Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

YOU'LL NEVER WALK ALONE -GO THE REDS

IP: *.czestochowa.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 22:16
    aktulanie 4-3
    Obserwuj wątek
      • Gość: toler Re: YOU'LL NEVER WALK ALONE -GO THE REDS IP: 63.113.35.* 16.05.01, 22:37
        well...sometimes you do!! :)))))
        aktualnie 4:4
        • Gość: raf Re: YOU'LL NEVER WALK ALONE -GO THE REDS IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 00:07
          Gość portalu: toler napisał(a):

> well...sometimes you do!! :)))))
          > aktualnie 4:4
          but not tonight.
          jeeeest !!! 5:4 i po 16 latach The REDS are the BEST! Tak trzymać.

• Gość: ochman Re: YOU'LL NEVER WALK ALONE -GO THE REDS IP: *.ipt.aol.com 17.05.01, 11:23
        Warto bylo czekac przez te wszystkie lata!!!
        Liverpool moze zdobyc 5 pucharow w tym roku -> 3 ktore juz maja + Charity
        Shield + Superpuchar :)

Jak myslicie: kogo GH powinien kupic w lecie?

YNWA

ochman@kopkings.net
        • Gość: Fan Re: YOU'LL NEVER WALK ALONE -GO THE REDS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 13:22
          Myślę, że Majdana i następny puchar UEFA znowu za 16
          lat.
      • Gość: Mario28 Re: YOU'LL NEVER WALK ALONE -GO THE REDS IP: 195.136.95.* 17.05.01, 14:31
        Jestem fanem ligi angielskiej - uwazam ze nie ma takiej innej w Europie pod
        wzdgledem zaangazowania ktore jest niezbedne zeby wygrac ... albo chocby sie
        utrzymac .,.. Kibicuje jednej z mniej znanych druzyn ze wzgledu ze w tym
        miescie mieszkalem i studiowalem - Derby FC.

Ale przyznajcie obiektywnie - mecz byl wspanialy - ale moralnym zwyciezca jest
        Alaves ... Chlopcy jeszcze 6 lat temu byli w 3 lidze !!!!!! A dzis wygrywaja z
        Barcelona, Interem i z Kaiserslautern (wynik dwumeczu 9-2 !!!!!)

Oba mecze ostatnie the Reds ogladalem i chyle czola - jedno tylko mnie dziwi -
        ile jeszcze Houllier sie bedzie upieral ze 11 milionow funtow wydane na Heskeya
        sie zwroci ... Fowler wystarczy ze wejdzie i po kilku minutach strzeli gola ..
        a ten biega beiga . .tylko nie tam gdzie trzeba ...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka