Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pierwsza piątka

IP: 193.0.117.* 12.03.02, 14:49
    Zbliża się koniec sezonu. Kto wedle was będzie wybrany do ALL-STARS?
    Pierwsza propozycja:
    I piatka: J.Kidd, A.Iverson-S.O`Neal-T.Duncan, K.Garnett
    II piątka: K.Bryant, V.Carter-D.Mutombo-D.Nowitzki, Ch.Webber
    III piatka: T.McGrady,M.Finley-A.Mourning-M.Jordan, P.Stojakovich
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wilt Re: Pierwsza piątka IP: 195.117.2.* 12.03.02, 15:30

Rozumiem, że chodzi Ci o All-NBA Teams ;-). Moje przewidywane (nie zawsze
        zgadzające się w 100% z osobistą oceną) wyniki to (tu trzeba zaznaczyć, że mogą
        wystąpić różnice w zależności od tego, na jakiej pozycji będzie klasyfikowany; ja
        opierałem się na ich klasyfikacji w zeszłym roku):

All-NBA First Team: Kobe Bryant, Jason Kidd, Tim Duncan, Kevin Garnett, Shaquille
        O'Neal;
        All - NBA Second Team: Allen Iverson, Tracy McGrady, Chris Webber, Dirk Nowitzki,
        Alonzo Mourning (jeżeli, jak na to wygląda, Heat awansują do play off);
        All - NBA Third Team: Gary Payton, Paul Pierce (jeśli jako G, jak było przy All-
        Stars; jeśli nie, to jego wśród obrońców może zastąpić Stackhouse, a on sam
        wypchnie J. O'Neala albo Walkera), Antoine Walker, Jermaine O'Neal, Dikembe
        Mutombo.

I przy okazji:
        All-Defensive First Team: Kobe Bryant (I hope, choć równie dobrze może być Kidd),
        Gary Payton, Tim Duncan, Kevin Garnett, Alonzo Mourning;
        All - Defensive Second Team: Jason Kidd, Doug Christie, Ben Wallace, P.J. Brown,
        Dikembe Mutombo.

All - Rookie First Team: Pau Gasol, Jamaal Tinsley, Shane Battier, Andriej
        Kirilenko, Jason Richardson;
        All - Rookie Second Team: Eddie Griffin, Tony Parker, Richard Jefferson, Brendan
        Haywood, Joe Johnson.

Zapodałeś jeszcze ciekawy temat o centrach, ale nie mam za bardzo czasu, więc
        pewnie będzie musiał poczekać do jutra.

Pzdr
        • Gość: Wilt Re: Pierwsza piątka IP: 195.117.2.* 12.03.02, 15:33
          Drobna errata; zamiast Walkera albo Jermaine'a na III piątkę jako F chyba
          jednak większe szanse ma Carter (jakoś po ostatnich sukcesach Raptors zupełnie
          wyleciał mi z głowy jako kandydat ;-)).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka