Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z rz...

16.07.11, 19:32
    Jakoś nie jestem pewien czy Ward powinien być wykluczony.
    Obserwuj wątek
      • Gość: na zywo Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z rz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 19:58
        livemecz.com/transmisja.php?=sport
      • maz-48 Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z rz... 16.07.11, 20:22
        Będzie kicha!
        Nasi jeżdżą jak ostatnie fajtłapy. A miało być tak pięknie...
        • Gość: piotrek Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 21:59
          Co tam ględzisz fajtłapo?!
        • Gość: Slayer Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 22:02
          I co teraz powiesz! sam jesteś fajtlapa maz 48!!!
          • maz-48 Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z 16.07.11, 22:12
            Teraz was zaskoczę. Jestem pi... nie fachowiec od żużla. Pomyliłem się, ale nie jest mi z tego powodu smutno. Cieszę się jak wszyscy i gratuluję naszej reprezentacji. Są najlepsi na świecie, udowodnili to w przepięknym stylu. Brawo!
            • osfp Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z 16.07.11, 22:25
                     .-'               Wywinąłeś się ;)             '-.
                   .'      _                                    _      '.
                  /     .-'                                      '-.     \
                 /     /         _                        _         \     \ 
                |     /         / )                      ( \         \     |
                |     \        / /___                  ___\ \        /     |
                 \     '------'  ____)                (____  '------'     /
                  \              _____)              (____               /
                   \             ____)                (____             /
                    `'---------.____)                  (____.---------'`

• Gość: tadek-wku...ony Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.as13285.net 16.07.11, 22:30
              maz-48 napisał:

> Teraz was zaskoczę. Jestem pi... nie fachowiec od żużla. Pomyliłem się, ale nie
              > jest mi z tego powodu smutno. Cieszę się jak wszyscy i gratuluję naszej reprez
              > entacji. Są najlepsi na świecie, udowodnili to w przepięknym stylu. Brawo!

Jestes jedna wielka C I P A, bo w niwe ma tna tym ani jednego twojego postu w ktorym nie zrobilbys z siebie zapoakanej p i z d y. Idz lepiej c i p o poprzelaczaj swoje kanaly HD. :D
              • maz-48 Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z 16.07.11, 23:05
                Ja w przeciwieństwie do ciebie nie jestem "wk-urwiony". Oglądałem tą transmisję przez internet, w niezbyt dobrej jakości (nawet w fatalnej). I po pierwszych 5 biegach nie tylko ja, ale z pewnością wielu kibiców, powodów do optymizmu nie miałem. Wszystko odmieniła decyzja o jokerze w 6 biegu, po którym Tomasz Gollob odrobił większość strat i wyprowadził naszą drużynę na 2 miejsce.
                Nigdy nie kreowałem się na fachowca od żużla, reagowałem spontanicznie, jak większość kibiców i nie mam żadnych problemów, by przyznać się do błędów, czy złych ocen.
                Możesz sobie drwić, ale poczekam cierpliwie, na twoje oceny przy innych okazjach. Chyba, ze jesteś na tyle tchórzliwy, by podpisywać się pod innym nickiem.
                Póki co pozdrawiam...
      • Gość: groso Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z rz... IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 21:23
        ciekawe kiedy komentatorzy w koncu ockna sie ze szwedzi juz mieli jokera...?
        • Gość: :) Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.szczecin.mm.pl 16.07.11, 21:37
          się ocknęli :)
          przestali głupoty gadać
          • Gość: fff Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.lomza.vectranet.pl 16.07.11, 21:43
            mnie cieszy, ze ten Emil mniej gada. Ten "główny" komentator jest znakomity.
      • janspruce Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z 16.07.11, 21:48
        To sport niszowy i bez kibicow stad nasze sukcesy.
        Ci sami zawodnicy i mistrzowie od wielu lat.
        Kibice tylko w Polsce wiec i mistrza czas ogladac w kraju nad Wisla.
        Kto to oglada wylaczajac nas?
        • Gość: Gość Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 21:56
          a 40 000 kibiców to się z dupy bierze? bo na pewno nie z Polski.
        • Gość: Gość Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 21:57
          a 40 000 kibiców w Cadriff to się z dupy bierze? bo na pewno nie z Polski.
          • Gość: zuzel gdzie zuzel jest jeszcze popularny ???? IP: *.prenet.pl 16.07.11, 22:05
            w etiopii ???
            • Gość: czarny-doktor Re: gdzie zuzel jest jeszcze popularny ???? IP: *.zone5.bethere.co.uk 16.07.11, 22:21
              A gdzie sa popularne skoki i pan Malysz? Hmmm? Austria, Finlandia i pld Niemiec? A pani Kowlaczyk gdzie jest popularna? W Norwegii? Co powiesz na temat pchniecia mlotem pana Ziolkowskiego? Gdziez on jest znany i popularny? W fabryce mlotow?
              • Gość: dan normalnościfan Re: gdzie zuzel jest jeszcze popularny ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 00:14
                Właśnie... Oprócz Kubicy, Radwańskiej i Gortata, reszta to sportowcy niszowych dyscyplin. Mistrzowie to fakt i należy się szacunek Małyszowi i Gollobowi, ale bądźmy szczerzy. Poza Polską i kibicami z kilku akurat zainteresowanych krajów, nikt się nie interesuje żużlem czy skokami. Ale cieszmy się z tego co mamy:)
        • Gość: czarny-doktor Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.zone5.bethere.co.uk 16.07.11, 22:20
          A ile kibicow maja biegi narciarskie pani Kowalczyk? Rodziny i trenerzy i nikt poza nimi. Oczywiscie nieco promocji w TV powoduje, ze setki tysiecy Polakow uwaza ta kompletnie niszowa dyscypline za cos powaznego. Skoki narciarskie? Poludnie Niemiec, Finlandia i Austria? Przeciez to jeszcze gorzej niz zuzel...
          • Gość: tadek-wku...ony Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.as13285.net 16.07.11, 22:42
            Gość portalu: czarny-doktor napisał(a):

> A ile kibicow maja biegi narciarskie pani Kowalczyk? Rodziny i trenerzy i nikt
            > poza nimi. Oczywiscie nieco promocji w TV powoduje, ze setki tysiecy Polakow uw
            > aza ta kompletnie niszowa dyscypline za cos powaznego. Skoki narciarskie? Polud
            > nie Niemiec, Finlandia i Austria? Przeciez to jeszcze gorzej niz zuzel...

Malo tego, na jednym meczu ligi zuzlowej masz wiecej kibicow niz na trzech meczach reprezentacji siatkarzy grajacych z Brazylia, ale takie debile, co uslyszeli gdzies nowe "madre" slowo "niszowy" tego nigdy nie zrozumieja ;)
        • Gość: :) janspruce IP: *.szczecin.mm.pl 16.07.11, 22:29
          głupoty janie gadasz !
          stadiony żużlowe mają więcej kibiców na meczach niż na piłce, statystyki mówią wiele, czytać trzeba umieć

GRATULACJE dla całej drużyny, piękne ściganie :) :)
        • Gość: tadek-wku...ony Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.as13285.net 16.07.11, 22:38
          janspruce napisał:

> To sport niszowy i bez kibicow stad nasze sukcesy.
          > Ci sami zawodnicy i mistrzowie od wielu lat.
          > Kibice tylko w Polsce wiec i mistrza czas ogladac w kraju nad Wisla.
          > Kto to oglada wylaczajac nas?

Czekalem na jakiegos debila, ktory wyskoczy ze sportem niszowym. A znasz chociaz debilu znaczenie slowa "niszowy" ?

bua ha ha h ah ah
        • Gość: nie bądź idiotą?.. Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.wil.waw.pl 16.07.11, 22:44
          Niszowy?! - w Gorzowie na każdym meczu jest 15.000 kilbiców, 1/10 całego miasta !!!
          • Gość: zuzelowiec Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.prenet.pl 16.07.11, 22:55
            chodza na zuzel bo w niczym innym nie osiagamy sukcesow jak malysz skonczyl kariere ;)
        • Gość: s69 Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.wist.com.pl 16.07.11, 23:43
          Widac ze nie znasz sie na zuzlu.
          To fantastyczny sport i cieszy sie duza popularnoscia nie tylko w Polsce ale i tak ze w Welkiej Brytani i Szwecji.
          I nie zgadzam sie ze sa Ci sami "strarzy mistrzowie" poniewaz jest wielu mlodych polskich zuzlowcow ktorzy podbijaja zuzlowski swiat
          .
          • Gość: zuzelowiec Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: *.prenet.pl 16.07.11, 23:50
            Gość portalu: s69 napisał(a):

> To fantastyczny sport i cieszy sie duza popularnoscia nie tylko w Polsce ale i
            > tak ze w Welkiej Brytani i Szwecji.

To mogli zrobic mistrzostwa miedzynarodowe a nie swiatowe ;) trzy kraje to nie caly swiat hehehehehe
        • Gość: KIEPSKI Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: 80.87.35.* 17.07.11, 00:11
          SPORT DLA WIESNIAKOW
          Na wszystkich wiekszych wioskach jezdzą na tych pierdziawkach. Czyli tam gdzie pilka nie istnieje.
          Uprawiają go na serio w paru krajach na swiecie. Wiekszosc ludzi nawet nie wie o so chooodzi
          Stad te ,,miszczostwa''
        • Gość: beardman Re: Finał DPŚ na żużlu. Polacy o trzecie złoto z IP: 109.232.25.* 17.07.11, 10:24
          Nie rozumiem skąd Twój pesymizm... Jestem z Gorzowa i mimo, że nie jestem fanem speedwayu widzę co się dzieje na stadionie, za każdym razem pełne trybuny, na nich święto i dobra zabawa, piknik rodzinny i spotkania kumpli po ciężkim tygodniu pracy, w tvp sport wieczorami żużel ogląda ok mln osób... całkiem sporo jak na niszowy sport ;) Mimo że w Gorzowie jedynie pomieszkuję to za każdym razem staram się odwiedzić stadion Jancarza i zabrać ze sobą jakiegoś kumpla spoza Gorzowa i pokazać mu, że kibicowanie nie musi oznaczać naparzanie się sztachetami i krzesłami oraz jowialne krzyczenie haseł wychwalających policję. Jeżeli dzięki temu, że jest to sport niszowy jak to określiłeś, mogę z przyjemnością oglądnąć mecz w kulturalnym i spokojnym otoczeniu to niech taki pozostanie :) pozdrawiam
      • adam81w Ten Puchar do polski należy! Nie oddamy go! 16.07.11, 22:04
        Brawo! Dziękujemy! Polska najlepsza! Polska mistrzem świata! Jak to brzmi. I jeszcze na takim pięknym polskim stadionie.
        • maz-48 Re: Ten Puchar do polski należy! Nie oddamy go! 16.07.11, 23:12
          No i co z tego, że ten puchar jest przechodni? Przecież ani ty, ani żaden inny kibic nic z tego nie ma. Tak samo jak i zawodnicy. Chociaż oni mogą nim się nacieszyć, gdy stoją na podium, ale mają tego świadomość. Mogą napić się z niego szampana, więc tym bardziej dla nich jest on tak cenny...
      • Gość: drum DPŚ na żużlu. Polacy po raz trzeci z rzędu mist... IP: *.internetia.net.pl 16.07.11, 22:09
        Puchar jest przechodni. Nie ma znaczenia ile razy pod rząd wygrywa się DPŚ. Niestety nie pozostanie u nas dłużej niż do kolejnych mistrzostw. I do następnych... i do następnych... Wszystko zależy od naszych żużlowców.
        • Gość: zuzelowiec saneczkarstwo pustynne IP: *.prenet.pl 16.07.11, 22:11
          jest bardziej popularne ;)
          • Gość: czarny-doktor Re: saneczkarstwo pustynne IP: *.zone5.bethere.co.uk 16.07.11, 22:17
            A skoki narciarskie? Czym jest ten sport? Uprawiany przez garstke Finow i Austriakow. A biegi narciarskie pani Kowalczyk? Przeciez to taka nisza jak pchniecie arbuzem...
            • Gość: zuzelowiec Re: saneczkarstwo pustynne IP: *.prenet.pl 16.07.11, 22:22
              Dokladnie . Podniecamy sie byle g@wnem . Nasz sport to dno
              • Gość: czarny-doktor Re: saneczkarstwo pustynne IP: *.zone5.bethere.co.uk 16.07.11, 23:21
                Co jednak nie zmienia faktu, ze Malysz, Kowalczyk czy Gollob to naprawde wybitni sportowcy, calkowicie oddani swojej dyscyplinie. Tak naprawde w porownaniu z nozna, F1, tenisem to wszystkie dyscypliny sa niszowe, bo niby czym jest no. pilka reczna czy siatkowka? Chwilowa popularnosc tych dyscyplin kreuje jedynie TV.
                • Gość: zuzelowiec Re: saneczkarstwo pustynne IP: *.prenet.pl 16.07.11, 23:22
                  Gość portalu: czarny-doktor napisał(a):
                  Chwilowa popularnosc tych dyscyplin kreuje jedynie TV

No bo ile mozna ludziom puszczac serial z pomroczkami
      • Gość: Unia_Leszno DPŚ na żużlu. Polacy po raz trzeci z rzędu mist... IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 22:13
        Co słoikowe pismaki podały za wynik??? Polska wygrała 6 punktami, a nie dwoma!!!!!!!!!!!!!
        • marter7 Re: DPŚ na żużlu. Polacy po raz trzeci z rzędu mi 16.07.11, 22:19
          A bo na www.speedwayworld.tv Chris Holder został super-jokerem - z 8 punktami za 24. bieg ;)
        • Gość: Unia_Leszno Re: DPŚ na żużlu. Polacy po raz trzeci z rzędu mi IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 22:25
          He he, przeczytali mój komentarz i POprawili, w pierwotnej wersji Australia miała 49 punktów, ech te słoiki...
      • Gość: Tomek DPŚ na żużlu. Polacy po raz trzeci z rzędu mist... IP: *.internetia.net.pl 16.07.11, 22:18
        Ania i Łukasz to moja rodzina i nie gadac ze nie ! ;P
        • morning.calm Re: DPŚ na żużlu. Polacy po raz trzeci z rzędu mi 16.07.11, 22:29
          Piękne zawody!! A jutro liga :)
          Jestem fanem tego sportu odkąd pamiętam. To już rodzinne, ojca na mecz zabrał dziadek, a mnie ojciec i łzy miałem w oczach kiedy widziałem naszą reprezentację po 24 biegu :)
          Coś pięknego!
          • Gość: zuzelowiec Moj dziadek sluchal kaset , moj ojciec sluchal IP: *.prenet.pl 16.07.11, 22:32
            kaset , ja slucham kaset ;) piekny sport - ale juz chyba tylko w Polsce hehe

morning.calm napisał:

> Jestem fanem tego sportu odkąd pamiętam. To już rodzinne, ojca na mecz zabrał dziadek, a mnie ojciec
            • Gość: Sołtys Re: Moj dziadek sluchal kaset , moj ojciec slucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 22:39
              Taka Piłka nozna jest popularna w 150 krajach ale i tak liczy się tylko 5-6 reprezentacji na świecie więc po co te pierdo...nie o popularnosci danej dyscypliny ?
      • Gość: olek sport dla biedaków którym niek sie nie interesuje IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 22:34
        w poważnych krajach. Wyścigi to są samochodowe, motocyklowe, rajdy i F1. Jeżdzenie motorynkami po błocie w kółko jest żałosne.
        • Gość: zuzelowiec Jeżdzenie motorynkami po błocie IP: *.prenet.pl 16.07.11, 22:36
          pieNknie ;) cala prawda o zużElu - zalosny sport :)
        • Gość: :) olek, zuzzelowiec IP: *.szczecin.mm.pl 16.07.11, 22:38
          takie durne komentarze świadczą tylko o waszej inteligencji. Nie interesuje mnie temat - nie wchodzę- proste !

żałosne to są takie komentarze
          • Gość: zuzelowiec Re: olek, zuzzelowiec IP: *.prenet.pl 16.07.11, 22:44
            Gość portalu: :) napisał(a):

> żałosne to są takie komentarze

zalosny to jest ten sport , sukces na miare mistrzostwa swiata w bierkach kombinowanych i kreglarstwie wysokogórskim . cieszycie sie bo nie macie innych powodow do radosci i kibicowania. prawdziwy sport w Polsce lezy i kwiczy
        • Gość: do olka Re: sport dla biedaków którym niek sie nie intere IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.11, 23:07
          W powaznym kraju taki olek zostalby wyskrobany zeby nie pieprzyc glupot po forach
          • Gość: leH Re: sport dla biedaków którym niek sie nie intere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 23:37
            Ci co wchodzą na fora po to aby poniżać ośmieszać jeden sport na rzecz innego nie są kibicami a zwykłymi szujami. Sport to sport,Kibic prawdziwy niezależnie jakiej dyscyplinie kibicuje to do każdej innej ma się szacunek.
      • Gość: qere DPŚ na żużlu. Polacy po raz trzeci z rzędu mist... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 23:31
        Panowie trzeba się cieszyć,bo to jeden z nielicznych sportów w których jesteśmy światową potęgą. Dzisiejszy triumf był naszym 10 mistrzostwem świata w całej historii drużynowych mistrzostw świata na żużlu.jeszcze 3 i dogonimy Duńczyków.
        Pozdrawiam.
        • Gość: zuzelowiec Jestesmy tez swiatowa potega w IP: *.prenet.pl 16.07.11, 23:43
          imporcie uzywanych samochodow ;) Co do sportu to proponuje treningi w saneczkarstwie pustynnym - numer jeden gwarantowany , i te transmisje na eurosporcie w HD hehehe

Gość portalu: qere napisał(a):

> Panowie trzeba się cieszyć,bo to jeden z nielicznych sportów w których jesteśmy
          > światową potęgą.
          • Gość: qwerty Re: Jestesmy tez swiatowa potega w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 00:05
            widzę że jeśli czegoś nie pokazują w eurosporcie w HD to dla ciebie to nie istnieje zuzelowiec , przystopuj lepiej z TV albo zaiwestuj w Canal +
      • miroskom A kogo na świecie obchodzi żużel. 16.07.11, 23:54
        • Gość: spr Re: A kogo na świecie obchodzi żużel. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 00:07
          Widocznie obchodzi Ciebie, bo inaczej byś tego nie pisał
      • Gość: Ilona DPŚ na żużlu. Polacy po raz trzeci z rzędu mist... IP: *.tomaszow.mm.pl 17.07.11, 00:01
        Brawo Polacy, brawo :))))) Gratulacje, jesteście wielcy :)))))
      • ladychapel Cieslak na trenera reprezentacji pilkarskiej 17.07.11, 00:11
        Smuda przeciez nie szkoli pilkarzy reprezentacji tylko ich odpowiednio wystawia, mysle ze lepiej od niego spisalby sie MAREK CIESLAK. Poza tym Smuda to dupek a sama pilke nozna mam gleboko w przestrzeni miedzyposladkowej!
      • Gość: sHHeba najlepszy tekst komentatora z C+: IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.11, 00:51
        ...no i Polacy są mistrzami świata... Emil cieszysz się? ......
      • greges58 DPŚ na żużlu. Polacy po raz trzeci z rzędu mist... 17.07.11, 09:24
        Czy to są mistrzostwa świata ? ? ?
        Pytam poważnie...

Jesteśmy tymi Mistrzami, czy nie ?

;)
      • Gość: Jax DPŚ na żużlu. Polacy po raz trzeci z rzędu mist... IP: *.elk.mm.pl 17.07.11, 09:56
        Po raz trzeci z rzędu! a polska telewizja pokazywała jakieś bzdety, na stadionie w Gorzowie komplet kibiców. TVP przegrywa co roku tą rywalizacje z C+ o prawo transmisji takich ważnych wydarzeń, piłkę nożną za to będą pokazywać która nie daje żadnych sportowych nadziei! czekam na transmisje na żywo w telewizji publicznej w przyszłym roku z SWC!!!!!!!!!!
      • djenn Buziaki 17.07.11, 13:03
        Polaska rulez
      • 1sz-truten DPŚ na żużlu. Polacy po raz trzeci z rzędu mist... 17.07.11, 18:09
        A w Zielonej Gorze nie kumaja co to znaczy sport motorowy
        mam na mysli urzedasow zecz jasna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka