Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig

04.02.14, 10:24
    Prezesi!
    Tworzę nowy wątek - tylko tutaj reklamujcie swoje ligi.
    Wątek będzie wyróżniony, więc u góry - każdy kto szuka ligi dla siebie, może zajrzeć tutaj.

Robię to dla porządku na forum, by nie było jedynie zbiorem reklam lig prywatnych.
    Wszystkie wątki reklamujące ligę prywatną, które po dacie opublikowanie tego wątku nie będą wrzucane tutaj - będę kasował.

[Bartek]
    Obserwuj wątek
      • Gość: merci777 Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig IP: *.ip.xcore.pl 04.02.14, 11:11
        Liga Haratacze w Gałę zaprasza...starych i mlodych. Całość wygranej ewentualnie kasy dla uczestników ligi...
        • Gość: Ketald Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig IP: *.eaw.com.pl 04.02.14, 12:11
          wygrajlige.sport.pl/league/league/?id=218
          Nazwa mojej ligi: Mistrzowie_gry

Nie ma żadnych ograniczeń, w zamian do dołączenie do mojej ligi odpowiadam tym samym, pozdro i dobrej zabawy
        • Gość: santabarbara2014 Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.14, 08:46
          dołącz do ligi liga2014
          zapraszam do zabawy:-D
      • Gość: Karol Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig IP: *.ip.gronet.pl 04.02.14, 13:10
        Liga Koszulker.pl
        wygrajlige.sport.pl/league/league/?id=125
        Zapraszam do zabawy wszystkich, do wygrania koszulka :)
      • Gość: fissura_ani Zapraszam do Ligi arcymistrzów IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 23:48
        Zapraszam do ligi arcymistrzów każdego, kto ma ochotę zmierzyć się ze mną i nnymi kolegami. W zeszłej edycji uzyskałem grubo ponad 1000 pkt i długo utrzymywałem się w czołówce. Niestety brak możliwości ustawienia składu w jednej z ostatnich kolejek spowodował duże straty i spadek do ok. 200 miejsca. Kto mnie pokona ?
        Zbigniew
      • Gość: vega84 Liga z nagrodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 06:48
        zapraszam do naszej ligi " Idziemy na majstra" id155 gwarantowane nagrody
      • Gość: prezes Zawisza Bydgoszcz - liga prywatna IP: *.ip.netia.com.pl 05.02.14, 14:27
        Zapraszam wszystkich kibiców ZAWISZY do prywatnej ligi
        wygrajlige.sport.pl/league/league/?id=312
        • Gość: tylko WKS Re: Zawisza Bydgoszcz - liga prywatna IP: 62.233.222.* 06.02.14, 18:33
          Wks:brawo:
      • Gość: Najlepsi Zapraszam do Najlepsi z Najlepszych Będą nagrody!! IP: *.elpos.net 05.02.14, 18:49
        Serdecznie zapraszam do najlepszej wkrótce ligi- NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH. Spodziewajcie się nagród (m. in. wspaniałych książek o najlepszych piłkarzach świata- m. in. o Messim, Ronaldo czy Ibrahimoviciu. Jak widzicie warto u mnie zagrać. SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!
      • Gość: stanislaw Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 19:53
        wygrajlige.sport.pl/league/list?&page=3
        • Gość: stanislaw FAJNA LIGA serdecznie zaprasza . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 19:54
          wygrajlige.sport.pl/league/list?&page=3
      • Gość: pasztet Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.14, 15:09
        wygrajlige.sport.pl/league/league/?id=288 LIGA PLUS EKSTRA ZAPRASZAMY !!
      • Gość: maro Goalunited Fan IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.14, 18:19
        Zapraszam wszystkich obecnych i przyszłych graczy goalunited!!:brawo::brawo:
      • Gość: KazikS. Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig IP: *.szybszyinternet.pl 06.02.14, 20:06
        NADWISLANSKA KS. ZAPRASZA WSZYSTKICH CHĘTNYCH.
      • Gość: 466 Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig IP: *.swidnica.mm.pl 07.02.14, 11:57
        SONY PS4 zapraszam
      • Gość: kothary Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig466 IP: *.swidnica.mm.pl 07.02.14, 12:00
        zapraszam fanow sony ps4 i nie tylko
      • Gość: stanislaw Toruńska -FAJNA LIGA zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 18:09
        wygrajlige.sport.pl/league/list?&page=4
      • kamilgieroba Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig 08.02.14, 23:21
        Liga Kibicowska zaprasza do wspólnej zabawy! Jeżeli znajdziemy się w pierwszej dziesiątce klasyfikacji lig prywatnych to przewiduję nagrodę dla najlepszego gracza w mojej lidze ;)
      • Gość: andżej Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 23:17
        wygrajlige.sport.pl/league/league/?id=581 zapraszamy do ligi!
        Liga Janusze
      • Gość: lopez Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig IP: *.icpnet.pl 10.02.14, 23:50
        Witam
        zapraszam do LIGI KOLEJORZA: www.wygrajlige.sport.pl/league/league/?id=450:piwo:
      • james_m Liga Kibiców KSZO Ostrowiec 10.02.14, 23:51
        Witam!
        Zapraszam wszystkich do Ligi Kibiców KSZO Ostrowiec. Zagrajmy razem pod Pomarańczowo-czarnymi barwami. Życzę powodzenia i dobrej zabawy!
        wygrajlige.sport.pl/league/league/?id=644
      • wygrajlige_pomoc Liga dla Prezesek 11.02.14, 14:34
        wygrajlige.sport.pl/league/league/?id=419
        zaprasza Steven
      • wygrajlige_pomoc jest już dostępna otwarta liga plus ekstra 12.02.14, 09:44
        drodzy gracze !!

specjalnie dla was została utworzona otwarta liga " LIGA PLUS EKSTRA" tych którzy jeszcze nie dołączyli do nas serdecznie zapraszamy i życzymy powodzenia !!

wygrajlige.sport.pl/league/league/?id=288
      • wygrajlige_pomoc Liga bez piłek 12.02.14, 11:08
        Maiek napisał:

"Oglądałem wczoraj zapowiedź wiosennej rundy ekstraklasy i naprawdę za nią zatęskniłem. Zwłaszcza brakowało mi emocji związanych z oglądaniem meczów oraz kibicowaniu piłkarzom, których wybrałem do mojej drużyny w menagerze Wygraj Ligę. Nigdy nie grałem w menagera Tvp sport ze względu na konieczność płacenia za różnego rodzaju bonusy co moim zdaniem jest jakimś nieporozumieniem. Jedynie sport.pl trzymał fason nie pobierając żadnych opłat od użytkowników za grę. Było dużo błędów jesienią, wiele niedociągnięć w systemie punktowania ale ta gra sprawia mi tyle radości i frajdy, że mógłbym przymknąć oko na niedogodności. Wszedłem wczoraj na tą stronę, wybrałem niezłą ekipę z naszych ligowych kopaczy i ... nagle szok. Po prawej stronie znienawidzony przeze mnie napis PŁATNOŚCI. Osobiście nie godzę się na tego rodzaju osiąganie przewagi nad rywalami, bo w tej grze trzeba MYŚLEĆ, analizować, podejmować ryzyko a nie kupować sobie punkty.

Kasa w tej grze jest na tyle mała, że dla mnie stanowi marginalną wartość menagera. Liczy się przede wszystkim zdrowa rywalizacja na równych warunkach dla każdego. Dlatego też postanowiłem założyć otwartą ligę dla wszystkich tych, którzy podobnie tak jak ja są przeciwni śmiesznym piłkom. Nie wygracie w tej lidze żadnej nagrody ale zapewniam was, że przy odpowiedniej liczbie menagerów zwycięzca tej ligi będzie prawdziwym, moralnym zwycięzcą wiosennej edycji Wygraj Ligę 2014.

Zasady: Nie kupujemy piłek.

Nazwa ligi: Liga bez piłek

Zapraszam serdecznie i pozdrawiam."
      • jorgus95 Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig 12.02.14, 13:03
        Górny Śląsk zapraszam do ligi !!!!!!!!!!!
      • Gość: Mistrz 75 ZŁdo wygrania w naszej lidze IP: 80.50.4.* 12.02.14, 14:31
        Zapraszam do ligi z wysokimi nagrodami, gramy już po raz drugi! wygrajlige.sport.pl/league/league/?id=49 :-)
      • Gość: jorgus95 Re: Dołącz do Ligi Prywatnej! Tu lista lig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 19:11
        Górny Śląsk zaprasza
      • Gość: jorgus95 Górny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 20:38
        Liga Górny Śląsk zaprasza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka