Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legła nie wygrała!

IP: 212.244.108.* 04.05.02, 19:07
    HURRRRRRRRAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: greg Re: Legła nie wygrała! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 20:22
        Gość portalu: mmicz napisał(a):

> HURRRRRRRRAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Debil ma radochę:)))) I tak Legia jest mistrzem, cioto prowincjonalna:))
        • Gość: Arco Re: Legła nie wygrała! IP: *.tnt3.st-petersburg.fl.da.uu.net 04.05.02, 20:38
          LEGIA MISTRZ, MISTRZ, MISTRZ!!!!!!
          A ty mmicz pedale na kolana przed mistrzem, bo twoj wiejski klub sportowy
          nigdy nawet nie bedzie gral na Legii.
      • Gość: Arco Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.tnt3.st-petersburg.fl.da.uu.net 04.05.02, 20:44
        To, ze jest najlepszym klubem w historii Polski, tak bardzo przeszkadza? Ja
        jestem dumny z Legii. Remis, chlopaki juz swietowali i dlatego hanysa nie
        wsadzili kilku bramek.
        • Gość: Jur Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.05.02, 20:49
          Gość portalu: Arco napisał(a):

> To, ze jest najlepszym klubem w historii Polski [..]

Uzasadnij calymi zdaniami.

pozdr.
          • Gość: Arco Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.tnt2.st-petersburg.fl.da.uu.net 04.05.02, 21:27
            Co mam Ci uzasadnic? Masz watpliwosci, w takim razie ktory klub jest najlepszy
            w statystyce i rzeczywistosci, na pewno nie Wisla.
            • Gość: Jur Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.05.02, 21:35
              Mam watpliwosci ktory klub uwazasz za najlepszy w historii
              • Gość: Arco Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.tnt2.st-petersburg.fl.da.uu.net 04.05.02, 21:38
                Zobacz tabele wszechczasow.
        • Gość: Mikołaj Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 09:14

> To, ze jest najlepszym klubem w historii Polski, tak bardzo przeszkadza? Ja
          > jestem dumny z Legii. Remis, chlopaki juz swietowali i dlatego hanysa nie
          > wsadzili kilku bramek.
          Najlepszym klubem w historii Polski?BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA dobry
          żart!Prawie spadłem z krzesła z tego śmiechu!
          • Gość: Arco Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.tnt5.st-petersburg.fl.da.uu.net 05.05.02, 14:34
            Pajacu powiedz kto jest mistrzem w tym sezonie? Kto? LEGIA czyli w tym sezonie
            jest na pewno najlepsza, a poza tym w tabeli wszechczasow kto jest na pierwszym
            miejscu? LEGIA juz masz odpowiedz na swoje BUHAHAHAHA!!!!!!!!!!
            LEGIA, LEGIA, LEGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: mmicz Legła klubem wszechczasów???? BUAHAHAHAHAHAHA IP: 212.244.108.* 05.05.02, 15:00
              1. Legła zdobyła w tym sezonie mistrzostwo tylko dlatego że dywersant Smuda nie
              przygotował Wisły do sezonu. Zanim go wylali, a nowy zespół odnalazł się przy
              Kasperczaku (po 5 meczach) - było po sprawie. Gdyby Wisła obudziła się o jeden
              mecz wcześniej była by mistrzem.
              2. Mistrzostwo Polski zdobyły po 14 razy Górnik Zabrze i Ruch Chorzów. Którym
              mistrzowstwem Legły jest tegoroczne? Siódmym. Więc o czym rozmawiamy???
              Wniosek: LEGŁA NAJLEPSZYM POLSKIM KLUBEM WSZECHCZASÓW????
              BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: teddy Re: Legła klubem wszechczasów???? BUAHAHAHAHAHAHA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 20:05

> 1. Legła zdobyła w tym sezonie mistrzostwo tylko dlatego że dywersant Smuda nie
                >
                > przygotował Wisły do sezonu. Zanim go wylali, a nowy zespół odnalazł się przy
                > Kasperczaku (po 5 meczach) - było po sprawie. Gdyby Wisła obudziła się o jeden
                > mecz wcześniej była by mistrzem.

Ale się nie obudziła:))OK, Juventus też zdobył niezasłużenie, bo przecież Inter
                był drugi, no i Borussia Dortmund także, bo Bayer Leverkusen zajął drugie
                miejsce:))))))

> 2. Mistrzostwo Polski zdobyły po 14 razy Górnik Zabrze i Ruch Chorzów. Którym
                > mistrzowstwem Legły jest tegoroczne? Siódmym. Więc o czym rozmawiamy???
                > Wniosek: LEGŁA NAJLEPSZYM POLSKIM KLUBEM WSZECHCZASÓW????
                > BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.stadiony.kadra.pl/statystyki.php?co=tabela&str=01
                MMicz szmato, co ty na to?
                • mmicz Re: Legła klubem wszechczasów???? BUAHAHAHAHAHAHA 05.05.02, 20:17
                  > <a href="www.stadiony.kadra.pl/statystyki.php?co=tabela&str=01"target="_
                  > blank">www.stadiony.kadra.pl/statystyki.php?co=tabela&str=01</a>
                  > co ty na to?

Zgoda, Legła ma NAJWIĘCEJ PUNKTÓW w historii. Ale to jest gówno warte.W liczbie
                  tytułów nie dorasta Ruchowi i Górnikowi do pięt. Na tej samej zasadzie ja mógłbym
                  udowodnić że LKS Baćkowice jest najlepszym klubem w Polsce bo gra w A klasie od
                  1920 roku i zdobywa co roku ok. 50 punktów, czyli w historii zdobył już 4000,
                  czyli prawie dwa razy więcej od twojej Legły. I co?? Zadowolony???
            • Gość: Mikołaj Re: Mmicz co zlego ci Legia zrobila? IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 15:02

> Pajacu powiedz kto jest mistrzem w tym sezonie? Kto? LEGIA czyli w tym sezonie
              >
              > jest na pewno najlepsza, a poza tym w tabeli wszechczasow kto jest na pierwszym
              >
              > miejscu? LEGIA juz masz odpowiedz na swoje BUHAHAHAHA!!!!!!!!!!
              > LEGIA, LEGIA, LEGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
              W tym sezonie się zgadzam PAJACU GŁUPI!Lepszy od niej w tabeli wszechczsów jest
              Górnik Z.i Lech P

• Gość: Arco Do prowincjonalow!!! IP: *.tnt1.st-petersburg.fl.da.uu.net 05.05.02, 15:13
                Niejaki Mikolaj napisal, ze lepszy od Legii w tabeli wszechczasow jest Lech i
                Gornik, to mnie rozsmieszyles palancie.
                Legia zawsze i wszedzie najlepsza bedzie.
                • Gość: Mikołaj Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 15:16

> Niejaki Mikolaj napisal, ze lepszy od Legii w tabeli wszechczasow jest Lech i
                  >
                  > Gornik, to mnie rozsmieszyles palancie.
                  > Legia zawsze i wszedzie najlepsza bedzie.
                  Oj biedasku.Sądzisz , że legia jest lepsza nawet od Realu M.Idz się prześpij
                  łyknij sobie LECHA i na pewno poczujesz się lepiej.
                • mmicz Re: Do prowincjonalow!!! 05.05.02, 15:25
                  Legła zawsze i wszędzie jebana będzie
                  • Gość: Mikołaj Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 15:26
                    mmicz napisał(a):

> Legła zawsze i wszędzie jebana będzie

Legia zawsze i wszedzie wielką kurwą bedzie
                    • Gość: Arco Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.tnt6.st-petersburg.fl.da.uu.net 05.05.02, 16:10
                      Szkoda ze wasze klubiki nie moga pochwalic sie tym co Legia, a na pewno nie
                      dorosna jej do piet.
                      • Gość: Mikołaj Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 16:12

> Szkoda ze wasze klubiki nie moga pochwalic sie tym co Legia, a na pewno nie
                        > dorosna jej do piet.
                        >
                        Biedaku.Jesteś taki zmęczony no to idz spać.Pozatym legia przegra baraż o LM z
                        byle jakim zespołem.Np.Red Star
                        • Gość: greg Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 20:01
                          Gość portalu: Mikołaj napisał(a):

> Gość portalu: Arco napisał(a):
                          >
                          > > Szkoda ze wasze klubiki nie moga pochwalic sie tym co Legia, a na pewno ni
                          > e
                          > > dorosna jej do piet.
                          > >
                          > Biedaku.Jesteś taki zmęczony no to idz spać.Pozatym legia przegra baraż o LM z
                          > byle jakim zespołem.Np.Red Star

Może chujku napiszesz jakiego klubu kibicem jesteś? Napisz też o osiągnięciach
                          swego pseudoklubiku w europejskich pucharach, prowincjonalna szmato i kurwo.
                          • Gość: Mikołaj Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 20:03
                            Gość portalu: greg napisał(a):

> Gość portalu: Mikołaj napisał(a):
                            >
                            > > Gość portalu: Arco napisał(a):
                            > >
                            > > > Szkoda ze wasze klubiki nie moga pochwalic sie tym co Legia, a na pew
                            > no ni
                            > > e
                            > > > dorosna jej do piet.
                            > > >
                            > > Biedaku.Jesteś taki zmęczony no to idz spać.Pozatym legia przegra baraż o
                            > LM z
                            > > byle jakim zespołem.Np.Red Star
                            >
                            > Może chujku napiszesz jakiego klubu kibicem jesteś? Napisz też o osiągnięciach
                            > swego pseudoklubiku w europejskich pucharach, prowincjonalna szmato i kurwo.
                            Ależ mi dokadał...
                            jestem kibicem Realu M. ,który sięgną 8 po LM i ma szanę zrobić to po raz 9 Chuju
                            • Gość: Arco Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.tnt6.st-petersburg.fl.da.uu.net 05.05.02, 20:07
                              Posluchaj chuju, kibicem Realu Konska Dupa to moze jestes, ale nie Madryt.
                              • Gość: Mikołaj Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.acn.waw.pl 05.05.02, 20:11

> Posluchaj chuju, kibicem Realu Konska Dupa to moze jestes, ale nie Madryt.

I skąd taki drechu ma komputer?Przeklinać też umiem drechu jebany
                            • Gość: greg Re: Do prowincjonalow!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 20:16
                              Gość portalu: Mikołaj napisał(a):

> Gość portalu: greg napisał(a):
                              >
                              > > Gość portalu: Mikołaj napisał(a):
                              > >
                              > > > Gość portalu: Arco napisał(a):
                              > > >
                              > > > > Szkoda ze wasze klubiki nie moga pochwalic sie tym co Legia, a n
                              > a pew
                              > > no ni
                              > > > e
                              > > > > dorosna jej do piet.
                              > > > >
                              > > > Biedaku.Jesteś taki zmęczony no to idz spać.Pozatym legia przegra bar
                              > aż o
                              > > LM z
                              > > > byle jakim zespołem.Np.Red Star
                              > >
                              > > Może chujku napiszesz jakiego klubu kibicem jesteś? Napisz też o osiągnięc
                              > iach
                              > > swego pseudoklubiku w europejskich pucharach, prowincjonalna szmato i kurw
                              > o.
                              > Ależ mi dokadał...
                              > jestem kibicem Realu M. ,który sięgną 8 po LM i ma szanę zrobić to po raz 9 Chu
                              > ju

I pewnie piszesz z Madrytu, co kutafonie?:)))))I pewnie co tydzień pojawiasz się
                              na meczach na Santiago Bernabeu?:) Wiesz, ja poza kibicowaniem Legii, kibicuję
                              Manchesterowi, no i kto jest lepszy?:))))
                              • mmicz Re: Do prowincjonalow!!! 05.05.02, 20:27
                                oczywiście że Real
      • porter11 Re: Legła nie wygrała! 04.05.02, 21:26

> HURRRRRRRRAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tez sie ciesze, ze Legia w tym sezonie zapewnila sobie tytul wczesniej i chwila
        dekoncentracji w ostaniej sekundzie sezonu o niczym nie decydowala. Pojawialy sie
        na forum glosy, ze Legia, jak za dawnych lat na finiszu roztrwoni wszystko, co
        nagramoadzila - i ja tez sie tego balem. Jednak w tym sezonie, Legia okazala sie
        druzyna bezdyskusyjnie najlepsza, a tytul zdobyla dzieki bezposrednim pojedynkom
        z Wisla. To wlasnie byly punkty, ktore zadecydowaly o tytule.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka