gegini 06.04.04, 18:29 zalogowałem się i nie umię kupić piłkarzy .Jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.v.e.r.i.c.k Re: piłkarzyki 06.04.04, 18:39 to nie takie trudne jakby na to wskazywala ilosc watkow o tym - proponuje nacisnac na przycisk w kolumnie kupuj (taki maly czerwony kwadracik) i wybrac jednego goscia z listy. inne sposoby: w pilkarzykach - dac w lape redakcji (raczej nie przejdzie :-)) w rzeczywisctosci - trzeba ustalic z klubem w ktorym dany pilkarz gra cene, za jaka przejdzie do twojego klubu. logowanie nie jest wowczas potrzebne pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gegini Re: piłkarzyki 06.04.04, 18:52 dzieki za odp. ale nie mam zadnych czerwonuch kwadracikow blagam pomoz Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: piłkarzyki 06.04.04, 20:30 tylko nie czerwonuch! jestem rasy bialej! :-) jak mozesz nie miec kwadracikow? wejdz do gry pilkarzyki, nacisnij klawisz 'zagraj', nastepnie jezeli tego jeszcze nie zrobiles przejdz przez wstepne okna - bedzie tam jakis regulamin, wszystko zatwierdz, wpisz nazwe zespolu i ksywke prezesa. dalej powienien pojawic Ci sie obraz z duza zielona ramka, bedzie tam 18 wierszy. aby kupic zawodnika na dana formacje nalezy nacisnac w ktoryms z wierszy maly czerwony kwadracik po prawej stronie ramki. jezeli masz wszystko tylko nie masz kwadracikow, to poczekaj az sie strona odswiezy ;-). inny sposob na kupienie zawodnika - pojdz do niego i powiedz, ze dostanie tyle a tyle kasy jezeli zagra slaby mecz lub/i strzeli samoboja :-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gegini7 Re: piłkarzyki 06.04.04, 22:52 jak klikam na 'kupuj' to nic sie nie dzieje cos sie zje....(proszę o kontakt) Odpowiedz Link Zgłoś
majkisek Re: piłkarzyki 07.04.04, 02:42 a nie masz zainstalowanego czasem jakiegos pop-up killera? Odpowiedz Link Zgłoś