Gość: brianowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.04, 14:08 a ja bym sie z panem romanskim nie zgopdizl,w cwiercfinalach beda niespodzianki,a juz na pewno nie bedzie 3:0 we wszystkich meczach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KibicP. Nie chce mi się komentować!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 14:31 Żałosne, po dwa zdania na parę, bez wysiłku i nic konkretów... Później jakieś staty i jest artykuł!!! Romański ty cepie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHAQ Re: Nie chce mi się komentować!!! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 02.04.04, 19:33 To sam napisz coś lepszego cepie... Najłatwiej oskarżać.Napisał krótko i na temat bez żadnego lania wody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicP. He, Shaq, czy jak ci tam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 09:46 Ja w smsie do kolesia (jeżeli chodzi o krótkie teksty) jestem w stanie lepiej streścić wszystkie najważniejsze rzeczy. Gazeta, to nie sms, cała liga grała wystarczająco dużo meczy (po 22 każda drużyna, a niektóre więcej) by wywalczyć miejsca w play-off, takie jakie mają, a gość kwituje to dwoma zdaniami, że jedna jest lepsz niż druga (tyle to ja też wiem z tabeli i układu meczy w play- off) i podaje kilka fakcików, bez komentarza, zbiórki:xxx, asysty:xxx, punkty:xxx!!! To ma być artykuł??? To jest "poważna" gazeta, z możliwościami, z kasą i kontaktami, oczekiwałbym innego komentarza, mały wywiadzik z jakimkolwiek zawodnikiem, trenerem, też nie zaszkodzi...no, ale jak gość nie ma pewnie na bilet z Wawy do innego miasta reprezentowanego w play-off, tylko dziarga artykulik, "zapchajstronę" zza biurka w Wawie, to czego się spodziewać!!! Wyjaśniłem ci co nieco supergwiazdeczko Shaqu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Ileż można... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 15:48 ... prosić o fotkę pana Adama? Domagam się stanowczo! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ileż można... IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 04.04.04, 22:10 ja tez chce :) Odpowiedz Link Zgłoś