Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Liga Best of the best

IP: *.180.156.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.03.14, 23:45
    Witam
    Liga Best of the best nie wyplacila pieniedzy za poprzednia edycje, to jest niedorzecznosc. Oglaszaja konkurs a pozniej nie wyplacaja pieniedz, mimo ze byli w trojce najlepszych lig !!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: luki Re: Liga Best of the best IP: *.204.54.163.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.03.14, 23:27
        popieram nie wyplacalnosc to dramat
        • Gość: piast78 Re: Liga Best of the best IP: *.elpos.net 13.03.14, 21:44
          moze organizator wam pomoze? przeciez zna dane osoby bo wykonywal przelew... ze tez ludzie potrafia oszukiwac dla tych malych nagród-skoro jest oddzielny temat stworzony przez organizatora dla reklamy lig z nagrodami to moze by jakos objac takie ligi nadzorem
          • Gość: Rodżejro Anuloao Re: Liga Best of the best IP: *.syrion.pl 13.03.14, 23:43
            Napiszcie cos więcej po ile zbierali, ilu uzytkowników i ile obiecywali ...
            • Gość: wygraj Re: Liga Best of the best IP: *.205.191.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.03.14, 00:03
              wpiszcie sobie na facebooku liga best of the best , nieczynni sa od paru miechow...
        • Gość: bad of the bad Re: Liga Best of the best IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.14, 17:54
          Administrator tej ligi próbował wyłudzić moje hasło. Zraziłem się do lig prywatnych, nie wierzę że dostanę kasę.
      • wygrajlige_pomoc Re: Liga Best of the best 14.03.14, 10:46
        Witajcie,

skontaktowałem się z administratorem tej ligi i naświetliłem sytuację. Wiem, że już nie prowadzi tej ligi.
        Mam nadzieję, że otrzymam odpowiedź a przede wszystkim Wy.
        [Bartek]
        • Gość: waco Re: Liga Best of the best IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.14, 14:52
          Kurcze ale o co chodzi ze nie prowadzi, zrobil konkiurs a teraz pieniedzy nie chce przelac ?
          • Gość: kodzi Re: Liga Best of the best IP: *.maxnet.biz 19.03.14, 23:23
            Ode mnie też chciał login i hasło żeby "potwierdzić" posiadanie wygranej drużyny. Za 15 zł się nie opłacało mu czegokolwiek dawać :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka