Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ Pol...

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 20:43
    Po przeczytaniu wypowiedzi Pana Ruteckiego mam radę dla Zarządu BTŻ, w
    piorunującym tempie zmienić trenera.Najlepiej już jutro.
    Pozdrawiam.
    TK
    Obserwuj wątek
      • Gość: java4 Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 21:05
        Najlepiej zatrudnić Nieścieruka. Gdy nie może być rozsądniej to chociaż niech
        będzie bardziej makabrycznie - jeżeli taka jest wola tych co wszystko wiedzą
        najlepiej po przeczytaniu jednego wywiadu. Jeżeli w ogóle wiedzą co czytają !
      • Gość: wojtek Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: *.ztpnet.pl 26.02.04, 21:09
        Czy wy kibice Polonii wolicie oszołoma zapowiadającego walkę o mistrzostwo, od
        realnie patrzącego na sytuację i postawę zawodników trenera?
        • Gość: TK Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 21:31
          Proszę Pana tu nie chodzi o walkę o mistrzostwo.Z wypowiedzi tego Pana wynika
          że On nic nie może. Nie ma wpływu na drużynę i nie ma żadnej koncepcji na
          przyszłość.Jak się uda to będzie s.ukces.
          Na koniec taka refleksja po c.... drużynom żużlowym tacy trenerzy jak Pan
          Rutecki.Może mają za dużo pieniędzy ...... .
          Może poszukać innych ,nieskażonych PLŻ,spróbujcie RD.
          Pozdrawiam
          TK
      • Gość: ploter Dołomisiewicz IP: *.pl / *.enterpol.pl 26.02.04, 22:36
        Czy Ryszard Dołomisiewicz, byłby skołonny popracować w Polonii?
        Tandem Rutecki - Dołomisiewicz, to mógłby być strzał w 10!
        • Gość: TK Re: Dołomisiewicz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 22:44
          Na Boga ,tylko nie tandem.
          Pozdrawiam.
          TK
          • Gość: ploter Re: Dołomisiewicz IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.02.04, 10:09
            Dzisiaj wszystcy pracują w zespołach. To normalne, zostało po wielokroć
            udowodnione, że grupy eksperckie pracują bardziej wydajniej i podejmują lepsze
            decyzje. Nie wiem... może nie pracujesz, dlatego nie rozumiesz jeszcze tych
            spraw.
        • Gość: kibic Re: Dołomisiewicz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 22:49
          a Heniu Gluecklich na trenera od odżywek, Maciej Głód od techniki jazdy, Leszek
          Sokołowski od techniki startu i Jacek Gomólski od zdrowego odżywiania......
          • Gość: ploter Re: Dołomisiewicz IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.02.04, 10:07
            Słuchaj gościu, stawiając w jednej linii Dołomisiewicza z Gomólskim,Głodem,
            Sokołowskim - wykazujesz się naprawdę potężnym inwalidztwem umysłowym. Plizzz,
            nie wypowiadaj sie w ten sposób.
            • Gość: kibic Re: Dołomisiewicz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 10:54
              wiesz... słuchać to ja ciebie nie będę, bo naprawdę nic interesującego z twoich
              ust nie pada (no jedynie to wszystkie muchy dookoła padają jak otwierasz usta),
              a "gościa" to sobie szukaj wśród swoich kolesiów.... tam pewnie wszyscy
              zwracacie się do siebie "gościu"!!! urzekające...

a wypowiadać będę się w sposób taki, jaki mam na to ochotę... a ty pusty
              ploterze lepiej zajmij się bardziej prostymi rzeczami, w końcu po to ciebie
              stworzono!
              • Gość: ploter Re: Dołomisiewicz IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.02.04, 11:12
                Nie oburzaj się. Przeczytaj to co napisałeś na temat - de facto - Ryszarda
                Dołomisiewicza. Nie wiem ile masz lat, ale chyba nie widziałeś na torze i poza
                nim tego zawodnika. Porównadie - w drwiącym tonie - Ryszarda do Sokołowskiego,
                czy Głoda to jest po prostu dla każdego kibica Poloninii OBRAZA. Nie rób tego
                więcej. Ja ci nie zabraniam... tylko proszę.
                • Gość: kibic Re: Dołomisiewicz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 11:27
                  nie oburzam się... daleki jestem od tego typu zachowań! ale skoro ktoś zwraca
                  się w taki sposób do mnie jak Ty to zrobiłeś wcześniej to ja nigdy nie pozostaję
                  dłużny.....
                  z co do Dołomisiewicza to fakt! nigdy na torze go nie widziałem (chodzę na żużel
                  od 94), ale doceniam jego klasę i doskonale wiem jakim on był zawodnikiem.
                  i absolutnie nie zamierzałem jego obrażać, a tylko wtrącić swój ironiczny żart
                  co do Twojej wcześniejszej propozycji..... a nie ukrywam, że wydaje mi się
                  śmieszne proponowanie na trenerów byłych zawodników, tylko dlatego że byli
                  dobrymi zawodnikami.....
                  ale widocznie Ty potrafisz tylko we wszystkim doszukać się obrazy!
                  więcej spontaniczności, humoru i ironicznego spojrzenia na świat Ci życzę....
                  • ivica Re: Dołomisiewicz 27.02.04, 11:39
                    no i konflikt zazegnany :)
                  • Gość: ploter Re: Dołomisiewicz - argumenty IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.02.04, 12:24
                    Cieszę się, że dyskusja wraca na właściwe tory. Wtrącę dlatego kilka argumentów.
                    Zwróć uwagę, że naturalną koleją rzeczy, wydaje się stan, w którym zawodnicy po
                    zakończeniu karier, zajmują się wychowaniem swoich następców. Nie może to być
                    reguła, ale trudno przecenić doświadczenia zdobyte na torze. Jeżeli popatrzymy
                    na najlepiej ocenianych trenerów lig polskich, to z łatwościa zauważymy, że
                    maja zwykle za soba, karierę zawodniczą. Przykłady: Zbigniew Jąder (trener
                    roku), Marek Cieślak, Jan Ząbik, Marek Wardzała, Lech Kędziora...
                    W sytuacji Polonii, trzeba stawiać na własne siły (bydgoskie). Z różnych
                    powodów nie można liczyć na zatrudnienie osób z zewnątrz. Polonia stoi przed
                    największym wyzwaniem w historii. Moim zdaniem takie osoby jak: Ryszard
                    Dołomisiewicz, Zdzisław Rutecki, i wiele innch, są i mogą być wielkim
                    wsparciem.
                • ivica Re: Dołomisiewicz to niedoscigniony mistrz 27.02.04, 11:36
                  nie przejmuj sie "kibic" to jakis maniak nie ma sie co nim przejmowac.

Co do Dołka to pamietacie jak wyłożył pieniązki dla radia PIK na transmisję z derby z Apatorem gdy Pierniki chcieli kasę za transmisje. Dal kase nie proszac w zamian nic. Gdyby nie red. Pakulski to bysmy sie o tym nie dowiedzieli. Za to go podziwiam jako czlowieka.
                  • Gość: ploter Re: Dołomisiewicz to niedoscigniony mistrz IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.02.04, 12:03
                    Heh, no z "kibicem" jest już pokój. Wyjaśnił, że nie miał złych intencji i
                    wierzę mu. Co do Dołomisiewicza to rzeczywiście w Jego sprawie jestem trochę
                    uczulony... Pamiętam w jakich okolicznościach zakończył karierę, pamiętam te
                    waśnie na linii Władysław Gollob - Dołomisiewicz, dlatego tak alergicznie
                    zareagowałem. Pozdrawiam.
                  • Gość: kibic Re: Dołomisiewicz to niedoscigniony mistrz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 12:17
                    ja jestem "maniakiem"? a to niby pod jakim względem?

śmiem twierdzić, iż zaczynasz nowy konflikt obrażając mnie.....
                    • Gość: kibic Re: Dołomisiewicz to niedoscigniony mistrz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 12:22
                      a tak wogóle to się nazywa: "wpier...ć się między wódkę a zakąskę".

ja i ploter jesteśmy dorosłymi osobami i sami potrafimy zażegnać konflikt, nie
                      potrzebując jakiegoś frajera....
                      • ivica Re: Dołomisiewicz to niedoscigniony mistrz 27.02.04, 13:02

mowisz iz jestes osoba dorosla.....tia
      • Gość: PEPE Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 01:47
        Pan Zdzisiu powinien spakować walizki i iść do domu ustępując miejsca innym ON
        już swoją szansę miał, której niestety nie wykorzystał, a ten wywiad tylko jest
        potwierdzeniem moich słów.
      • Gość: jack Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: 134.146.212.* 27.02.04, 12:25
        Kibic Bydgoszczy z daleka. Od razu widać, że rozmowa moich przedmówców wynika z
        troski o żużel a nie jest wylewaniem kretynskich pomyj jak na wielu innych
        serwerach żużlowych///Na trenera - trzeba człowieka z charakterem to jasne.
        Pamiętem Dołka doskonale i jeżeli ma charakter i trenerskie podejście, to
        rezerwa taktyczna od zaraz jest niezbędna. Niestety nie znajduję także
        usprawiedliwienia dla Kowalika i Krzyżaniaka, i aby nie wylądować z nimi za rok
        w I lidze już teraz bym ich komuś wypożyczył. Pozdrowienia dla wszystkich
        kibiców Polonii.
      • Gość: xxx błędy bydgoskich władz IP: 212.160.204.* 27.02.04, 14:50
        bydgoszczanie - bądźmy szczerzy - prawdziwego żużla w bydgoszczy juz nie ma tak
        samo jak niedlugo nie bedzie "pomyj" koszykarskich. obym sie mylił.
        • Gość: grisza74 Re: błędy bydgoskich władz IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 15:06
          Czytam wasze wypowiedzi i nie rozumiem tylko jednego? Piszecie o zuzlu,
          zawodnikach, trenerach ktory to bylby najleprzy. Ale trzeba spojrzec
          realistycznie ze Polonia z tym skladem niema chocby najmniejszych szans na
          utrzymanie!!! I to jest straszne ale prawdziwe! Jestescie w ekstralidze dlatego
          ze przeszliscie jakies glupie glosowanie przy zielonym stoliku. Jest to nowy
          klub i wiadomo od czego sie zaczyna! Od II ligi! Bez komentarza!!!
          Pozdrawiam.
          • Gość: BKS Re: błędy bydgoskich władz IP: *.hipernet.ras.pl 27.02.04, 17:25
            grisza74 Ty masz mozg wogole? Utrzymalismy sie dlatego, ze zajelismy 3 miejsce
            w sezonie 2003. A jak jestesmy nowym klubem to po co przejelismy ponad 1 milon
            zadluzenia? Chyba nowe kluby nie musza przejmowac dlugow? W mysleniu to Ty
            chyba za dobry nie jestes.
            • Gość: grisza74 Re: błędy bydgoskich władz IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:36
              Ty BKS masz chyba nie tak poukladane w tej swojej pustej lepetynie!!!
              Wystarczyloby zebyscie otrzymali 3 glosy mniej i wyladowalibyscie w II lidze!!!
              Ale tym sie nie przejmuje bo za rok juz bedziecie o klase nizej! Bo tam jest
              wasze miejsce! Jak wygracie jakis mecz to bedzie sukces! A moze powiesz mi z
              kim macie zamiar wygrac? Chyba ze Slaskiem w sparingu! Ha ha.
              • zinekk Re: błędy bydgoskich władz 01.03.04, 15:36
                To sie jeszcze okaże. Nie było nawet żadnego sparringu. Niemniej
                dziekujemy ,jako KIBICE POLONII ,za Twoja troske o nasz byt.Pokaz sie na forum
                po 4 kolejce spotkan,to pogadamy. Na razie nie dyskutuj gdybając ,bo to jest
                bez sensu. Zreszta Ty nie uprawiasz gdybania ,tylko zaczepne pyskowanie.
                Mysle ,ze sie nie myle ,co do ostatniego.Mam racje?
                • Gość: igrek Re: błędy bydgoskich władz IP: *.atr.bydgoszcz.pl 01.03.04, 16:13
                  Wydaje mi się, że rozszyfrowałem co oznacza końcówka 74 przy ksywce Griszy. To
                  iloraz inteligencji.
                  • Gość: grisza74 Re: błędy bydgoskich władz IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 17:50
                    Posluchaj jakis tam IGREK, o iloraz inteligencji to jestem spokojny. Wrecz
                    przeciwnie do Ciebie! A co do ZINKKA to powiem szczerze ze to nie sa pyskowki,
                    tylko napisalem realizm oraz scenariusz jaki czeka Polonie!
                    POZDRAWIAM.
                  • Gość: iks Re: błędy bydgoskich władz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 06:47
                    Wiesz Igrek, tego sie po tobie nie spodziewalem! Dlaczego tak ublizasz
                    griszy74? Zobacz jak sie obrazil "ilorazem inteligencji 74"... Fajny, porzadny
                    czlowiek, o jasno sprecyzowanych pogladach - a ty mu wciskasz IQ74. Zawiodlem
                    sie na tobie bo nie sadzilem, ze bedziesz wyszydzal kogos, kto ma zwykly lek
                    wysokosci i tak wysoko jeszcze nigdy nie byl i nie bedzie. Czytaj post z 17:50.
                    Pozdrawiam tez Zinekka i prosze: dajcie spokoj prostaczkowi to sam odejdzie. A
                    wtedy porozmawiamy o zuzlu.
