Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Transfery ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.14, 08:45

Zrobiłem w poniedziałek 2 transfery za robaka kupiełm colaka oraz za radovica wilczka. Teraz chciałbym zmienić zmianę za robaka i wymienic colaka na brozka. Pytanie dlaczego nalicza minusowe punkty robie zmiane za robaka. Wczesniej nie było problemu i mogłem jeszcze w piatek robic zmiany zawodników najważniejsze ze cały czas chodzi o robaka i radovica. prosze o pomoc ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zuch474 Re: Transfery ? IP: *.play-internet.pl 24.10.14, 08:53
        Mam dokładnie tak samo. W poniedziałek wymieniłem 2 obrońców a dzisiaj jednego z nich chciałem zastąpić kimś innym. Niestety nie da sie bez punktów karnych...
        • Gość: Przemek B. Re: Transfery ? IP: *.static.ip.netia.com.pl 24.10.14, 09:28
          Panowie bez obaw, w tych przypadkach punkty minusowe powinny zniknąć po rozpoczęciu kolejki. Ostatecznie liczy się różnica piłkarzy w składzie na starcie i na zakończenie okienka transferowego.
        • wygrajlige_pomoc Re: Transfery ? 24.10.14, 10:02
          Tak, jak pisze Przemek - w tych wypadkach punktów minusowych nie będzie.

Niestety w momencie zatwierdzania transferów system widzi 3 transfer, stąd informacja o -4. Jednak ostatecznie system sprawdza iloma zawodnikami różni się skład z poprzedniej kolejki do obecnej i na tej podstawie ustala minusy.
      • Gość: Gość Re: Transfery ? IP: *.play-internet.pl 25.10.14, 11:57
        Będziesz miał naliczone -4 punkty, bo zrobiłeś trzy transfery. Należało zrobić transfer powrotny, czyli sprzedać colaka a kupić robaka i zatwierdzić to przyciskiem "zakończ transfery". Dopiero teraz po wyświetleniu się boiska i zakończeniu transferu należy zrobić transfer który chciałeś czyli sprzedać kupionego przed chwilą robaka a kupić brożka. W takim przypadku pomimo iż zrobisz 4 transfery( razem z transferem radovic-wilczek) system policzy to za 2 i nie będziesz miał naliczonych punktów ujemnych. Po zakończeniu kolejki system w twoim przypadku nic nie zmieni i będziesz miał naliczone dalej -4 punkty, chociaż zrobiłeś tylko 2 transfery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka