Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Deichmann-Śląsk Wrocław - Unia-Wisła Kraków 75:...

IP: *.crowley.pl 02.11.04, 11:32
    TO SCHETYNA ZNISZCZYŁ TEN KLUB - ZWOLNIENIE URLEPA I BLINDTHREEPOINTING
    BUCCIEGO BYŁ POCZĄTKIM KONCA.
    Obserwuj wątek
      • Gość: zdziwiony Re: Deichmann-Śląsk Wrocław - Unia-Wisła Kraków 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:35
        Ten kto to napisał, jest WIELKIM palantem ! Pokażcie mi drugiego takiego co
        zrobił tyle dla wrocławskiego sportu jak Scheti !! Ja szczególnie go jako
        człowieka nie darzę ciepłym uczuciem, ale pisanie, że to on zniszczył
        koszykówkę we Wrocławiu jest WIELKIM CHAMSTWEM ! Gdyby nie on nie grałyby we
        Wrocku największe drużyny Europy ! Teraz, kiedy faktycznie ciężko zebrać kasę,
        bo rynek jest biedny, nagle on jest sprawcą zła. To Ty jesteś niedouczonym
        idiotą, jeżeli masz takie właśnie zdanie. Ciekawe, gdyby się nagle Scheti
        wycofał z kosza i zostawił podupadłą piłkę nożną, kto by to dalej ciągnął
        kretynie ?!?!? Proszę o przykłady !!
      • Gość: Koszykarzu Re: Deichmann-Śląsk Wrocław - Unia-Wisła Kraków 7 IP: 80.53.160.* 03.11.04, 17:18
        Ja to tam myślę ze Deichmann się postara i kiedyś zdobedzie puchar i wygra z
        Prokomem. Zal mi ze Wojcik odszedł ale co tu zrobic, ale przecierz mamy jeszcze
        Hyzego, Skibniewskiego i innych . Jezeli oni sie postarają to MOŻE coś
        zdobędziemy.
        • Gość: That_One Re: Deichmann-Śląsk Wrocław - Unia-Wisła Kraków 7 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 01:01
          Prawda jest taka, że gdyby nie niekompetencja p. Schetyny i reszty zarzadu, to mielibyśmy Wójcika (tak, tak- ten facet jest w porządku, na pewno by został, gdyby były chociaż jakieś pieniadze), mielibysmy też może bardziej doświadczonych zawodników. Jak na razie z juniorów to chyba tylko Hajnsz jest dość perspektywiczny (Skibniewski to już w zasadzie weteran w porównaniu z kolegami, więc go nie liczę :) ). Na razie inni niewiele pokazali...i dużo wody moze jeszcze w.... Odrze upłynąć zanim coś sie zmieni. Jak na razie nie bronią dobrze, niech trener popracuje (dobrze, że chociaż trenera mamy ;) ).
          Wracajac do pana prezesa, to kiedyś mu lepiej szło...chyba ta polityka mu zaszkodziła :/ . Nikt nie kwestionuje jego osiągniec, ale jak ktoś się "cofa", to trzeba to głosno powiedzieć... i to, chociaż przyczynił się do rozwoju koszykówki we Wrocławiu, to nie wiem, czy jego obecna polityka nie poprowadzi do zaprzepaszczenia tego całego dorobku, opinii o klubie itp, itd (i pomyśleć ,że kiedyś to Śląsk był jednym z niewielu wypłacalnych klubów...ech).
      • Gość: stary Re: Deichmann-Śląsk Wrocław - Unia-Wisła Kraków 7 IP: *.mad.east.verizon.net 05.11.04, 00:18
        przepraszam kto to jest Kenig? Skad ten chlopak sie wzial w Lidze z Amatorskiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka