Gość: mmicz IP: 212.244.108.* 04.05.02, 19:07 HURRRRRRRRAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: Legła nie wygrała! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 20:22 Gość portalu: mmicz napisał(a): > HURRRRRRRRAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Debil ma radochę:)))) I tak Legia jest mistrzem, cioto prowincjonalna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arco Re: Legła nie wygrała! IP: *.tnt3.st-petersburg.fl.da.uu.net 04.05.02, 20:38 LEGIA MISTRZ, MISTRZ, MISTRZ!!!!!! A ty mmicz pedale na kolana przed mistrzem, bo twoj wiejski klub sportowy nigdy nawet nie bedzie gral na Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arco Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.tnt3.st-petersburg.fl.da.uu.net 04.05.02, 20:44 To, ze jest najlepszym klubem w historii Polski, tak bardzo przeszkadza? Ja jestem dumny z Legii. Remis, chlopaki juz swietowali i dlatego hanysa nie wsadzili kilku bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.05.02, 20:49 Gość portalu: Arco napisał(a): > To, ze jest najlepszym klubem w historii Polski [..] Uzasadnij calymi zdaniami. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arco Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.tnt2.st-petersburg.fl.da.uu.net 04.05.02, 21:27 Co mam Ci uzasadnic? Masz watpliwosci, w takim razie ktory klub jest najlepszy w statystyce i rzeczywistosci, na pewno nie Wisla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.05.02, 21:35 Mam watpliwosci ktory klub uwazasz za najlepszy w historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arco Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.tnt2.st-petersburg.fl.da.uu.net 04.05.02, 21:38 Zobacz tabele wszechczasow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 09:14 Gość portalu: Arco napisał(a): > To, ze jest najlepszym klubem w historii Polski, tak bardzo przeszkadza? Ja > jestem dumny z Legii. Remis, chlopaki juz swietowali i dlatego hanysa nie > wsadzili kilku bramek. Najlepszym klubem w historii Polski?BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA dobry żart!Prawie spadłem z krzesła z tego śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arco Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.tnt5.st-petersburg.fl.da.uu.net 05.05.02, 14:34 Pajacu powiedz kto jest mistrzem w tym sezonie? Kto? LEGIA czyli w tym sezonie jest na pewno najlepsza, a poza tym w tabeli wszechczasow kto jest na pierwszym miejscu? LEGIA juz masz odpowiedz na swoje BUHAHAHAHA!!!!!!!!!! LEGIA, LEGIA, LEGIA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmicz Legła klubem wszechczasów???? BUAHAHAHAHAHAHA IP: 212.244.108.* 05.05.02, 15:00 1. Legła zdobyła w tym sezonie mistrzostwo tylko dlatego że dywersant Smuda nie przygotował Wisły do sezonu. Zanim go wylali, a nowy zespół odnalazł się przy Kasperczaku (po 5 meczach) - było po sprawie. Gdyby Wisła obudziła się o jeden mecz wcześniej była by mistrzem. 2. Mistrzostwo Polski zdobyły po 14 razy Górnik Zabrze i Ruch Chorzów. Którym mistrzowstwem Legły jest tegoroczne? Siódmym. Więc o czym rozmawiamy??? Wniosek: LEGŁA NAJLEPSZYM POLSKIM KLUBEM WSZECHCZASÓW???? BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: Legła klubem wszechczasów???? BUAHAHAHAHAHAHA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 20:05 Gość portalu: mmicz napisał(a): > 1. Legła zdobyła w tym sezonie mistrzostwo tylko dlatego że dywersant Smuda nie > > przygotował Wisły do sezonu. Zanim go wylali, a nowy zespół odnalazł się przy > Kasperczaku (po 5 meczach) - było po sprawie. Gdyby Wisła obudziła się o jeden > mecz wcześniej była by mistrzem. Ale się nie obudziła:))OK, Juventus też zdobył niezasłużenie, bo przecież Inter był drugi, no i Borussia Dortmund także, bo Bayer Leverkusen zajął drugie miejsce:)))))) > 2. Mistrzostwo Polski zdobyły po 14 razy Górnik Zabrze i Ruch Chorzów. Którym > mistrzowstwem Legły jest tegoroczne? Siódmym. Więc o czym rozmawiamy??? > Wniosek: LEGŁA NAJLEPSZYM POLSKIM KLUBEM WSZECHCZASÓW???? > BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.stadiony.kadra.pl/statystyki.php?co=tabela&str=01 MMicz szmato, co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mmicz Re: Legła klubem wszechczasów???? BUAHAHAHAHAHAHA 05.05.02, 20:17 > <a href="www.stadiony.kadra.pl/statystyki.php?co=tabela&str=01"target="_ > blank">www.stadiony.kadra.pl/statystyki.php?co=tabela&str=01</a> > co ty na to? Zgoda, Legła ma NAJWIĘCEJ PUNKTÓW w historii. Ale to jest gówno warte.W liczbie tytułów nie dorasta Ruchowi i Górnikowi do pięt. Na tej samej zasadzie ja mógłbym udowodnić że LKS Baćkowice jest najlepszym klubem w Polsce bo gra w A klasie od 1920 roku i zdobywa co roku ok. 50 punktów, czyli w historii zdobył już 4000, czyli prawie dwa razy więcej od twojej Legły. I co?? Zadowolony??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 15:02 Gość portalu: Arco napisał(a): > Pajacu powiedz kto jest mistrzem w tym sezonie? Kto? LEGIA czyli w tym sezonie > > jest na pewno najlepsza, a poza tym w tabeli wszechczasow kto jest na pierwszym > > miejscu? LEGIA juz masz odpowiedz na swoje BUHAHAHAHA!!!!!!!!!! > LEGIA, LEGIA, LEGIA!!!!!!!!!!!!!!!!! W tym sezonie się zgadzam PAJACU GŁUPI!Lepszy od niej w tabeli wszechczsów jest Górnik Z.i Lech P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arco Do prowincjonalow!!! IP: *.tnt1.st-petersburg.fl.da.uu.net 05.05.02, 15:13 Niejaki Mikolaj napisal, ze lepszy od Legii w tabeli wszechczasow jest Lech i Gornik, to mnie rozsmieszyles palancie. Legia zawsze i wszedzie najlepsza bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 15:16 Gość portalu: Arco napisał(a): > Niejaki Mikolaj napisal, ze lepszy od Legii w tabeli wszechczasow jest Lech i > > Gornik, to mnie rozsmieszyles palancie. > Legia zawsze i wszedzie najlepsza bedzie. Oj biedasku.Sądzisz , że legia jest lepsza nawet od Realu M.Idz się prześpij łyknij sobie LECHA i na pewno poczujesz się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmicz Re: Do prowincjonalow!!! 05.05.02, 15:25 Legła zawsze i wszędzie jebana będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 15:26 mmicz napisał(a): > Legła zawsze i wszędzie jebana będzie Legia zawsze i wszedzie wielką kurwą bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arco Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.tnt6.st-petersburg.fl.da.uu.net 05.05.02, 16:10 Szkoda ze wasze klubiki nie moga pochwalic sie tym co Legia, a na pewno nie dorosna jej do piet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 16:12 Gość portalu: Arco napisał(a): > Szkoda ze wasze klubiki nie moga pochwalic sie tym co Legia, a na pewno nie > dorosna jej do piet. > Biedaku.Jesteś taki zmęczony no to idz spać.Pozatym legia przegra baraż o LM z byle jakim zespołem.Np.Red Star Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 20:01 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Gość portalu: Arco napisał(a): > > > Szkoda ze wasze klubiki nie moga pochwalic sie tym co Legia, a na pewno ni > e > > dorosna jej do piet. > > > Biedaku.Jesteś taki zmęczony no to idz spać.Pozatym legia przegra baraż o LM z > byle jakim zespołem.Np.Red Star Może chujku napiszesz jakiego klubu kibicem jesteś? Napisz też o osiągnięciach swego pseudoklubiku w europejskich pucharach, prowincjonalna szmato i kurwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 20:03 Gość portalu: greg napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > Gość portalu: Arco napisał(a): > > > > > Szkoda ze wasze klubiki nie moga pochwalic sie tym co Legia, a na pew > no ni > > e > > > dorosna jej do piet. > > > > > Biedaku.Jesteś taki zmęczony no to idz spać.Pozatym legia przegra baraż o > LM z > > byle jakim zespołem.Np.Red Star > > Może chujku napiszesz jakiego klubu kibicem jesteś? Napisz też o osiągnięciach > swego pseudoklubiku w europejskich pucharach, prowincjonalna szmato i kurwo. Ależ mi dokadał... jestem kibicem Realu M. ,który sięgną 8 po LM i ma szanę zrobić to po raz 9 Chuju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arco Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.tnt6.st-petersburg.fl.da.uu.net 05.05.02, 20:07 Posluchaj chuju, kibicem Realu Konska Dupa to moze jestes, ale nie Madryt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 20:11 Gość portalu: Arco napisał(a): > Posluchaj chuju, kibicem Realu Konska Dupa to moze jestes, ale nie Madryt. I skąd taki drechu ma komputer?Przeklinać też umiem drechu jebany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 20:16 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Gość portalu: greg napisał(a): > > > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > > > Gość portalu: Arco napisał(a): > > > > > > > Szkoda ze wasze klubiki nie moga pochwalic sie tym co Legia, a n > a pew > > no ni > > > e > > > > dorosna jej do piet. > > > > > > > Biedaku.Jesteś taki zmęczony no to idz spać.Pozatym legia przegra bar > aż o > > LM z > > > byle jakim zespołem.Np.Red Star > > > > Może chujku napiszesz jakiego klubu kibicem jesteś? Napisz też o osiągnięc > iach > > swego pseudoklubiku w europejskich pucharach, prowincjonalna szmato i kurw > o. > Ależ mi dokadał... > jestem kibicem Realu M. ,który sięgną 8 po LM i ma szanę zrobić to po raz 9 Chu > ju I pewnie piszesz z Madrytu, co kutafonie?:)))))I pewnie co tydzień pojawiasz się na meczach na Santiago Bernabeu?:) Wiesz, ja poza kibicowaniem Legii, kibicuję Manchesterowi, no i kto jest lepszy?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Legła nie wygrała! 04.05.02, 21:26 Gość portalu: mmicz napisał(a): > HURRRRRRRRAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Tez sie ciesze, ze Legia w tym sezonie zapewnila sobie tytul wczesniej i chwila dekoncentracji w ostaniej sekundzie sezonu o niczym nie decydowala. Pojawialy sie na forum glosy, ze Legia, jak za dawnych lat na finiszu roztrwoni wszystko, co nagramoadzila - i ja tez sie tego balem. Jednak w tym sezonie, Legia okazala sie druzyna bezdyskusyjnie najlepsza, a tytul zdobyla dzieki bezposrednim pojedynkom z Wisla. To wlasnie byly punkty, ktore zadecydowaly o tytule. Odpowiedz Link Zgłoś