Gość: Serwer IP: *.xdsl.centertel.pl 08.06.11, 19:03 TO BĘDZIE FAJNY MECZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mecz w necie Polska-Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 20:04 www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110609/KRAJ_SWIAT/149636398 Odpowiedz Link Zgłoś
dabljuzi Kiedy wyje.bia Szpakowskiego? 09.06.11, 20:54 ten dziad psuje ogladanie meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Polska-Francja IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 21:00 Obraniak śpiewał polski hymn. Szacun ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsi Polska-Francja IP: *.231.14.177.koba.pl 09.06.11, 21:01 Cabajj ? ? oh ten szpakowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqin Polska-Francja IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.11, 21:52 ręce precz od Szpaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wawaski Polska-Francja 09.06.11, 21:54 troszke denerwuje ten pan co komentuje-jego flagowe powiedzenie to ach jak nieduzo brakowalo albo moze on oglada jakis inny mecz na monitorze ktory przed nim stoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio Polska-Francja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 21:57 1% szans na wyjście z grupy podczas Euro. Nie więcej. Od 2 lat ta sama gra żadnych zmian. Francuzi grają bardzo spokojnie nie forsują tempa, my bijemy głową w mur jesteśmy bezradni. Lata świetlne dzielą obie reprezentacje od gry pod względem taktycznym. Należy pamiętać, że jak Francja awansuje do Euro będzie losowana z 2 lub 3 koszyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękna główka Re: Polska-Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 22:03 jak Smudzie brakuje napastników to może powinien spróbować Jodłowca w ataku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braff Polska-Francja IP: *.246.132.157.rev.vline.pl 09.06.11, 22:24 Skąd tyle złośliwości? Zawsze durny Polak będzie miał takie nastawienie do tego co swoje, polskie. Idź pan w pyry panie komentator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Szpakowski odejdź ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 22:50 daj sobie dziadu spokój z komentowaniem meczy ...... mam nadzieję że do mistrzostw zmienią ci robotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Dlaczego mogę komentować mecze, a nie Michnika? IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 22:52 Dlaczego mogę sobie gdybać meczowo, ale jeśli chodzi o konkrety, to Hitler Wyborczej jest niekomentowalny. Dlaczego? Lejba Cohne, dlaczego Geremku? Dlaczego, młode pokolenie? Jak myślicie? Myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitoogorkach Polska-Francja IP: 92.24.50.* 09.06.11, 22:54 Jak widze Smude i te ofiary na boiksu, to mi sie zachciewa wyslac DAR dla niepelnosprawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FruFru Franz wracaj na kotly do NJ IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.06.11, 22:59 Pom ogladnieciu dwumeczu a Argentyna i Francja jeszcze bardziej jestem przekonany ze Smuda nie nadaje sie na ta funkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek K. Dno kompletne. Smuda out natychmist IP: *.ri.ri.cox.net 09.06.11, 23:01 DNO. Kompletne dno. Trener natychmiast to wymiany. Po co gra Dudka i Murawski? Niech mi to ktos wytlumaczy. Druzyna gra bez zadnej koncepcji itaktyki, fatalne ustawienie. Nie da sie tego ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Polska-Francja IP: *.uddi.cable.virginmedia.com 09.06.11, 23:03 to dobrze ze przegrali.to szmaciarze dobrzy do zamiatania ulic czy strozowania. za rok przegraja wszystko .rozgonic bande kopaczy i ich protektorow z pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Widać, że Smuda kompletnie nie reaguje na to... 09.06.11, 23:05 co dzieje się na boisku. Wpuszczenie na boisko 3 zawodników na ostatnich kilka minut meczu towarzyskiego, podczas gdy Francuzi co chwilę wpuszczali świeżych, którzy chcieli udowodnić swoją przydatność, świadczy, że nasz trener zupełnie nie wie, co ma robić. Nie mówię już o wierze w swoich ludzi. Beznadzieja. Ale przynajmniej Francuzi nie strzelili nam dziś bramki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mient Polska-Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 23:40 jaki samobój jak gość nawet piłki nie dotknął głową. Zobaczcie zbliżenie Odpowiedz Link Zgłoś