Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Derby,derby,derby

IP: *.inferno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 23:27
    Apator - Polonia.Na pewno zadanie bedzie ulatwione gdyz Polonia pojedzie bez
    Jonssona.Ale to ze Polonia nie wyjdzie z 30 punktow mozna miedzy bajki
    wlozyc. Zawodnicy z gryfem na plastronach pojada bez jakiejkolwiek presji.
    Zawody moga byc ciekawe.Typ 55:35.
    Obserwuj wątek
      • m0nk Re: Derby,derby,derby 06.04.04, 00:28
        nie mam zielonego pojecia co sie wydarzy. po wczorajszym meczu mam maly metlik.
        Mysle jednak, ze btz pojedzie raczej tak jak w pierwszym meczu z lesznem.
        polonia pewnie bedzie nastawiac sie na mecze u siebie - taki sezon niestety.
        Licze na rozwoj klechy i fijalkowskiego - im potrzeba duzo jazdy (fijalkowski
        pozniej zaczal jazdy w tym roku). Mam nadzieje, ze beda w stanie jezdzic
        jeszcze lepiej.ciekawy jestem smitha.
      • Gość: Piernik Re: Derby,derby,derby IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 06.04.04, 00:29
        Też typuję mniej-więcej taki wynik. Tylko mam pewnie obawy, bo właśnie taki
        wynik lekko sfrustrowany typowałem na mecz Złomrex - Adriana i co z tego
        wyszło? Polonia jest nieobliczalna. Nie mam nic przecwiko jej zwycięstwom w
        lidze, byle nie w meczach z Apatorem:) Pozdrowionka dla kibiców z regionu.
        • Gość: k13 Re: Derby,derby,derby IP: 217.97.134.* 06.04.04, 07:24
          Derby zawsze sa ciekawe. Wystarczy, ze Krzyzak i Kowalik beda sie scigac z
          naszymi. Krzyzak zawsze w Toruniu wypada dobrze. Jesli mlodziez Bydzi spisze
          sie przyzwoicie to bedzie fajny mecz, ktory oczywiscie wygra Apator :D
          pzdr
          • ivica Re: Derby,derby,derby 06.04.04, 08:36
            Pewnie tak. Po tym co pokazał Apator w Cze-wie jestem pelen podziwu. Szkoda ze nie bedzie Jonssona, na pewno mecz zyskal by na atrakcyjnosci.
      • Gość: zaba Re: Derby,derby,derby IP: 10.10.73.* 06.04.04, 17:08
        Z Jonssonem w skladzie dostaniecie 58:32, bez niego 62:28
        • Gość: ma ei saa aru Re: Derby,derby,derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 18:27
          bedzie nudny mecz, polonia nie wyjdzie z 30, bedziemy sie nudzic tak jak w
          zeszlym roku, mam nadzieje ze otworza bar z piwem, bo na trzezwo to sie tego
          meczu nie da ogladac
          • Gość: Mario Re: Derby,derby,derby IP: *.inferno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 20:54
            Niekoniecznie.Jeżeli sytuacja będzie się dobrze układała dla Apatora to szansę
            więcej niż 1 występu powinien dostać także Marcin Jaguś. To prawda że Polonia
            będzie piekielnie mocna na swoim torze ale tor toruński też nie jest bardzo
            obcy zawodnikom bydgoskim.
        • Gość: bocian Re: Derby,derby,derby IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 20:54
          pewnie tak samo jak kazdy skurwiel z torunia jestes rudy i pewnie tak samo
          pusty jak Zabialowicz, Kuczwalski, Crump, Rickardsson i inne torunskie debile.
          • Gość: Piernik Re: Derby,derby,derby IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 07.04.04, 14:12
            ... powiedział bydgoski zapewne łysy dresiarz z głową pełną kamlotów.
            • sdb Re: Derby,derby,derby 07.04.04, 15:10
              w zwiazku z wynikami Marcina Jagusia w meczach ligowych i polfinale eliminacji
              do IMSJ na mecz derbowy zamienilbym go na Kalwasinskiego, ktory wypadl
              polfinale lepiej. Nie z checi pograzenia Jagusia ale chocby po to by docenic
              Kalwasinskiego i dac mu szanse.
              • Gość: Toma Toruń Re: Derby,derby,derby IP: 158.75.216.* 07.04.04, 16:19
                Uważam podobnie, że Kalwasiński powienien pojechać. Przynajmniej Ząbik powinien
                dać mu szansę. Marcin Jaguś niech trochę odpocznie na pewno jeszcze parę
                punktów dołoży. Wynik meczu? Przede wszystkim uważam, że derby będą ciekawsze
                niż w zeszłym roku. Typuję 53:37 dla Apatora. Przecież Krzyżak, Kowalik znają
                ten tor jak własną kieszeń. Oby obyło się bez kontuzji.
                • Gość: k13 Re: Derby,derby,derby IP: 195.136.126.* 07.04.04, 19:07
                  Z całą pewnością powinien być wystawiony Kalwasiński zamiast młodego Jagusia.
                  Musi spróbować jazdy ligowej, a te derby w sam raz do tego sie nadają.
                  • m0nk Re: Derby,derby,derby 08.04.04, 09:09
                    krzyzaniak nie zna tego toru - zostal przebudowany juz po jego odejsciu. Co
                    innego Kowalik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka