Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku...

• Gość: $wietny Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... IP: 83.1.81.* 26.06.11, 03:14
        A ten koles z telefonem to gdzie on ma dyktafon? Tam gdzie glosnik czy kamera xD haha Tępi polonisci :P
      • Gość: Bolek Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.11, 03:25
        trzymaj tak dalej Artur! juz nie grypsuj i sie nie denerwuj,bo jak sie zdenerwujesz na wiekszego od ciebie i wk.....cego US celnika na lotnisku to po tobie
      • komarrek Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... 26.06.11, 07:24
        Brawa dla Szpilki. Jeśli będzie ciężko trenował to za jakieś 4 - 5 lat może być o nim głośno. Żeby tylko sodówka nie uderzyła do głowy.
        • Gość: rechot Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.icpnet.pl 26.06.11, 08:13
          Oj tak,przy następnej odsiadce.
      • Gość: jerzy komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 07:56
        jedni dostają od tatusia autko WRC, drudzy abonament na kort lub pole golfowe a jeszcze inni leja się po mordach przed klubami albo agencjami towarzyskimi. Temu chłopakowi życie zaoferowało niezbyt dużo na początek, zapłacił wyrokiem za swoje występki i wydaje mi się że ma spore szanse na duży sukces. Wszystko zależy od niego i menedżera. Życzę mu sukcesu bo wtedy nie będzie lał po mordzie ludzi na ulicach.
      • Gość: hihihiiii Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... IP: *.icpnet.pl 26.06.11, 08:06
        Od czasów Gołoty?Gołota to był cykor i świr,a nie talent.
        • Gość: M Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: 24.84.57.* 26.06.11, 09:11
          Brazowy medal na olimpiadzie jednak zdobyl.
      • Gość: tresk Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 08:25
        Wystarczy przeczytać te opinie by się przekonać, że w tym kraju zdecydowana większość to czystej krwi debile. I nigdy tu nie będzie normalnie, bo co pokolenie to głupsze.
      • Gość: kar Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 10:45
        w sumie to mozna by stworzyc walki kiboli na ringach mysle ze wiele osob chcialo by to zobaczyc
      • Gość: xxx długo nie poboksuje IP: *.xdsl.centertel.pl 26.06.11, 11:10
        patrząc na jego gębę można sie domyślać, że niedługo pójdzie siedzieć za kolejna bójkę
        • Gość: hr Uszaszowski To jest tylko zawistne zyczenie... IP: 125.209.146.* 26.06.11, 15:14
          POLSKIEJ ' SWINI'.
      • Gość: mac Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 11:36
        Co to za pięściarz co kradnie komórki?!
      • d.lomiwojski Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... 26.06.11, 11:55
        ''Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień'' Widzę że większość to sami sprawiedliwi.
        Dajcie chłopakowi szansę.
        • Gość: Whatever Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 12:44
          ja jestem bez winy.
          Gdzie ten kamień?
          • Gość: hr Uszaszowski Bez winy... IP: 125.209.146.* 26.06.11, 15:23
            byli i sa tylko zbrodniarze, tacy jak Hitler czy Stalin.Ty jestes tylko palantem, niczym wiecej.
            • Gość: Whatever Re: Bez winy... IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 17:53
              wszyscy, których znasz są zbrodniarzami ???
              no cóż, wypada ci współczuć - tylko nie wiem czego bardziej: znajomych czy manii prześladowczej

niestety po kilku litrach rzygowin, które wylałeś na tym forum pozwolisz że jednak nie będę przejawiał empatii wobec ciebie...
              • bezprzesadny Re: Bez winy... 26.06.11, 19:48
                Ludzi tak jak Pan, po prostu dobrych i nieskalanych, tak dowartościowanych i prawdziwie pewnych siebie brakuje na tym świecie. Pan taki jest w rzeczywistości, szkoda tylko, że jedynie w swojej prywatnej. Na pewno czuje się Pan z tym autentycznie szczęśliwy.
      • Gość: widz Polskie piekielko musi zrownac z gleba kazdego... IP: 92.28.136.* 26.06.11, 12:36
        Brawo Artur! Trzymaj tak dalej! Nie przejmuj sie malkontentami, albo zakompleksionymi cieniasami. Ludzie, przeciez to nie jest tak, ze kazdy w spoleczesntwie ma predyspozycje do tego, zeby byc ministrantem. A w Polsce wszystkich sprowadza sie do gleby - kompleksy wychodza pelna geba. Odsiedzial swoje, aniolem i tak nie bedzie, ale przemyslal pare rzeczy, ma silna wole i cel i na pewno nie chce tam wracac. Bledy popelnia kazdy. I Szpila nie poszed do celi za zabicie czy gwalt, wiec to znaczy, ze nie jest jakims tam zdeprawowanym do cna oprychem. Do tego jest mlodym czlowiekiem, a wszyscy sedziowie internetowi sadza go jakby mial caly bagaz zycia na karku i czekal na sad ostateczny - w Polsce nie ma, ze boli, z lewej czy prawej, zawsze musisz zostac obrzucony blotem! Pozdrawiam Artur, badz soba i idz swoja droga! Bog z Toba!
        • Gość: Whatever mały fiut IP: *.home.aster.pl 26.06.11, 12:47
          Jak sobie przemyślał, to niech się zabierze za kopanie rowów albo tłuczenie kamienia.
          Byłby z niego przynajmniej jakiś pożytek.

A takiego skoncentrowania kompleksu małego fiuta jak wśród "kibiców" walenia po ryju to NIE MA NIGDZIE INDZIEJ.
          No... może przesadziłem... jeszcze na trybunach kibolskich... ale to jedno i to samo środowisko.
          Środowisko zakompleksieńców z małymi siusiakami.
          • bezprzesadny Re: mały fiut 26.06.11, 13:39
            Człowiek prawdziwie pewny siebie nie musi porównywać z innymi ludźmi długości członków. Na pewno nie w taki sposób.
        • Gość: as Re: Polskie piekielko musi zrownac z gleba kazdeg IP: *.meskonet.pl 26.06.11, 20:48
          Boga to ty w bijatyki nie mieszaj.
          Zgadza sie ze przemyslal pare spraw, przeczytaj wywiad. Przemyslal i po przemysleniu (o ile to mozliwe) niczego nie zaluje. Git koles, nie to co frajerzy. Prawdziwy wzor dla mlodziezy. Gazeto brawo !! Udaje wam sie zwiekszyc klikalnosc! Szczere gratulacje. Proponuje jeszcze artykul o nim w postaci slajdow! Niedlugo osiagniecie poziom onetu
      • komarrek Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... 26.06.11, 13:05
        Jeśli będzie dobrze prowadzony i zamiast bandyctwem zajmie się boksem to za 7-8 lat może być następcą Gołoty.
      • bezprzesadny Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... 26.06.11, 13:36
        Fajny facet.
        Narzekać i doszukiwać się negatywów można zawsze, ale przecież żaden bokser nie zaczyna kariery od walk z zawodnikami z 'górnej półki'. Robi swoje, mówi z sensem, nie jak profesor, ale po prostu jak człowiek.

Co do przeszłości, czasu spędzonego w więzieniu i dotyczących tego komentarzy - zastanawiam się co to w ogóle kogokolwiek obchodzi. Większość krytykujących w tym temacie nigdy nie wylądowałaby w więzieniu niekoniecznie dlatego, że są to ludzie dobrze wychowani (wystarczy spojrzeć na ich wpisy na forum) czy o wysoce rozwiniętej kulturze osobistej, tylko po prostu dlatego, że w sytuacji fizycznego zagrożenia po prostu z przerażeniem uciekaliby gdzie pieprz rośnie - nie z rozsądku, tylko ze strachu. Krótko mówiąc - i przepraszam z góry za kolokwializm - brak jaj. Nie podejmuję się oceny sytuacji, przez którą Artur Szpilka wylądował w więzieniu, ale widzę, że nie ściągnęło go ono na dno - wyszedł, walczy, robi swoje. Ma siłę, żeby się realizować, nie przejmować się bezpodstawną krytyką i robi to, do czego ma talent. Jednych to irytuje, mi osobiście w pewnym sensie imponuje - wszak w każdej dziedzinie facetowi potrzeba takich 'jaj', czyż nie?

Na koniec - Panie Arturze, życzę wielu sukcesów w przyszłości, wytrwałości i przede wszystkim satysfakcji z tego, co Pan robi. Jest Pan bardziej poukładany niż większość osób, które Pana krytykują, bądź będą to robić, no ale co tu dużo mówić (wyjdę na prostaka, wiem, ale niestety takie porównanie bardzo dobrze tutaj pasuje) - głupie psy najgłośniej szczekają ;)
        Mam nadzieję, że będę miał okazję kiedyś zobaczyć walkę z Pana udziałem na żywo.
        Brawo!
      • Gość: gwóźdź portalu Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.220.110.98.bransat.pl 26.06.11, 13:49
        Szkoda, że nie dali mu dziecka z przedszkola. Nasi pseudoznawcy i tak pialiby z zachwytu.
      • Gość: NaSzpilkach Prostak i Gbur z "u" otwartym IP: *.adsl.alicedsl.de 26.06.11, 17:57
        Najwiekszy talent ... moze, ale przynosi rowniez najwiekszy wstyd Polsce. Jak on sie zachowuje. Jak prostak i gbur. Moze za malo siedzial...
        • Gość: qwerty Re: Prostak i Gbur z "u" otwartym IP: *.internetia.net.pl 26.06.11, 18:58
          Siedział tyle ile mu sąd lekką ręką zasądził. Jak dla mnie za długo. Za zwykłą bójkę? Śmiech na sali :)
      • Gość: wichajster Co jest w wiezięnnym menu, IP: *.net-5g.pl 26.06.11, 19:33
        skoro on tam przytył 30 kg???!!!
      • Gość: motyl Re: Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 se IP: *.aster.pl 26.06.11, 21:52
        No! No! Gratulacje!. Jesteś jego kumplem z pierdla? Byłoby bezpieczniej gdyby tam wrócił. W przeciwnym razie będzie realizował swoje bandyckie praktyki bezkarnie i będzie w tym coraz lepszy. Jeśli tak będziemy promowac, to do Europy długo nie wejdziemy. Jak od niej daleko jesteśmy to widac na drogach, osr...nych trawnikach, murach, na stadionach gdzie panoszą się kibole (to chyba to samo co kible, bo maja nasr......ne do łbów).
      • Gość: mamracjebotak! Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... IP: *.238.64.25.ip.abpl.pl 27.06.11, 01:02
        No tak, sami sprawiedliwi widzę na tym forum.
        Nie ma się co cackać, ja to myślę, że najlepiej byłoby Szpilkę powiesić :D

Sędziowie, którzy z forum wysyłają do pierdla faceta, który odsiedział już swój wyrok, i to nie jakiś bardzo łagodny. A jak chce walczyć na ringu, to też źle, bo nie mówi jak profesor, bo pierwsza waga w ciężkiej kategorii z mało znanym przeciwnikiem, bo to, bo tamto. Tacy wszyscy jesteście pewni, że niezależnie od okoliczności, startu w życiu, otoczenia, nie zrobilibyście w młodości czegoś głupiego?
        Taka troska o kraj i jego wizerunek, a to nie Szpilka go psuje. Ale co ja tam wiem, wydaje mi się tylko, życia nie znam, ludzi trzech na krzyż. Tak tylko wpadłem żeby po kimś pojechać, już się lepszy czuję.

Mam nadzieję, że Artur pokaże, że sporo dobrego może jeszcze zrobić. Dobrze że ma dystans.

//przepraszam i proszę jednocześnie tych, którzy szczerze nie czują, żeby powyższe ich dotyczyło, żeby się na mnie nie denerwowali za bardzo, bo to nie o nich :)
      • Gość: ELVIS1947 Boks. Szpilka znokautował rywala po ok. 30 seku... IP: *.ip.netia.com.pl 27.06.11, 11:04
        Poza gratulacjami dla Artura jestem pełen uznania za Jego wspaniałą, bardzo rzadką u bokserów postawę. Jego stwierdzenie po walce : "widziałem, że pada więc nie było sensu kończyć" świadczy o tym, że jest to sportowiec przez duże "S". Niestety w boksie jest to BARDZO rzadka postawa bo z reguły padający po ciosie bokser jest nadal okładany aż do odciągnięcia przez sędziego ringowego.....
      • Gość: UbawPoPachy Golota to talent? Do czego ??? IP: 83.142.230.* 29.06.11, 18:43
        Golota to niegrabna, slamazarna gambeta, ktora przegrala wszystkie swoje wazniejsze walki.
        Stawial sie troche Bowe ale przeciez tez w koncu haniebnie przegral, o ucieczkach z ringu nie wspominam..
        Zeby o kims napisac ze ma talent, to ten ktos musi najpierw odniesc jakis SUKCES.
        Pojdziesz baranie do chirurga, ktory ma "talent" ale ktoremu zmarli wszyscy pacjenci ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka