Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko.

26.02.11, 23:48
    Myslalem ,ze to zart gdy poproszono mnie o kod chcac zmienic ustawienie druzyny. Przeciez ustawienie mozna podczas sezonu zmienic nawet kilkadziesiat razy! czyli mam zaplacic kilkadzisiat PLN za to??? Do wygrania jest 20 000 PLN.Podejrzewam ze dzinne dochody z kodow sa kilka razy wieksze niz te 20 000 PLN. Niech beda oplaty za nastepne druzyny,sponsorow ,ale nie za zatwierdzanie zmian! To zabija cala zabawe. Gram na innym polskim portalu w cos podobnego ,ale tam nie trzeba wydawac kasy na takie rzeczy(widocznie mniej chciwy portal). Gram rowniez na angilskiej Fantasy Premier League,gdzie nie do pomyslenia pobieranie jakichkolwiek oplat,a gra posiada dziesiatki roznych statystyk,graficznie bardzo ladnie zrobiona i gra na niej ponad 2 400 000 !!! Tam to dopiero mogliby zbic kase. Reasumujac : bardzo zawiodlem sie na Wygraj Liga.
    Obserwuj wątek
      • kangurzyca1977 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 00:18
        Popieram zmiana ustawienia powinna być "za darmo" a tu nawet za zmianę kapitana trzeba płacić szok (konkurencja jest tańsza o wiele co z resztą widać po liczbie graczy ponad 40.000 drużyn)
      • bula.ts Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 01:45
        Mimo,iz przyzwoicie wystartowalem to raczej zrezygnuje z gry w takiej formie. Nie jest dla mnie bariera te kilkadziesiat PLN,lecz sam fakt ponoszonych oplat. Nie palam tez checia wygrania tych pieniedzy,lecz chce sie zmierzyc z innymi graczami na rownych prawach, a to mi niestety Wygraj Liga nie umozliwia.
      • nociu Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 08:54
        przestańcie biadolić. 10zł za 17 potrzebnych kodów do gry. stać chyba każdego
        • keicam47 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 09:36
          W pewnym sensie dobrze,że są te opłaty. Bo jest tyle gier w inernecie,gdzie niektórzy paranormalni zapisują sie tylko aby zapisać,a potem szybko tracą zapał do zabawy i zostaja po nich tzw boty które psują dobrą zabawe innym. A tu taki ktoś ,kto nie przeczytał regulaminu ma chociaż kare w postaci straty kilku złotych bądż ułatwienia wygranej innym,jeśli postanowi zaprzestać gry po którejś kolejce.
          • bula.ts Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 13:37
            I tak ludzie beda zostawiac konta i tak ,bo czy nie straci ktos zapalu gdy po kilku kolejkach dedzie zajmowal miejsce w oststniej setce? Niech sobie oplaty sa rozne pierdoly ,ale nie za zmine. Ja w Fantasy Premier League zmieniam skald nawet do kilku razy tygodniowo ,wiec nie wiem czy ludzie byliny zadowoleni z wydawania kilku funtow na takie zabiegi?
        • bula.ts Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 13:32
          Pewnie ,ze nie jest to duzo. Tyle ,ze do gry nie wystraczy raczej 17 kodow.. Zmieniac sklad czasem trzeba czesciej niz raz w tygodniu.
          • michal.boss1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 13:39
            haha chyba nie znasz zasad! sklad sie zmienia raz w tygodniu- co tydzien ;D
            • bula.ts Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 13:52
              Z tego co wiem ,to mozna to robic w dowolnej chwili i tyle razy ile masz na to ochote, a jak kontuzje lub transfery wymusza kolejna zmiane?
              • michal.boss1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 14:01
                jeju to nie rob zmian na początku tygodnia i nie bedziesz musiał nic zmieniać;P ale jak chcesz mozesz wydac fortune xD
                • bula.ts Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 14:14
                  Nikt z rosadnie grajacych nie robi zmian na poczatku tygodnia ,chocby z uwagi na urazy na treningach.W ostatnim dniu moze sie wiele wydarzyc co Ci moze pokrzyzowac plany,chocby transfer miedzyklubowy gdzie zawodnik wskakuje jako kolejny z tej samej druzyny lub piatkowa kontuzja,innego typu niespodziana.
                  • michal.boss1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 14:49
                    Skoro prezes ma problem, to niech nie gra:P
                    • dejv Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 15:21
                      chłopie napisz do adminów skasuj konto i nie graj.
                      • bula.ts Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 16:39
                        Po to jest forum ,aby pisac na nim o roznych sprawach ,wiec pisze. Tak w ogole to raczej nie zrozumiales sensu mojej wypowiedzi,wiec prosze nie doradzaj co mam zrobic z wlasnym kontem ,chłopie!
                        • dejv Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 16:46
                          Nie da się czytać tych żali.
                          • bula.ts Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 16:54
                            To nie czytaj.
                            • dejv Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 17:06
                              To jak ci tak zle to nie graj. Proste.
                              • bula.ts Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 17:14
                                Widze,ze problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego sie pojawily u Ciebie. Chlopie
                                • dzordzo247 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 17:23
                                  Chłopie! ;D
      • dejv Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 18:08
        Myślisz ze jestes smieszny ?
        • dzordzo247 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 18:36
          tak
          • jestareka1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 19:33
            Skoro jest tyle gier lepszych to po co w ogóle Prezes zabiera głos i biadoli?????????
            Jak mi nie pasuje to nie gram a nie użalam się.
            Nikt tu nikogo nie zmusza do gry.
            Było już tu kilku takich prezesów co się zarzekali że nie zagrają w WL a pewnie grają tylko zmienili swój login i dalej sieją zamęt.
            Pozdrawiam.
            • akst1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 19:46
              Prezesie, nie tak łatwo zmienić login. Ja kiedyś próbowałem i się nie udało. No i summa summarum tym swoim akstem dalej tutaj z Wami gadam. Po namyśle jednak brak możliwości zmieniania loginu oceniłem bardzo pozytywnie.
              • majczaj1711 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 08.03.11, 00:25
                Da się Chopie zmienić login...
                I to bardzo łatwo.
                Tylko u Ciebie z myśleniem pewnie ciężko...
                Ech...
                • akst1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 08.03.11, 00:38
                  Chłopie majczaj1711, po tylu dniach jeszcze nie zorientowałeś się, że to była prowokacja? Masz rację, chyba ciężko z myśleniem, skoro dopiero teraz łyknąłeś dwutygodniową przynętę.
      • pinokks1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 20:19
        zgadzam się w 100% Kiedyś wszystko było za free Ja nie powiem, niech kasuja za coś a nie za wszystko.. pamiętam jak w tej grze uczestniczyło ok 80 tys graczy, a teraz marne 14 z małym hakiem...
        • akst1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 20:44
          Prezesie pinokks1, w tej grze internetowej nigdy nie było za darmo. A 80 tys. to nie liczba graczy, a liczba złotówek. Taka nieznaczna różnica.
          • dyrmann Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 21:07
            Panie Akst login zmienia się bardzo łatwo.Wystarczy założyć nowe konto.Ja na przykład kiedyś byłem p_kozakiem ale trochę tu nawywijałem więc musiałem zmienić login. Teraz jestem dyrmann. Zasadniczo.
            • 2second Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 21:31
              Jedno pozytywne zdanie usłyszałem od Prezesa kozaka ,,ze nawywijałem".A ja całą zimę tłumaczyłem że prezes kozak plecie bzdury to odpowiadał że nieprawda.Ale mam nadzieję że dyrmann będzie sympatyczny. Ale w FF nie ma forum? .Czy to w WL jest tak miłe forum ?
              • dyrmann Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 21:41
                Forum na FF? Śmiechu warte! Panie prezesie tam nie ma żadnego forum! No niby jest ale tam tylko reklamy tych idiotycznych lig prywatnych!
                • 2second Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 21:46
                  Prezesie kozak proszę tę uwagę podać do żałożonego wątku WL " ligi prywatne to idiotyzm" będzie nas więcej.
                  • akst1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 22:00
                    Panie Prezesie dyrmann vel p_kozak, Pan wybaczy, ale ja jestem już takim niedowiarkiem, że aby uwierzyć, muszę po prostu dotknąć. Proszę, niech mi Pan wymieni wszystkie rzeczy, które się Panu nie podobają w WL. Oprócz tego gdyby Pan zechciał wymienić dyscyplinę sportową najbardziej dla Pana Prezesa interesującą (oczywiście oprócz piłki nożnej). Byłbym bardzo wdzięczny. Przy okazji pozdrawiam urodzonego optymistę Pana Prezesa 2second.
                    • dyrmann Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 22:14
                      Panie prezesie akst1! Z wyjątkiem lig prywatnych to wszystko mi się tutaj podoba! A najbardziej to że można tu siekać drużyny w ilościach hurtowych.Bez żadnych śmiesznych ograniczeń!
            • prezes-33 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 22:29
              Pewności nie mam ale zaryzykuję:
              prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/490676,3_lata_wiezienia_za_stalking_sejm_przyjal_ustawe.html
              Według przyjętych przepisów za stalking będzie można ukarać osobę, która poprzez uporczywe nękanie wzbudza u ofiary poczucie zagrożenia lub "istotnie narusza jej prywatność". Nękanie to może być prowadzone na przykład poprzez wykonywanie licznych telefonów do ofiary, wysyłanie jej sms-ów, śledzenie, ale też obdarowywanie ofiary prezentami, których ona sobie nie życzy.

Taka kara będzie grozić również osobom wykorzystującym wizerunek pokrzywdzonego lub inne jego dane osobowe w celu wyrządzenia mu szkody majątkowej lub osobistej, np. poprzez zamawianie na jego koszt towarów oraz tworzenie, bez jego wiedzy, kont osobistych na portalach społecznościowych. Przestępstwo polegające na wykorzystaniu wizerunku lub danych osobowych innej osoby powinno polegać jednak na podszywaniu się pod tę osobę.

Pomyliłem się ?
              • akst1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 22:38
                No wie Pan co, Panie Prezesie-33, za chęć jakiejś ekspiacji, przyznania się do błędu czy chęci spojrzenia na pewne sprawy bez uprzedzeń Pan paragrafami straszy? Widzę, że Pan nadal tkwi korzeniami w latach co najmniej 80-tych.
              • dyrmann Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 22:43
                Niech pan sobie nie pochlebia prezesie33! Nie mam zamiaru pana nękać ani tym bardziej obdarowywać pana prezentami!
                • p_kozak Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 09:19
                  za to głupoty pan pisze jak na zamówienie... ale to symptomatyczne, dla jednych propozycje z uzasadnieniami są dyrdymałami bo na ciasne umysły nikt nie wymyślił antidotum, jednak to między innymi ja i masa innych myślących ludzi miałem rację bo ta gra bez zmian upada co widać po tej edycji i tylko zaślepiony swoją manią człowiek by tego nie widział, taka gra na wirtualnej po pierwszym sezonie ma na starcie 3 razy tyle klubów w grze i to przy ograniczeniach do 5 składów na osobę ! ale piszcie sobie dalej na forum jak wam fajnie, w końcu każdy może robić jak mu sie podoba...
      • gadam Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 22:12
        Ale Ty masz problem. A kto Ci każe robić kilka zmian w tygodniu? Robisz sobie w piątek przed kolejką, płacisz 1,22 i jest ok. Cały koszt obsługi jednej drużyny podczas jednej edycji wynosi 10 zł. To chyba nie majątek? Najlepiej o wszystko biadolić. Oczywiście każdy by chciał wszystko mieć za darmo. Ale trzeba pamiętać o tym, że ktoś musiał to wszystko stworzyć, obsługiwać całą rundę i jakiś grosz mu się z tego należy. Ja osobiście byłbym skłonny ponosić jakąś parozłotową opłatę za założenie drużyny jeśli spowodowałoby to wzrost puli nagród do wartości jakie jeszcze były nie tak dawno.
        • akst1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 22:20
          Panie Prezesie gadam, Pan Prezes dyrmann nie ma już żadnych problemów, dlatego myślę, że Pański wpis jest lekko nieaktualny.
          • gadam Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 23:00
            Mówiąc "ale masz problem" miałem na myśli niejakiego prezesa bula.ts a nie dyrmana:)
            • akst1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 23:07
              Aha, sorry Prezesie gadam.
              • dejv Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 23:25
                Zwracam uwagę, że nie płacimy za smsa 1,22, ale 1,23 w zwiazku 23% podatkiem a nie 22 % :D Chyba, ze wl wziela na klate tego grosza i za smsa placimy 99 goszy :D
                • prezes-33 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 23:51
                  Mała uwaga - operator komórkowy pobiera z kwoty netto prowizję dla siebie - podobno nawet do 50 %. Dokładna kwota prowizji zależy od zapisów umowy. Tak więc z kwoty 1,23 PLN Agora może mieć między 50 a 80 groszy. 20% prowizji to podobno minimum. 23 % VAT zabiera fiskus.
                  • gadam Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 27.02.11, 23:59
                    W tej edycji płacimy 1,22 tak więc 1 grosz Agora bierze na "klatę":). O ile sobie dobrze przypominam to Kowal chyba kiedyś wspominał, że ok 50% kasy z sms-ów zgarnia operator tak więc taki złoty interes to chyba nie jest. Nie mogę natomiast zrozumieć dlaczego przed startem paru ostatnich edycji nie ma żadnych reklam gry w Gazecie Sport ani GW. Kiedyś była temu poświęcona cała strona. Przecież to jak dla mnie taki mały strzał w stopę. Jeden artykuł mniej wychwalający Szczęsnego i miejsce na reklamę WL się znajdzie.
                    • prezes-33 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 00:12
                      Doszli widocznie do wniosku, że nie będą reklamowali durnych wpisów aksta1 vel dyrmanna za swoje pieniądze. A tak poważnie, to następna edycja, a dokładnie podejście do jej organizacji będzie wyznacznikiem tego, jak traktują tę zabawę. Pojawiły się dwie konkurencyjne gry. Jedna z nich póki co nie zachwyca, ale już FL na WP jest dużym krokiem we właściwą stronę. Jeśli będzie im zależeć na utrzymaniu pozycji na rynku, będą musieli ruszyć z promocją. Tym bardziej, że jak słusznie Prezes zauważył, koszty takiej promocji wcale nie muszą być duże - jakiś artykuł na stronie Gazeta.pl, reklama w tok.fm i kilku jeszcze innych mediach należących do koncernu Agory. Przecież to co najmniej kilka milionów odbiorców, z czego kilkanaście, a może kilkadziesiąt tysięcy potencjalnych graczy. Na pewno więcej, niż u wspomnianej powyżej konkurencji.
                      • akst1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 00:30
                        Panie prezesie prezes-33, odniosę się do fragmentu Pańskiej wypowiedzi, cytuję: "Doszli widocznie do wniosku, że nie będą reklamowali durnych wpisów aksta1 vel
                        dyrmanna za swoje pieniądze". A ja się Pana pytam: Kto doszedł do wniosku, że ja jestem Prezes dyrmann? Pan? A na podstawie jakich przesłanek niby? Najpierw pan atakuje Prezesa dyrmanna, że niby z Panem trzymał, a potem przeszedł do obozu wroga (to niby ja miałem być tym wrogiem oraz Prezes 2second), a teraz, że ja to dyrmann. Prezesie, więcej konsekwencji w swoich wyobrażeniach!
                        • dyrmann Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 00:40
                          Ja również protestuję przeciwko identyfikacji mnie z prezesem akst1. Nie żebym miał cos przeciwko niemu, wręcz przeciwnie, mam do niego wielki szacunek jako nietuzinkowa osobowość. Ale jednak akst1 to akst1 a dyrmann to dyrmann.
                          • akst1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 00:56
                            Panie Prezesie prezes-33, oprócz tego Pan mówi o jakichś niby durnych wpisach. Proszę powiedzieć, co konkretnie ma Pan na myśli, bo chyba nie moją sympatyczną rozmowę z Prezesem dyrmann. Myślę, że co nieco się Pan zagalopował w swoich insynuacjach. Przydałby się teraz z Pańskiej strony jakiś gest pojednawczy.
                    • akst1 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 00:14
                      Panowie, bez ściemniania. Jeśli operator komórkowy brałby za dużo, to ja bym z niego zrezygnował i przeszedł przede wszystkim na pakiety kodów. SMS-y mogłyby należeć do rzadkości. Byłyby droższe i przeznaczone dla prezesów znajdujących się w naprawdę wyjątkowych sytuacjach. Jeśli Pan Agora daje zarobić telefonii, to widać ma w tym interes.
      • dobrek40 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 00:43
        Panowie Prezesowie
        Chylę czoło przed arcyciekawą wymianą zdań. W starym, dobrym duchu forum WL.
        Pozdrawiam
        • dyrmann Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 00:48
          Tylko prezes33 bez poczucia humoru... Chyba nie poszło mu dziś najlepiej...
          • dobrek40 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 00:54
            A komu dzisiaj poszło dobrze? buahahahha
            Senna kolejka. Brak emocji
            • dejv Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 02:54
              nie rozumiem ekscytacji ff na wp...interfejs maja tak daremny ze az nie chce mi sie tam wchodzic...a ta 2ga konkurencja to jaka?
              • dejv Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 03:01
                no i wl nie wziela grosza na klate, bo juz jest zmiana i placimy 1,23 ;]
              • prezes-33 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 07:41
                Chodziło mi o sposób punktacji, który jest dużo lepszy niż w Wl oraz ograniczenie liczby drużyn do 5 . Ocena interfejsu to już subiektywne odczucie Pana Prezesa. O tej drugiej nawet szkoda wspominać...
                • dejv Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 10:40
                  A tu nie ma do 5 ?? tez jest. Tylko pozniej okazuje sie, ze cala rodzine gra w wl wlacznie z 85 letnią babcią.
                  • t-clapek Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 14:27
                    dejv napisał:

> A tu nie ma do 5 ?? tez jest.

Jesteś pewien?
                  • salvador87 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 18:59
                    Niestety tu nie ma ograniczenia do 5 drużyn, w WL nigdy tego nie było;) Taki punkt regulaminu pojawił się podczas MŚ w RPA, teraz takowego brak
      • sadzio12 Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 11:47
        o ile się orientuje gra nie jest obowiązkowa, wiec po co te głupie gadki, jak komuś coś nie pasuje niech nie gra
        • 2second Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 18:10
          Pozwolę sobie podsumować dyskusję .Cieszę się że prezes kozak miło o mnie mówi bo na początku z nim było mi najgorzej.Prezesa akst1 mimo na początku pewnych różnic szanowałem za takt ,kulturę a przede wszystkim cierpliwość.Pozostał w opozycji jeszcze Prezes -33 oraz jakez55 ,który bardzo długo się nie odzywał.Chwilę odszukam co ja pisałem na temat WL.
          • 2second Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 18:47
            Macie panowie rację powinna być reklama w GW i PS ,rozpoczęcie gry 2 tygodnie przed 1 kolejką ,spełnione zostało ze gramy od 1kolejki.Powinny byc nagrody za kolejki,bez lig prywatnych.A czemu tak mało drużyn.Było mało czasu ,przełożenie jednego meczu skomplikowało grę.Sam się zastanawiałem za długo jak zagrać w tej sytuacji i za długo zastanawiałem się i efekty mizerne.Natomiast prosiłbym żeby Pan Tomasz Clapa nie zabierał głosu na forum .Ja w jego grze nie gram ,natomiast do gry go zapraszam to mój był zawsze rywal.Ale to prezes Tomasz Clapa tak sie negatywnie o tejWL wyrażał i wybaczcie Panowie jak ktos ma inne zdanie albo kogoś uraziłem.
            • t-clapek Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 19:04
              2second napisał:

> Natomiast prosiłbym żeby Pan Tomasz Clapa nie zabierał głosu na forum .

Prośba rozpatrzona negatywnie.
              • 2second Re: Wielka kpina!!!Placić trzeba za wszytstko. 28.02.11, 19:14
                Prezesie t-clapek cieszę sie bardzo z odpowiedzi ja jako miłośnik gry w WL wierzę że pozostaniemy jedyni na parkiecie jak to dawniej było.Tylko jest dziwna sprawa prezes kozak to on czy nie on.Natomiast czytam negatywne odgłosy FF. Tak to się skończy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka