Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Klasyfikacja ćwierćfinałów

01.07.04, 18:51
    Jutro po południu zamieścimy klasyfikację w meczach ćwierćfinałowych i
    klasyfikację generalną. Także po południu będzie dostepna w wyszukiwarce.
    W sobotę klasyfikacje za mecze półfinałowe. A już w poniedziałek FINAŁ.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jaś Re: Klasyfikacja ćwierćfinałów IP: *.media4.pl 01.07.04, 19:13
        DZIĘKUJEMY!
        • Gość: gracz WL WE Re: Klasyfikacja ćwierćfinałów IP: *.krakow.pl 02.07.04, 09:11
          O dzięki ze redaktorzy gw ŁASKAWIE znizyli sie do swoich czytelnikow i
          postanowili (toz to szok!) podac spoznione wyniki TAK SZYBKO! Czyzby znaczylo
          to ze przypomnieli sobie o 100 000 grajacych?
          Raduje zwlaszcza zapowiedz poniedzialkowych wynikow finalnych... trzymam za
          slowo. A co z pelnymi wynikami WL, ze pozwole sobie dodac lyzke dziegciu do tej
          beczki miodu jaka nam niekopetentna ekipa gazety wciska od tygodni?
      • Gość: Chris Re: Klasyfikacja ćwierćfinałów IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 01.07.04, 23:26
        Jak to jutro po południu. Przecież w dzisiejszej GW jest napisane że
        klasyfikacja za ćwierćfinał będzie jutro w Gazecie. Czy to znaczy, że jutro
        zanim kupię Gazetę - to mam ją dokłądnie obejrzeć, bo nic nie nie będzie - czy
        jest to robione celowo? Do tej pory przed ukazaniem się w Gazecie klasyfikacja
        była dostępna w internecie.
      • zksilver Re: Klasyfikacja ćwierćfinałów 02.07.04, 07:11
        czy trudno bylo napisac wcześniej tych parę słów?! (nie! lepiej graczy
        doprowadzic do furii)
        • Gość: zibibobi Re: Klasyfikacja ćwierćfinałów IP: 213.77.45.* 02.07.04, 07:35
          Też liczyłem na to, ze w dzisiejszej GW będzie klasyfikacja generalna po
          ćwierćfinałach. Bedzie popołudniu i tez dobrze. Prawde mówiąc konkurs dla mnie
          juz nie istnieje. Do półfinałów było dobrze. Zakładałem, że w finale zagraja
          Czesi i Holendrzy i gdyby tak było to myśle, że byłbym w czołówce konkursu. Ale
          rzeczywistość okazała sie inna i w zwiazku z tym ...czekam na nastepą edycje
          konkursu Wygraj Ligę.
          • Gość: PAPRYCZKA Re: Klasyfikacja ćwierćfinałów IP: 212.160.106.* 02.07.04, 09:40
            Dziś w Gazecie jest klasyfikacja najlepszych wyników w ćwierćfinałach...
      • Gość: sobota Re: Klasyfikacja ćwierćfinałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 19:09
        dzięki za kwalifikację półfinałów
        • Gość: gilus Re: Klasyfikacja ćwierćfinałów IP: 213.17.226.* 04.07.04, 17:03
          no i nadeszla wiekopomna chwila - niedziela!
          Ale to chyab nie o ta niedziele chodzilo GW, o sobocie nie wspominajac:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka