Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GRAMY!!! CZWARTEK START GODZ. 17.00

IP: *.icpnet.pl 04.04.02, 02:20
    przypominam zainteresowanym - cotygodniowe spotkanie forumowych talentow
    pilkarskich;))) dzisiaj o godz. 17.00, boisko (sztuczna nawierzchnia) przy
    szkole podstawowej nr 13 (al. niepodleglosci). ZAPRASZAMY:)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: Feelgood Re: GRAMY!!! CZWARTEK START GODZ. 17.00 IP: 195.216.121.* 04.04.02, 09:08
        Chciałbym tylko oświadczyć, iż nie będzie mnie dziś z powodów ściśle
        zdrowotnych. A jak mówię, że mnie nie będzie, to mnie nie będzie :)))
        nARKA
        • Gość: canemuto Re: GRAMY!!! CZWARTEK START GODZ. 17.00 IP: *.icpnet.pl 04.04.02, 09:44
          ja tez zachorowalem, ale postaram sie przyjsc (czyli pewnie przyjde). ze mna
          przyjdzie jeszcze jedna osoba (byc moze nawet trzy). pozdro i miejmy nadzieje -
          do zobaczenia.
          • Gość: Alchem Re: GRAMY!!! CZWARTEK START GODZ. 17.00 IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 10:07
            ja niestety podtrzymuje swoje wczesniejsze oswiadczenie :{ i nie bede grac, ale
            jak mi sie uda to przyjde troche "poultrasowac" ;p

pozdro
            • Gość: canemuto Re: GRAMY!!! CZWARTEK START GODZ. 17.00 IP: *.icpnet.pl 04.04.02, 10:52
              to mialy byc deklaracje grania, poki co sa same odmowy;))) CZY KTOS PRZYJDZIE?
              poza mna of course:)))
              • Gość: apcio Re: GRAMY!!! CZWARTEK START GODZ. 17.00 IP: *.icpnet.pl 04.04.02, 11:30
                ja przyjde a wczoraj na meczu bylo wielu chetnych wiec bedzie spoko :)
                Specjlanie do szkoly nie poszedlem (tzn odwiedzilem, ale swoje zajecia
                odwolalem sobie).
                • Gość: MaciejK Re: GRAMY!!! CZWARTEK START GODZ. 17.00 IP: *.radiomerkury.pl 04.04.02, 11:40
                  U mnie po wczorajszym zimnisku ze zdrówkiem takze krucho ale raczej przyjdę.
                  PZDR
                  • Gość: Loki Re: GRAMY!!! CZWARTEK START GODZ. 17.00 IP: *.echostar.pl 04.04.02, 11:52
                    Ja będę, może jeszcze ze dwie osoby ode mnie
                    nARKA
                    • Gość: canemuto Re: GRAMY!!! CZWARTEK START GODZ. 17.00 IP: *.icpnet.pl 04.04.02, 13:19
                      no to dobrze, ze tylu chetnych, bo ja powoli odpadam... goraczka rosnie...
                      zdycham jednym slowem... ale i tak sprobuje jakos doczlapac:(((
                      • Gość: maciejx Re: GRAMY!!! CZWARTEK START GODZ. 17.00 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 13:41
                        chetnie pierwszy raz z Wami zagram bo wczesnij jakos nie wychodzilo. i moze przprowadze 1 osobe.
                        pzdr maciejx
      • Gość: Daras Re: GRAMY!!! CZWARTEK START GODZ. 17.00 IP: 62.233.187.* 04.04.02, 15:55
        Niestety dzisiaj mnie nie bedzie;((((((, mam mecz o 18 w Swarzedzu.
        Zycze milego grania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka