e-lech 27.02.02, 14:21 wiecej na: www.kicker.de/content/news/artikel.asp? folder=42030&object=261445&liga=1&saison=2001/02&spieltag=24&spielpaarung=261311 &turnier= (trzeba wklepac caly ten adres). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arena Re: Reiss wypozyczony do 30 czerwca IP: 192.168.10.* 27.02.02, 14:41 Czytałem - chyba juz wszystko załatwione (żadnych znaków zapytania w tekscie). Jak zagra w sobote to na stadionie komplet!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Reiss wypozyczony do 30 czerwca IP: *.icpnet.pl 27.02.02, 15:43 jestes pojebany-jaki komplet niby z jego powodu? hahah przeciez to zwykly pajac,ktory mial szczescie i tyle-zobaczysz sam zreszta ze zaden z niego pilkarz juz niejest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feelgood Re: Reiss wypozyczony do 30 czerwca IP: 195.216.121.* 27.02.02, 15:50 Ups, koleżko odpowiedziałem ci w wątku powyżej i już żałuję. Licz się ze słowami - tak na przyszłość Czy wszyscy, którzy mają zdanie odmienne od twojego są pojebani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: Reiss wypozyczony do 30 czerwca IP: 213.17.225.* 27.02.02, 15:55 powitamy go serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAdost Re: Reiss wypozyczony do 30 czerwca IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 16:06 Gość portalu: kibic napisał(a): > jestes pojebany niby dlaczego tak brzydko sie wyrazasz? masz 18 lat? znasz wiecej niz 100 slow? -jaki komplet niby z jego powodu? hahah > przeciez to zwykly pajac,ktory mial szczescie i tyle szczescie trzeba miec :) a nie kazdemu jest ono dane...czyzby w Twoim przypadku zycie Cie oszukalo? pozbawiajac szczescia jakim jest rozum ? ewntualnie w ktaegorii mini szczescia "rozumek"? -zobaczysz sam zreszta ze > zaden z niego pilkarz juz niejest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorry Re: Reiss wypozyczony do 30 czerwca IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 16:06 Gość portalu: kibic napisał(a): > jestes pojebany-jaki komplet niby z jego powodu? hahah > przeciez to zwykly pajac,ktory mial szczescie i tyle-zobaczysz sam zreszta ze > zaden z niego pilkarz juz niejest A ty gnomie skad wylazłeś? Mówiłem żeby nie odwracać kamieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAdost Re: Reiss wypozyczony do 30 czerwca IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 16:13 Gość portalu: sorry napisał(a): > Gość portalu: kibic napisał(a): > > > jestes pojebany-jaki komplet niby z jego powodu? hahah > > przeciez to zwykly pajac,ktory mial szczescie i tyle-zobaczysz sam zreszta > ze > > zaden z niego pilkarz juz niejest > > A ty gnomie skad wylazłeś? Mówiłem żeby nie odwracać kamieni. wschodnei krolestwa Mordoru wypuscily jakiegos trolla ale spoko:) i takim damy rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Reiss wypozyczony do 30 czerwca IP: *.icpnet.pl 27.02.02, 21:42 wnioskujac z stylu i retoryki zaden tam troll - gollumek ledwoz:)))... Odpowiedz Link Zgłoś