Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adam Romański: Czas ćwierćfinałów

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.04, 14:08
    a ja bym sie z panem romanskim nie zgopdizl,w cwiercfinalach beda
    niespodzianki,a juz na pewno nie bedzie 3:0 we wszystkich meczach...
    Obserwuj wątek
      • Gość: KibicP. Nie chce mi się komentować!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 14:31
        Żałosne, po dwa zdania na parę, bez wysiłku i nic konkretów... Później jakieś
        staty i jest artykuł!!! Romański ty cepie!
        • Gość: SHAQ Re: Nie chce mi się komentować!!! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 02.04.04, 19:33
          To sam napisz coś lepszego cepie...
          Najłatwiej oskarżać.Napisał krótko i na temat bez żadnego lania wody...
          • Gość: KibicP. He, Shaq, czy jak ci tam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 09:46
            Ja w smsie do kolesia (jeżeli chodzi o krótkie teksty) jestem w stanie lepiej
            streścić wszystkie najważniejsze rzeczy. Gazeta, to nie sms, cała liga grała
            wystarczająco dużo meczy (po 22 każda drużyna, a niektóre więcej) by wywalczyć
            miejsca w play-off, takie jakie mają, a gość kwituje to dwoma zdaniami, że
            jedna jest lepsz niż druga (tyle to ja też wiem z tabeli i układu meczy w play-
            off) i podaje kilka fakcików, bez komentarza, zbiórki:xxx, asysty:xxx,
            punkty:xxx!!! To ma być artykuł??? To jest "poważna" gazeta, z możliwościami, z
            kasą i kontaktami, oczekiwałbym innego komentarza, mały wywiadzik z
            jakimkolwiek zawodnikiem, trenerem, też nie zaszkodzi...no, ale jak gość nie ma
            pewnie na bilet z Wawy do innego miasta reprezentowanego w play-off, tylko
            dziarga artykulik, "zapchajstronę" zza biurka w Wawie, to czego się
            spodziewać!!! Wyjaśniłem ci co nieco supergwiazdeczko Shaqu???
      • Gość: andrzej Ileż można... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 15:48
        ... prosić o fotkę pana Adama? Domagam się stanowczo! ;-)
        • Gość: ja Re: Ileż można... IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 04.04.04, 22:10
          ja tez chce :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka