mikolaj24 12.03.04, 19:37 Majdan Karwan Michał/Stasiak Michał Jop Mariusz Mijailović Nikola Kukiełka Mariusz Uche Kalu Surma Łukasz Drobnjak Miroslav Żurawski Maciej Ślusarski Bartosz Włodarczyk Piotr co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Moje Piłkarzyki 12.03.04, 22:14 majdan - bardzo dobry wybor. radek gora! jop nie wiadomo czy bdzie gral, nijailovic tez niezle. kukielka - podlug uznania, uche podstawa, surma - ja bym nie stawial na legie, ale jak chcecie. drobnjak - (wykaze sie pelna ignorancja) kto to? zuraw - no tak, slusarski - ja go nie wzialem, moze bedzie dobrze gral wlodarczyka tez mam wszystko zalezec bedzie od postawy posxczegolnych graczy. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
chechaouen Re: Moje Piłkarzyki 12.03.04, 23:25 > wszystko zalezec bedzie od postawy posxczegolnych graczy. bravo, złota myśl:) Odpowiedz Link Zgłoś
jozwiak7 Re: Moje Piłkarzyki 13.03.04, 00:14 Majdan - dobry wybór, pewne miejsce w Wisle > Karwan Michał/Stasiak Michał - Karwana mialem w jesiennej edycji piłkarzyków dobry, bedzie grał regularnie, Stasiak jak sie sprawdzi pod nieobecnosc Ivicy jutro z GKS to pewnie trener Groclinu da mu szanse w nastepnej kolejce. > Jop Mariusz - ciezko cos powiedziec o nim w obecnej sytuacji kadrowej wisly (z obronców doszli: Kłos, Kowalczyk i Mijailović. wiec dla Joba jak i Stolarczyka bedzie ciezko przebic sie do podstawej 11 > Mijailović Nikola - kosztował ok 400 tys. euro, jutro powinien zagrac. Nie widziałem jak gra, ciezko go ocenic. > Kukiełka Mariusz - spradzony piłkarz, trafny decyzja. > Uche Kalu - tego piłkarza każdy musi mieć !!. > Surma Łukasz - kapitan Legii. Pewne miejsce w skladze, troche asyst i pare bramek w rundzie > Drobnjak Miroslav - z tego co muwił Rudolsky to dobry srodkowy pomocnik. Ostatnio grał w Grecji. Bedzie rywalizował o miejsce w skladzie z Mila i Nowackim. > Żurawski Maciej - podobnie jak Uche, Macka tez kazdy powinien miec. W tym sezoni pewnie do korony Króla Strzelców. > Ślusarski Bartosz - w tym sezonie raczej sobie nie pogra za duzo, chyba ze ktorys z napastników bedzie kontuzjowany. Rasiak, Moskala i Sikora - z nimi bedzie mu ciezko wygrac ryw. o miejsce w skladzie. > Włodarczyk Piotr - w Widzewie sie sprawdził, do Legii sprowadzono go ja nastepce Svitlicy. Dzis bramki nie stzelił ale bedzie dobrze. Napewno trafi cos w przyszlym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś