Gość: TK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 20:43 Po przeczytaniu wypowiedzi Pana Ruteckiego mam radę dla Zarządu BTŻ, w piorunującym tempie zmienić trenera.Najlepiej już jutro. Pozdrawiam. TK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: java4 Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 21:05 Najlepiej zatrudnić Nieścieruka. Gdy nie może być rozsądniej to chociaż niech będzie bardziej makabrycznie - jeżeli taka jest wola tych co wszystko wiedzą najlepiej po przeczytaniu jednego wywiadu. Jeżeli w ogóle wiedzą co czytają ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: *.ztpnet.pl 26.02.04, 21:09 Czy wy kibice Polonii wolicie oszołoma zapowiadającego walkę o mistrzostwo, od realnie patrzącego na sytuację i postawę zawodników trenera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 21:31 Proszę Pana tu nie chodzi o walkę o mistrzostwo.Z wypowiedzi tego Pana wynika że On nic nie może. Nie ma wpływu na drużynę i nie ma żadnej koncepcji na przyszłość.Jak się uda to będzie s.ukces. Na koniec taka refleksja po c.... drużynom żużlowym tacy trenerzy jak Pan Rutecki.Może mają za dużo pieniędzy ...... . Może poszukać innych ,nieskażonych PLŻ,spróbujcie RD. Pozdrawiam TK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ploter Dołomisiewicz IP: *.pl / *.enterpol.pl 26.02.04, 22:36 Czy Ryszard Dołomisiewicz, byłby skołonny popracować w Polonii? Tandem Rutecki - Dołomisiewicz, to mógłby być strzał w 10! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: Dołomisiewicz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 22:44 Na Boga ,tylko nie tandem. Pozdrawiam. TK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ploter Re: Dołomisiewicz IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.02.04, 10:09 Dzisiaj wszystcy pracują w zespołach. To normalne, zostało po wielokroć udowodnione, że grupy eksperckie pracują bardziej wydajniej i podejmują lepsze decyzje. Nie wiem... może nie pracujesz, dlatego nie rozumiesz jeszcze tych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dołomisiewicz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 22:49 a Heniu Gluecklich na trenera od odżywek, Maciej Głód od techniki jazdy, Leszek Sokołowski od techniki startu i Jacek Gomólski od zdrowego odżywiania...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ploter Re: Dołomisiewicz IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.02.04, 10:07 Słuchaj gościu, stawiając w jednej linii Dołomisiewicza z Gomólskim,Głodem, Sokołowskim - wykazujesz się naprawdę potężnym inwalidztwem umysłowym. Plizzz, nie wypowiadaj sie w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dołomisiewicz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 10:54 wiesz... słuchać to ja ciebie nie będę, bo naprawdę nic interesującego z twoich ust nie pada (no jedynie to wszystkie muchy dookoła padają jak otwierasz usta), a "gościa" to sobie szukaj wśród swoich kolesiów.... tam pewnie wszyscy zwracacie się do siebie "gościu"!!! urzekające... a wypowiadać będę się w sposób taki, jaki mam na to ochotę... a ty pusty ploterze lepiej zajmij się bardziej prostymi rzeczami, w końcu po to ciebie stworzono! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ploter Re: Dołomisiewicz IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.02.04, 11:12 Nie oburzaj się. Przeczytaj to co napisałeś na temat - de facto - Ryszarda Dołomisiewicza. Nie wiem ile masz lat, ale chyba nie widziałeś na torze i poza nim tego zawodnika. Porównadie - w drwiącym tonie - Ryszarda do Sokołowskiego, czy Głoda to jest po prostu dla każdego kibica Poloninii OBRAZA. Nie rób tego więcej. Ja ci nie zabraniam... tylko proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dołomisiewicz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 11:27 nie oburzam się... daleki jestem od tego typu zachowań! ale skoro ktoś zwraca się w taki sposób do mnie jak Ty to zrobiłeś wcześniej to ja nigdy nie pozostaję dłużny..... z co do Dołomisiewicza to fakt! nigdy na torze go nie widziałem (chodzę na żużel od 94), ale doceniam jego klasę i doskonale wiem jakim on był zawodnikiem. i absolutnie nie zamierzałem jego obrażać, a tylko wtrącić swój ironiczny żart co do Twojej wcześniejszej propozycji..... a nie ukrywam, że wydaje mi się śmieszne proponowanie na trenerów byłych zawodników, tylko dlatego że byli dobrymi zawodnikami..... ale widocznie Ty potrafisz tylko we wszystkim doszukać się obrazy! więcej spontaniczności, humoru i ironicznego spojrzenia na świat Ci życzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ploter Re: Dołomisiewicz - argumenty IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.02.04, 12:24 Cieszę się, że dyskusja wraca na właściwe tory. Wtrącę dlatego kilka argumentów. Zwróć uwagę, że naturalną koleją rzeczy, wydaje się stan, w którym zawodnicy po zakończeniu karier, zajmują się wychowaniem swoich następców. Nie może to być reguła, ale trudno przecenić doświadczenia zdobyte na torze. Jeżeli popatrzymy na najlepiej ocenianych trenerów lig polskich, to z łatwościa zauważymy, że maja zwykle za soba, karierę zawodniczą. Przykłady: Zbigniew Jąder (trener roku), Marek Cieślak, Jan Ząbik, Marek Wardzała, Lech Kędziora... W sytuacji Polonii, trzeba stawiać na własne siły (bydgoskie). Z różnych powodów nie można liczyć na zatrudnienie osób z zewnątrz. Polonia stoi przed największym wyzwaniem w historii. Moim zdaniem takie osoby jak: Ryszard Dołomisiewicz, Zdzisław Rutecki, i wiele innch, są i mogą być wielkim wsparciem. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Dołomisiewicz to niedoscigniony mistrz 27.02.04, 11:36 nie przejmuj sie "kibic" to jakis maniak nie ma sie co nim przejmowac. Co do Dołka to pamietacie jak wyłożył pieniązki dla radia PIK na transmisję z derby z Apatorem gdy Pierniki chcieli kasę za transmisje. Dal kase nie proszac w zamian nic. Gdyby nie red. Pakulski to bysmy sie o tym nie dowiedzieli. Za to go podziwiam jako czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ploter Re: Dołomisiewicz to niedoscigniony mistrz IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.02.04, 12:03 Heh, no z "kibicem" jest już pokój. Wyjaśnił, że nie miał złych intencji i wierzę mu. Co do Dołomisiewicza to rzeczywiście w Jego sprawie jestem trochę uczulony... Pamiętam w jakich okolicznościach zakończył karierę, pamiętam te waśnie na linii Władysław Gollob - Dołomisiewicz, dlatego tak alergicznie zareagowałem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dołomisiewicz to niedoscigniony mistrz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 12:17 ja jestem "maniakiem"? a to niby pod jakim względem? śmiem twierdzić, iż zaczynasz nowy konflikt obrażając mnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dołomisiewicz to niedoscigniony mistrz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 12:22 a tak wogóle to się nazywa: "wpier...ć się między wódkę a zakąskę". ja i ploter jesteśmy dorosłymi osobami i sami potrafimy zażegnać konflikt, nie potrzebując jakiegoś frajera.... Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Dołomisiewicz to niedoscigniony mistrz 27.02.04, 13:02 mowisz iz jestes osoba dorosla.....tia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPE Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 01:47 Pan Zdzisiu powinien spakować walizki i iść do domu ustępując miejsca innym ON już swoją szansę miał, której niestety nie wykorzystał, a ten wywiad tylko jest potwierdzeniem moich słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: 134.146.212.* 27.02.04, 12:25 Kibic Bydgoszczy z daleka. Od razu widać, że rozmowa moich przedmówców wynika z troski o żużel a nie jest wylewaniem kretynskich pomyj jak na wielu innych serwerach żużlowych///Na trenera - trzeba człowieka z charakterem to jasne. Pamiętem Dołka doskonale i jeżeli ma charakter i trenerskie podejście, to rezerwa taktyczna od zaraz jest niezbędna. Niestety nie znajduję także usprawiedliwienia dla Kowalika i Krzyżaniaka, i aby nie wylądować z nimi za rok w I lidze już teraz bym ich komuś wypożyczył. Pozdrowienia dla wszystkich kibiców Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx błędy bydgoskich władz IP: 212.160.204.* 27.02.04, 14:50 bydgoszczanie - bądźmy szczerzy - prawdziwego żużla w bydgoszczy juz nie ma tak samo jak niedlugo nie bedzie "pomyj" koszykarskich. obym sie mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza74 Re: błędy bydgoskich władz IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 15:06 Czytam wasze wypowiedzi i nie rozumiem tylko jednego? Piszecie o zuzlu, zawodnikach, trenerach ktory to bylby najleprzy. Ale trzeba spojrzec realistycznie ze Polonia z tym skladem niema chocby najmniejszych szans na utrzymanie!!! I to jest straszne ale prawdziwe! Jestescie w ekstralidze dlatego ze przeszliscie jakies glupie glosowanie przy zielonym stoliku. Jest to nowy klub i wiadomo od czego sie zaczyna! Od II ligi! Bez komentarza!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BKS Re: błędy bydgoskich władz IP: *.hipernet.ras.pl 27.02.04, 17:25 grisza74 Ty masz mozg wogole? Utrzymalismy sie dlatego, ze zajelismy 3 miejsce w sezonie 2003. A jak jestesmy nowym klubem to po co przejelismy ponad 1 milon zadluzenia? Chyba nowe kluby nie musza przejmowac dlugow? W mysleniu to Ty chyba za dobry nie jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza74 Re: błędy bydgoskich władz IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:36 Ty BKS masz chyba nie tak poukladane w tej swojej pustej lepetynie!!! Wystarczyloby zebyscie otrzymali 3 glosy mniej i wyladowalibyscie w II lidze!!! Ale tym sie nie przejmuje bo za rok juz bedziecie o klase nizej! Bo tam jest wasze miejsce! Jak wygracie jakis mecz to bedzie sukces! A moze powiesz mi z kim macie zamiar wygrac? Chyba ze Slaskiem w sparingu! Ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: błędy bydgoskich władz 01.03.04, 15:36 To sie jeszcze okaże. Nie było nawet żadnego sparringu. Niemniej dziekujemy ,jako KIBICE POLONII ,za Twoja troske o nasz byt.Pokaz sie na forum po 4 kolejce spotkan,to pogadamy. Na razie nie dyskutuj gdybając ,bo to jest bez sensu. Zreszta Ty nie uprawiasz gdybania ,tylko zaczepne pyskowanie. Mysle ,ze sie nie myle ,co do ostatniego.Mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: błędy bydgoskich władz IP: *.atr.bydgoszcz.pl 01.03.04, 16:13 Wydaje mi się, że rozszyfrowałem co oznacza końcówka 74 przy ksywce Griszy. To iloraz inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza74 Re: błędy bydgoskich władz IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 17:50 Posluchaj jakis tam IGREK, o iloraz inteligencji to jestem spokojny. Wrecz przeciwnie do Ciebie! A co do ZINKKA to powiem szczerze ze to nie sa pyskowki, tylko napisalem realizm oraz scenariusz jaki czeka Polonie! POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: błędy bydgoskich władz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 06:47 Wiesz Igrek, tego sie po tobie nie spodziewalem! Dlaczego tak ublizasz griszy74? Zobacz jak sie obrazil "ilorazem inteligencji 74"... Fajny, porzadny czlowiek, o jasno sprecyzowanych pogladach - a ty mu wciskasz IQ74. Zawiodlem sie na tobie bo nie sadzilem, ze bedziesz wyszydzal kogos, kto ma zwykly lek wysokosci i tak wysoko jeszcze nigdy nie byl i nie bedzie. Czytaj post z 17:50. Pozdrawiam tez Zinekka i prosze: dajcie spokoj prostaczkowi to sam odejdzie. A wtedy porozmawiamy o zuzlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: błędy bydgoskich władz IP: *.atr.bydgoszcz.pl 02.03.04, 07:30 Co ja moge na to poradzić, że zawsze przeceniam ludzi i ich mozliwości. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Tyż Wos Pozdrowiom.. :P <lol> (no teks IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 07:28 Jak widze frustracja kibicow jest tak wielka, ze na 1szy ogien postanowili wziac trenera Ruteckiego. A dajcie wy mu swiety spokoj! W koncu nie kazdy musi tak "gladko" poslugiwac sie jezykiem polskim jak nie przymierzajac jakis spiker. Ile sensu znajdziecie w wymyslnych tyradach takiego Wlodzimierza Szaranowicza czy Jerzego "galllopowlaza" Matuszaka? ZERO. Dajmy czas trenerowi na to, zeby efekty mogla dac jego praca z zespolem. Jesli zawodnicy pojada na miare swoich mozliwosci, ci co na niego teraz psy wieszaja wyjda na glupcow. I komu to potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Tyż Wos Pozdrowiom.. :P <lol> (no teks IP: *.atr.bydgoszcz.pl 03.03.04, 07:31 Racja Dać mu jeszcze szansę, Dać mu jeszcze szansę, Dać mu jeszcze szansę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza74 Re: Tyż Wos Pozdrowiom.. :P <lol> (no teks IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 23:09 Posluchaj IKS! Na wysokosciach to ja pracuje codziennie, a powiem ci jeszcze jedno ze, z bydgoskimi zuzlowcami jestem na codzien!!!!!!!!! Wiec nie pisz bzdur i daj mi spokoj!!! Pisalem tak, poniewaz nie wiedzialem z kim mam do czynienia!!! Chcialem znalesc naprawde prawdziwych kibicow Polonii!!!!! Na dobre i na zle!!!!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Tyż Wos Pozdrowiom.. :P <lol> (no teks IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 08:53 No Grisza, tu mi zaimponowales! "Na wysokosciach to ja pracuje codziennie, a powiem ci jeszcze jedno ze, z bydgoskimi zuzlowcami jestem na codzien!!!!!!" Brawo, po tym wyznaniu wszyscy pewnie ci zazdroszcza. Wszyscy, tylko nie prawdziwi kibice Polonii. Ci maja problem, bo jesli w poblizu naszych zuzlowcow orbituje taki inteligent jak ty, nawet najlepszy trener na swiecie nie jest w stanie dobrze przygotowac zespolu. "Chcialem znalezc naprawde prawdziwych kibicow Polonii!!!!!" Jesli wybranym przez ciebie sposobem na znalezienia "prawdziwych kibicow" jest obrazanie kazdego kto nawinie sie, potwierdzasz wszystko co kilku z nas napisalo wczesniej o twoim IQ74. Choc teraz zastanawiam sie, czy nie przesadzilismy o kilkanascie "punktow" z tym 74...? A teraz rada: sprawdz czy nie ma cie na Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Tyż Wos Pozdrowiom.. :P <lol> (no teks IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 08:54 Przepraszam Zawisze za to, co napisalem do Griszy. Niepotrzebnie sie unioslem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do TK i PEPE :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 15:09 Proponuje wymienić TK i PEPE na kibiców Poloni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza74 Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 23:16 A ty IGREK jak cos napiszesz to zastnow sie dwa razy!!!!!!!!!!! poniewaz dla mnie jestes slaby i prostakim!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P 04.03.04, 02:22 IQ74 spaduwa z forum. Idiotow tutaj nie wpuszczaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Rozmowa ze Zdzisławem Ruteckim trenerem BTŻ P IP: *.atr.bydgoszcz.pl 04.03.04, 07:27 Co można robić na wysokościach z IQ74. Do podawania cegieł i zaprawy mistrzowi murarskiemu z w zupełności wystarczy, na bycie kominiarzem może być ciut mało. Odpowiedz Link Zgłoś