                    • Gość: igrek Re: błędy bydgoskich władz IP: *.atr.bydgoszcz.pl 02.03.04, 07:30
                      Co ja moge na to poradzić, że zawsze przeceniam ludzi i ich mozliwości. Pozdro
                    • zinekk Tyż Wos Pozdrowiom.. :P <lol> (no tekst) 02.03.04, 11:27
                      • Gość: iks Re: Tyż Wos Pozdrowiom.. :P <lol> (no teks IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 07:28
                        Jak widze frustracja kibicow jest tak wielka, ze na 1szy ogien postanowili
                        wziac trenera Ruteckiego. A dajcie wy mu swiety spokoj! W koncu nie kazdy musi
                        tak "gladko" poslugiwac sie jezykiem polskim jak nie przymierzajac jakis
                        spiker. Ile sensu znajdziecie w wymyslnych tyradach takiego Wlodzimierza
                        Szaranowicza czy Jerzego "galllopowlaza" Matuszaka? ZERO. Dajmy czas trenerowi
                        na to, zeby efekty mogla dac jego praca z zespolem. Jesli zawodnicy pojada na
                        miare swoich mozliwosci, ci co na niego teraz psy wieszaja wyjda na glupcow. I
                        komu to potrzebne?
                        • Gość: igrek Re: Tyż Wos Pozdrowiom.. :P <lol> (no teks IP: *.atr.bydgoszcz.pl 03.03.04, 07:31
                          Racja Dać mu jeszcze szansę, Dać mu jeszcze szansę, Dać mu jeszcze szansę!!!
                          • Gość: grisza74 Re: Tyż Wos Pozdrowiom.. :P <lol> (no teks IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 23:09
                            Posluchaj IKS! Na wysokosciach to ja pracuje codziennie, a powiem ci jeszcze
                            jedno ze, z bydgoskimi zuzlowcami jestem na codzien!!!!!!!!! Wiec nie pisz
                            bzdur i daj mi spokoj!!! Pisalem tak, poniewaz nie wiedzialem z kim mam do
                            czynienia!!! Chcialem znalesc naprawde prawdziwych kibicow Polonii!!!!! Na
                            dobre i na zle!!!!!! Pozdrawiam.
                            • Gość: iks Re: Tyż Wos Pozdrowiom.. :P <lol> (no teks IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 08:53
                              No Grisza, tu mi zaimponowales!
                              "Na wysokosciach to ja pracuje codziennie, a powiem ci jeszcze jedno ze, z
                              bydgoskimi zuzlowcami jestem na codzien!!!!!!" Brawo, po tym wyznaniu wszyscy
                              pewnie ci zazdroszcza. Wszyscy, tylko nie prawdziwi kibice Polonii. Ci maja
                              problem, bo jesli w poblizu naszych zuzlowcow orbituje taki inteligent jak ty,
                              nawet najlepszy trener na swiecie nie jest w stanie dobrze przygotowac zespolu.
                              "Chcialem znalezc naprawde prawdziwych kibicow Polonii!!!!!" Jesli wybranym
                              przez ciebie sposobem na znalezienia "prawdziwych kibicow" jest obrazanie
                              kazdego kto nawinie sie, potwierdzasz wszystko co kilku z nas napisalo
                              wczesniej o twoim IQ74. Choc teraz zastanawiam sie, czy nie przesadzilismy o
                              kilkanascie "punktow" z tym 74...?
                              A teraz rada: sprawdz czy nie ma cie na Zawiszy.
                            • Gość: iks Re: Tyż Wos Pozdrowiom.. :P <lol> (no teks IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 08:54
                              Przepraszam Zawisze za to, co napisalem do Griszy. Niepotrzebnie sie unioslem.
      • Gość: Do TK i PEPE :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 15:09
        Proponuje wymienić TK i PEPE na kibiców Poloni...
      • Gość: grisza74 Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 23:16
        A ty IGREK jak cos napiszesz to zastnow sie dwa razy!!!!!!!!!!! poniewaz dla
        mnie jestes slaby i prostakim!!!!!!!!!!!
        • ivica Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P 04.03.04, 02:22
          IQ74 spaduwa z forum. Idiotow tutaj nie wpuszczaja
        • Gość: igrek Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: *.atr.bydgoszcz.pl 04.03.04, 07:27
          Co można robić na wysokościach z IQ74. Do podawania cegieł i zaprawy mistrzowi
          murarskiemu z w zupełności wystarczy, na bycie kominiarzem może być ciut mało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka