Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Płyta w Wyborczej

26.04.02, 11:02
    Co o niej sądzicie?. Moim skromnym zdaniem wyszło całkiem dobrze- filmiki sa
    super!!!. A te słynne nasze śpiewy według mnie troszkę gorzej.. Szkoda ze nie
    były nagrywane na meczu z orlenem...
    Obserwuj wątek
      • Gość: arena Re: Płyta w Wyborczej IP: 2.3.STABLE* / 192.168.10.* 26.04.02, 12:03
        Oglądałem tylko kawałek bo w pracy nie mam dzięku ale na razie już pierwsza
        sekwencja prezentacji zawodników mnie rozbawiła - to jest cały Artur
        Bugaj. "Bosy" za to klasa. Z tego co widziałem część filmów nie jest zbyt
        aktualna (ta trawa zamiast krzesełek).
        • Gość: Feelgood Re: Płyta w Wyborczej IP: 195.216.121.* 26.04.02, 12:58
          Fajna, fajna. Ciekawe tylko dlaczego nie ma pioseneczki o przyjaciółce ;)))
          nARKA
        • cromm Re: Płyta w Wyborczej 26.04.02, 13:02
          Jest świetna - można sie rozwodzić czego tutaj nie ma lub co by było gdyby
          nagrywano ją na Orlenie,ale po co ?
          Widać tu profesjonalizm i oto chodziło......
          • cromm Re: Płyta w Wyborczej 26.04.02, 13:42
            a propos ile Wybiurczych kupiliscie,he,he ??
            Ja tylko 40 ,za okrągłą stówkę i porozsyłam ją po Polsce.....
            Niech Zwycięża Lech !!!!!!!!!
            • Gość: pluto Re: Płyta w Wyborczej IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 14:36
              ja narazie kupiłem jedna ale sadze ze jeszcze pare kupie!
              co to bedzie za pamiatka za kilka lat!! wspaniała rzecz! tylko ta trawa :(
              moze nastepne płyty beda z historycznymi meczami-to by było cos!!!!!!
              pozdro
              • Gość: maciejx Re: Płyta w Wyborczej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 14:41
                rzeczywiscie myslalem, ze spiewy wyjda lepiej a le i tak jest super. i filmiki zajebiste. chyba jedna
                sztuka wystarczy.... pzdr
                • Gość: mat2807 Re: Płyta w Wyborczej IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 15:09
                  Profesjonalna robota - szkoda, ze plytka dolaczona jest tylko do wydania
                  wielkopolskiego... Ojjj by sobie inne miasta popatrzyly:)))
                  • Gość: apcio Re: Płyta w Wyborczej IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.04.02, 15:42
                    ja powiem tylko tak : jest dobra :)
      • Gość: sowa Re: Płyta w Wyborczej IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.04.02, 16:50
        Zapomnieli w prezentacji Krzyska Michalskiego :))))

Plytka Super
        • Gość: Goldi Re: Płyta w Wyborczej IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.04.02, 18:25
          DOBRA JEST TA PŁYTKA
          TYLKO CZEKAC NA 2 EDYCJE
      • Gość: Sasza Re: Płyta w Wyborczej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 19:51
        Sam pomysl z plyta jest swietny. Siewy mogly byc pewnie lepsze, moz trzba bylo
        kompilowac z kilku meczow, na pewno jeszcze z Orlena. Niestety tak jak sie
        spodziewalem cenzura tak do konca nie zdechla ;))) A przeciez to murowany
        hicior zostal wykasowany ;))
        Niestety moj antyk- pentium 166 MMX juz z video sobie nie poradzil, trzeba
        bedzie odpalic u kumpla. A dodatkowy egz wysylam do Rosji - niech posluchaja ja
        sie Poznan bawi - w Rosji "zariady" jak sie tam mowi stoja jednak na nizszym
        poziomie niz u nas, chyba nawet na zdecydowanie nizszym. No, ale szybko sie
        ucza ;))

Sasza
        • Gość: Pablo Re: Płyta w Wyborczej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.04.02, 19:58
          Płyta super! Chce się powiedzieć : "więcej,więcej, więcej....!!!!!!!!"
          Pomysł extra!
          Pzdr
      • jabo1 Re: Płyta w Wyborczej 26.04.02, 20:19
        Płyta bardzo dobra. Jest karny Tyrajskiego - dla mnie numer jeden całej płyty.
        Zauważyliście jak się zmieniło na stadionie - nie tylko ta trawa, ale także na
        początku filmiku o kibicach zamiast reklam napisy "miejsce na reklamę". W
        środku tego samego filmu jest jak jakiś dzieisęciolatek przechodzi pod
        kołowrotkiem - niezła scenka. Jedna niedoróbka: nie znalazłem innego sposobu
        zamknięcia niż Alt+Ctrl+Del i zakończ zadanie. Ale niechciałoby się zamykać...
        A śpiew na legię mogłby byc jako jakiś ukryty bonus...
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka