sojazz 26.04.02, 11:02 Co o niej sądzicie?. Moim skromnym zdaniem wyszło całkiem dobrze- filmiki sa super!!!. A te słynne nasze śpiewy według mnie troszkę gorzej.. Szkoda ze nie były nagrywane na meczu z orlenem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arena Re: Płyta w Wyborczej IP: 2.3.STABLE* / 192.168.10.* 26.04.02, 12:03 Oglądałem tylko kawałek bo w pracy nie mam dzięku ale na razie już pierwsza sekwencja prezentacji zawodników mnie rozbawiła - to jest cały Artur Bugaj. "Bosy" za to klasa. Z tego co widziałem część filmów nie jest zbyt aktualna (ta trawa zamiast krzesełek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feelgood Re: Płyta w Wyborczej IP: 195.216.121.* 26.04.02, 12:58 Fajna, fajna. Ciekawe tylko dlaczego nie ma pioseneczki o przyjaciółce ;))) nARKA Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Płyta w Wyborczej 26.04.02, 13:02 Jest świetna - można sie rozwodzić czego tutaj nie ma lub co by było gdyby nagrywano ją na Orlenie,ale po co ? Widać tu profesjonalizm i oto chodziło...... Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Płyta w Wyborczej 26.04.02, 13:42 a propos ile Wybiurczych kupiliscie,he,he ?? Ja tylko 40 ,za okrągłą stówkę i porozsyłam ją po Polsce..... Niech Zwycięża Lech !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: Płyta w Wyborczej IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 14:36 ja narazie kupiłem jedna ale sadze ze jeszcze pare kupie! co to bedzie za pamiatka za kilka lat!! wspaniała rzecz! tylko ta trawa :( moze nastepne płyty beda z historycznymi meczami-to by było cos!!!!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejx Re: Płyta w Wyborczej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 14:41 rzeczywiscie myslalem, ze spiewy wyjda lepiej a le i tak jest super. i filmiki zajebiste. chyba jedna sztuka wystarczy.... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat2807 Re: Płyta w Wyborczej IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 15:09 Profesjonalna robota - szkoda, ze plytka dolaczona jest tylko do wydania wielkopolskiego... Ojjj by sobie inne miasta popatrzyly:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Re: Płyta w Wyborczej IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.04.02, 15:42 ja powiem tylko tak : jest dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Płyta w Wyborczej IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.04.02, 16:50 Zapomnieli w prezentacji Krzyska Michalskiego :)))) Plytka Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Płyta w Wyborczej IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.04.02, 18:25 DOBRA JEST TA PŁYTKA TYLKO CZEKAC NA 2 EDYCJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Płyta w Wyborczej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 19:51 Sam pomysl z plyta jest swietny. Siewy mogly byc pewnie lepsze, moz trzba bylo kompilowac z kilku meczow, na pewno jeszcze z Orlena. Niestety tak jak sie spodziewalem cenzura tak do konca nie zdechla ;))) A przeciez to murowany hicior zostal wykasowany ;)) Niestety moj antyk- pentium 166 MMX juz z video sobie nie poradzil, trzeba bedzie odpalic u kumpla. A dodatkowy egz wysylam do Rosji - niech posluchaja ja sie Poznan bawi - w Rosji "zariady" jak sie tam mowi stoja jednak na nizszym poziomie niz u nas, chyba nawet na zdecydowanie nizszym. No, ale szybko sie ucza ;)) Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Płyta w Wyborczej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.04.02, 19:58 Płyta super! Chce się powiedzieć : "więcej,więcej, więcej....!!!!!!!!" Pomysł extra! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jabo1 Re: Płyta w Wyborczej 26.04.02, 20:19 Płyta bardzo dobra. Jest karny Tyrajskiego - dla mnie numer jeden całej płyty. Zauważyliście jak się zmieniło na stadionie - nie tylko ta trawa, ale także na początku filmiku o kibicach zamiast reklam napisy "miejsce na reklamę". W środku tego samego filmu jest jak jakiś dzieisęciolatek przechodzi pod kołowrotkiem - niezła scenka. Jedna niedoróbka: nie znalazłem innego sposobu zamknięcia niż Alt+Ctrl+Del i zakończ zadanie. Ale niechciałoby się zamykać... A śpiew na legię mogłby byc jako jakiś ukryty bonus... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś