Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do są...

• biesczad1 Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do są... 20.10.11, 14:05
        Tomaszewski gardzi człowiekiem... Jak było można wybrać moralnego karła do sejmu??? Wstyd!!!
      • orion57 Tomaszewski za słowa.. 20.10.11, 14:05
        się odpowiada. To ze w Polsce można insynuować,obrażać (PiS) nie oznacza,że wszyscy tacy sa. "my, prawdziwi Polacy" a ja to niby nie Polak? bo nie zdobywałem medali. Wstyd Panie Janie tym bardziej ze pamiętam Pan gdy był Pan podporą reprezentacji Polski. Ale to dawne dzieje dzisiaj uosabia Pan pieniacza. Trzymam kciuki za Perquisa. A tak na marginesie,za takie słowa może Pana zaskarżyć nawet Francuz. Jakim cudem Pan został posłem...ale to już inna sprawa.
      • Gość: lector in fabula Brawo Perquis! Prawdziwy Polak nie przepuści PiS- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 14:06
        dzielcowi!
        • Gość: (L) MA RACJĘ pan Tomaszewski !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 14:14
          Bez wzgledu z jakiej jest partii Tomaszewski ma racje. Nasza repra to wlasnie po czesci zbieranina futbolowych smieci z roznych krajow, ktorzy nie sa w stanie zalapac sie do kadry swoich krajow i dlatego graja dla Polski - dla tych co maja slaba pamiec przypomnijcie sobie naszego "Polaka" Ojgena..... A do tego trenuje ich przyglup bez matury, ktorego poziom jezyka polskiego niewiele ustepuje Ojgenowi....
          Brawo!! Po prostu brawo i panie lato i pzpn oby tak dalej!!!
          Kompromitacja na Ojro murowana!!!
          • Gość: dan normalnościfan Re: MA RACJĘ pan Tomaszewski !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 14:23
            Puknij się w ten swoją pustą głowę! Nikt nie ma prawa nikogo wyzywać od śmieci! Pewnie jesteś taki sam jak ten cały Tomaszewski. Zbierzcie się razem w grupę najlepiej. Będziecie się wyśmienicie czuć we własnym towarzystwie.
          • Gość: tak mam Re: MA RACJĘ pan Tomaszewski !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 14:26
            Mam nadzieje że pisząc (L) nie sugerujesz tego że jesteś kibicem Legii bo to nieprawdopodobne by wśród nich byli aż tacy debile
          • Gość: kashubianin tomaszewski bez podstawowki... IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.11, 14:29
            "A do tego trenuje ich przyglup bez matury, ktorego poziom jezyka polskiego niewiele ustepuje Ojgenowi"

tomaszewski pewnie nawet niema podstawowki.... a apropos ta zbieranina: to jednak podstawowi gracze naszej reprezentacji, z nimi mamy malo szans aby wyjsc z grupy w przyszly rok, ale bez nich to by byla calkowita kompromitacja naszego futbolu 3 klasy europejskiej

ojgen to baran, zgadzam sie, moim zdaniem on niepowinnien grac w reprezentacji, ale reszta to niech gra
            • Gość: ja Tomaszewski-matura-1967,studia ukończone-1986 IP: 213.172.181.* 20.10.11, 15:06
              podstawówki to może Ty nie masz...
          • Gość: terefere Re: MA RACJĘ pan Tomaszewski !!!! IP: *.lokis.net.pl 20.10.11, 14:37
            Dużo mówi o naszych grajkach to, ze są gorsi od 'odpadów' z zagranicy co nie?

Wawrzyniak! Co? Ślisko!
      • kula5211 Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do są... 20.10.11, 14:09
        Dla mnie wystarczy jak będzie Prawnie I Sprawiedliwie

dla Janka 10 lat dla Prezesa za podżeganie 5 lat
      • pynkyp Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do są... 20.10.11, 14:09
        Tomaszewski , moim zdaniem ma racje, przecież ten człowiek, nie wychował się i nie trenował w Polsce jest czystym najemnikiem. szkoda tylko ze ta racja zanika w potoku wulgaryzmu jaki używa Tomaszewski. I w sądzie pan Janek przegra bo sad nie będzie zajmował się strona merytoryczną, czyli kto ma racje ale tym czy pan perquis został obrazony. Moim zdaniem zostal
        • Gość: terefere Re: Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do IP: *.lokis.net.pl 20.10.11, 14:57
          To dobrze, że nie trenował w Polsce, bo na środku obrony byłoby dwóch Głowackich.
        • Gość: cazzio Re: Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 22:38
          Czy Janek ma rację? Nie ma. Co znaczy prawdziwy Polak? To urodzony w Polsce człowiek? A co z rodzącymi sie tu obywatelami innych nacji? Czy urodzone tu dzieci np z wietnamskich rodzin to prawdziwi Polacy? A moze trzeba miec rodziców Polaków? Hmm, a gdy ich dzieci rodza sie zagranicą to są czy nie są Polakami?
          Europa jest otwarta - to juz nie jest zascianek. Mnóstwo Polaków wyjechało. Czy urodxzone np w Irlandii dzieci to Polacy?
          A kim jest urodzony we Francji mój wnuczek którego ojcem jest Francuz matką moja córka która oprócz polskiego ma tez francuskie obywatelstwo?. Wnuczek b.słabo mówi po francusku, swietnie po polsku. Tu tez jest jego dom, tu chodził do przedszkola. Gdy walimy sie mieczami on jest Polakiem a ja Krzyżakiem.
          Polak to człowiek który czuje to - czuje kraj gdzie jego przodkowie o niego walczyli i oddawali życie. Tworzyli ten kraj dla nas. Jezeli utozsamia sie z tym, jest prawdziwym Polakiem. Nie wątpie w prawdziwość słów Damiena o zaszczepionej miłosci do Polski. Tacy ludzie też po prostu są. Tak samo jak głupki typu Tomaszewskiego
      • Gość: tak mam Tomaszewski to faktycznie członek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 14:09
        i nic więcej
      • Gość: Błaszkin Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do są... IP: *.elk.mm.pl 20.10.11, 14:10
        I dobrze niech go pozwie. Nie pojęte jest to że ktos taki bedzie zasiadał w sejmie, no ale wiadomo PiS, chamy i nic wiecej. Damien nie przejmuj się, ważne że chcesz grać i robić to dla Polski.
      • Gość: dominik_wrocław Tomaszewski to typowy PIS-ior IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.11, 14:11
      • Gość: MMM Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do są... IP: *.kwnet.azartsat.pl 20.10.11, 14:12
        Tomaszewski rozlicz sie za mundial w Argentynie sprzedales ty ijeszcze dwoch twoich kolegowmecz zArgentyna,wiem ze zwalisz na nich,bo ich juz nie ma,walczysz z korupcja a sam siedzisz po uszy w niej jestes debilem przyznaj sie ty sprzedawczyku.
      • Gość: obywatel Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do są... IP: 156.17.170.* 20.10.11, 14:13
        tomaszewski to śmieć pisowski
      • Gość: mok999 Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do są... IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 14:13
        Większość ludzi ma w głowie mózg, lub coś podobnego. Pan tomaszewski ma tam po prostu trochę kurzu i jakieś szczątki organiczne. Nie wymagajmy więc od niego logicznego wyrażania się.
      • Gość: GOOL Gdzie mieszka JT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.11, 14:14
        Gdzie mieszka "Janek", może podrzucić mu trochę "śmieci" na podwórko lub auto. Taki happening.

Panie Janku siwe włosy do czegoś zobowiązują, ale trzeba mieć coś pod nimi....

• Gość: ha ha a co z sybirakami? IP: *.ip.netia.com.pl 20.10.11, 14:22
          Idąc tym tropem każdy sybirak nie urodzony w Polsce jest "Rosyjskim Śmieciem"?

Tomaszewski TY jesteś śmieciem TEJ ZIEMI!!!
      • Gość: mao tomaszewski IP: *.host.witnet.pl 20.10.11, 14:17
        mogę ci życzyć tylko jednego, żeby za 5-10 lat nikt o takim "wybitnym reprezentancie" nie pamiętał, ja swoim dzieciom o tobie słowa nie wspomnę
        popadnij w niepamięć ty dziadu skończony
      • chrisraf Debil! 20.10.11, 14:18
        "Perquis ma prawo pozwać mnie do sądu, bo ma polskie obywatelstwo."

Za duzo pileczek dostalo sie w pacynke, panie tomaszewski???

Facet skladaj mandat i kicaj gdzie pieprz rosnie!

Glückauf!
      • Gość: pajak Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do są... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.11, 14:18
        Jan Tomaszewski już nie pierwszy raz daje pokaz swojej bezdennej głupoty.Sam jest politycznym śmieciem.To straszne że ktoś taki może mieć wpływ na losy naszego kraju.
      • Gość: sylwek Brawo Janek! IP: *.alfanet24.pl 20.10.11, 14:18
        francuzik może Ci naskoczyć, wal prawdę i rób swoje!
        • Gość: ggg Re: Brawo Janek! IP: 77.233.245.* 20.10.11, 14:37
          Czyli co? Ma dalej bic piane pan Janek? Kiedys dobrze bronil a teraz tylko piane potrafi bic...tylko dlaczego Polacy maja na niego placic???
        • Gość: tak mam Janek słyszysz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 15:01
          niejaki sylwek chce koniecznie zobaczyć jak walisz kupę , on to nazywa "prawdą" ale mniejsza o szczegóły
      • Gość: atn Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do są... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 14:19
        śmiecia można jeszcze zutylizować i zrobić coś pożytecznego
        z j. tomaszewskiego nie zrobi się już nic, nawet papieru toaletowego, no może mydło bo by się dobrze pieniło
        że też jeszcze takiego człowieka Matka Natura się nie pozbyła
      • Gość: boss Damien, wytocz temu debilowi proces... IP: *.elk.mm.pl 20.10.11, 14:19
        Tomaszewski to kompletny kretyn, ewidentny przygłup. Wstyd, że ktoś tak głupi jest Polakiem.No, na posła PiS to się nadaje, bo tam im głupszy, tym lepszym.
        Damien, daj lekcję półgłówkowi, immunitet mu na pewno zdejmą w Sejmie.
      • as Tajna broń PiSu w akcji. 20.10.11, 14:21
        Jest tak mądry, że szybko wyląduje u Palikota
      • klemt23 dajcie spokoj Jankowi ! 20.10.11, 14:21
        to nie jego wina, ze ma takie proporcje (5% białka, 95% nienawisci)
        • Gość: terefere Re: dajcie spokoj Jankowi ! IP: *.lokis.net.pl 20.10.11, 15:03
          Białko już dawno się ścieło.
      • Gość: turtlezzz Umysł Tomaszewskiego to coraz większy śmietnik IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.11, 14:22
        Wypełniony odpadami, które, wyrzucone na zewnątrz, zwerbalizowane w przestrzeni publicznej, mogą spowodować masowy odruch wymiotny. Aż dziw, że takie cuchnące paskudztwo przechodzi mu przez usta. Prawie wszyscy w tym kraju mają już dość tego pajaca. Są w końcu jakieś granice.
      • Gość: sssssssssssssss Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do są... IP: *.x-matter.uni-frankfurt.de 20.10.11, 14:25
        Zachowanie Tomaszewskiego tylko potwierza ze do PiS lgna chamidla... Powinni sie przemianowac na PPC - Polska Partia Chamow.
      • jurekpy Nie nazywajcie Tomaszweskiego wybitnym ..... 20.10.11, 14:27
        Nie jest dziełem przypadku fakt, że Tomaszewski dołączył do grona zaufanych Prezesa. Wszak Prezes dobiera dwór "przydupasów" na obraz i podobieństwo swoje.
        Przy okazji mam proośbę do przedstawicieli mediów aby nie tytułowali już Tomaszewskiego wielkim sportowcem, tym który powstrzymał Anglię. Świadectwo jakie Tomaszewski daje nam swoim dzisiejszym zachowaniem całkowicie eliminuje go z grona wielkich a wprowadza do gniazdka przydupasów Prezesa.
      • Gość: Dr Yamak Śmieciem, nie tylko futbolowym, jest Tomaszewski IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 14:28
      • Gość: ccc Re: Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do IP: 195.158.247.* 20.10.11, 14:28
        ciekawe czy Tomaszewski zachowa się jak mężczyzna i nie będzie ukrywał się za immunitetem i swoimi rzekomymi obowiązkami w sejmie? Czy może jest tchórzliwą c...... i będzie przedłużał oraz sabotował proces przesyłając kolejne zwolnienia, usprawiedliwienia oraz powołując się na immunitet.
        • Gość: fakire Re: Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 14:34
          widze że banda durniów jakimi są tutejsi komentatorzy nie zauważyła że określenie futbolowy śmieć nie dotyczy człowieka ale jego umiejętności zawodowych w dodatku ten sam Perquis grał dla Francji U21 Nagle w wieku 26 lat przypomniał sobie że jest Polakiem i chce grać dla Polski na Euro to typowy koniunkturalista i karierowicz, który chce się wypromować na mistrzostwach dlaczego nie chciał grać dla Polski w eliminacjach MS 2010 jak Obraniak ? bo miał głęboko gdzieś was idioci Tomaszewski ma 100% rację że to najemnik i piłkarski szrot nie godzien zakładać orzełka na pierś
          • Gość: terefere Re: Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do IP: *.lokis.net.pl 20.10.11, 15:08
            Może i zwęszył okazję do gry na Euro, ale nawet jeżeli uważa się kogoś za bezideowego najemnika, to można to wyrazić w cywilizowany sposób, a nie wyzywać od śmieci, a potem tłumaczyć się w żałosny sposób, że chodziło o umiejętnosci piłkarskie. Głowacki, Dudka, Wawrzyniak... To tak kilka nazwisk a propo umiejętności. Bo ja na przykład mógłbym nazwać kogoś ch...em i powiedziec, że tak na prawdę chodziło mi o etos jego pracy - jak się spręży i stanie (na wysokości zadania), to robi aż miło, ale tak poza tym to taka miękka faja z niego, co tylko kręci się między nogami i nie pomaga.
          • sverir Re: Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do 20.10.11, 16:04
            > [b]widze że banda durniów jakimi są tutejsi komentatorzy nie zauważyła że okreś
            > lenie futbolowy śmieć nie dotyczy człowieka ale jego umiejętności zawodowych

Świetnie. Analogicznie więc "francuski śmieć" dotyczy jednak osoby piłkarza, a nie jego umiejętności. Ba, dotyczy wręcz obywatelstwa lub narodowości, co powinno być ścigane karnie.

> Nagle w wieku 26 lat przypomniał sobie że jest Polakiem i chce grać dla Polski na Euro to
            > typowy koniunkturalista i karierowicz

To ja mam takie pytanie, na prostą, nawet chłopską logikę. Kilka lat temu wymyślono Kartę Polaka, dokument potwierdzający przynależność do narodu polskiego, nawet bez jego obywatelstwa.

Pytanie brzmi: dlaczego jakiś potomek syberyjskich zesłańców, niech będzie, że ich prawnuk, ma prawo domagać się potwierdzenia przynależności do narodu polskiego (a potem o obywatelstwo), a wnuk Polki, tyle że piłkarz, już Polakiem być nie może?

• pynkyp Re: Damien Perquis pozywa Jana Tomaszewskiego do 20.10.11, 16:57
            Gość portalu: fakire napisał(a):

> widze że banda durniów jakimi są tutejsi komentatorzy nie zauważyła że okreś
            > lenie futbolowy śmieć nie dotyczy człowieka ale jego umiejętności zawodowych w
            > dodatku ten sam Perquis grał dla Francji U21 Nagle w wieku 26 lat przypomniał s
            > obie że jest Polakiem i chce grać dla Polski na Euro to typowy koniunkturalista
            > i karierowicz, który chce się wypromować na mistrzostwach dlaczego nie chciał
            > grać dla Polski w eliminacjach MS 2010 jak Obraniak ? bo miał głęboko gdzieś wa
            > s idioci Tomaszewski ma 100% rację że to najemnik i piłkarski szrot nie godzien
            > zakładać orzełka na pierś

Moznaby się teraz zastanowić, taki francuski "śmieć" robi nam łaskę że dla nas zagra to kim my jesteśmy i gdzie jest nasza reprezentacja. Polskę stać tylko na ściąganie tanich śmieci i najemników, a jak ktoś już sie zgodzi to trzeba go po nogach całować ze sie wpakował do tego grajdołu. bo za chwile będzie go Tomaszewski obrażał i banda innych półgłówków.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka