Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

12 kilogramów Bajera

IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.11.04, 01:52
    Bajerski mówi: - Przyczepiły się już do mnie te kilogramy. W Toruniu nie
    wierzyli mi, kiedy mówiłem, że wszystko jest w porządku i co chwilę kazali
    wchodzić na wagę. Mam już tego dosyć. Nie mam nadwagi i będę optymalnie
    przygotowany do jazdy.:):):)
    - Na załamanie formy złożyło się wiele rzeczy. Zaszkodziła mi przesiadka na
    silniki Jawy, które często defektowały. W Apatorze panowała gęsta,
    nieprzyjemna atmosfera. Relacje między zawodnikami nie były koleżeńskie. Źle
    traktował mnie także trener. Wpadłem w dołek, z którego nie mogłem się już
    wydobyć.
    P.S. Splunałbym Tobie w pysk, ale nie wiem czy warto pewnie podałbyś mnie do
    sądu, pieprzona chorągiew dostał w Gdansku budę i szczeka razem z resztą
    Apatora głupi ma zawsze szczęście:)Zero szacunku:)

miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35617,2407398.html
    miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35617,2407393.html

Obserwuj wątek
      • Gość: lewis Re: 12 kilogramów Bajera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 09:18
        Nie interesuje mnie Bajer ale kto bedzie jezdził w Apatorze moze nad tymsie
        warto zastanowic.Kosciecha na którego liczyłem tez odchodzi co wyrabia
        Karwan,czyzby dazył do upadku żuzla w toruniu.Smieszne te jego kary tj.
        zmniejszenie budzetu jak nie ma kasy to niech innych pusci i odejdze.Az włos mi
        staje jak pomysle ze sami młodziezowcy a reszta w Gdansku czy w
        Bydgoszczy.Karwan odejdz dla ciebie to zabawa,przygoda a dla kibiców twoja
        polityka kadrowa to klęska.
      • Gość: iks Re: 12 kilogramów Bajera IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.04, 09:18
        Coz, ludzi naprawde poznaje sie najlepiej po tym, jak koncza wspolprace z
        innymi. Jesli Bajerek niczego sie jeszcze w zyciu nie nauczyl, coraz trudniej
        mu bedzie zmieniac kluby. Bo przzy jego podejsciu do uprawiania sportu mraczej
        trudno bedzie myslec o dluzszym zaczepieniu sie w 1 klubie.
        • Gość: lewis Re: 12 kilogramów Bajera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 09:25
          Zapomniałem dodac ze zmiana trenera tez by sie przydała.Niech Ząbik zajmie sie
          synem a na trenera Kniaza.
          • Gość: wróżka Re: 12 kilogramów Bajera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:09
            Kniaź jest na rencie- prawie ślepy.zawodnika na torze nie dojrzy
            • Gość: Toma Toruń Re: 12 kilogramów Bajera IP: *.petrus.com.pl 24.11.04, 11:07
              Zmiana trenera nic nie da. Ale fakt polityka kadrowa klubu jest dramatyczna.
              Każdy coś tam już upolował tylko my zostaliśmy na lodzie. Może rzeczywiście
              Karwanowi i spółce zależy na upadku żużla w Toruniu?? A Bajerski będzie jeszcze
              robił po 10 punktów w meczu. Zobaczycie. NIe wiem czy ktoś zwrócił uwagę, ale
              Bajer ma zawsze dobre dwa sezony, później coraz gorzej.
              • Gość: iks Re: 12 kilogramów Bajera IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.04, 11:38
                Mimo niskiej oceny wypowiedzi jakich Bajerek udziela na temat swojego bylego
                klubu w sumie lubie tego zawodnika. Blatego martwie sie, zeby nie skonczylo sie
                na tym "pozniej coraz gorzej"...
                • sdb Re: 12 kilogramów Bajera 24.11.04, 22:58
                  nie obchodzi mnie jak Bajerski bedzie jezdzil w tym czy nastepnych sezonach-
                  chocby robil komplety ja nie chce juz byc jego kibicem, nie chce juz go
                  oklaskiwac to jest czlowiek bez klasy ktory ma o sobie zbyt duze mniemanie.
                  moze Jagus jest tez taki(rzadko ktory zawodnik jest swiety) ale przynajmniej
                  3ma jezyk za zebami i nie dopusci zeby kibice sie o tym dowiedzieli. zreszta
                  Jagus ma wyniki a Bajerski byl w tym sezonie zenujacy
      • Gość: Jazon "Przyczepiły sie do mnie te kilogramy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:38
        Zwłaszcza do dupy mu sie przyczepiły i nie chca odejśc. Mnie juz nie interesuje
        gdzie ten śmieć Tomasz "Trener We Mnie nie Wierzy" Bajerski bedzie jeździł i
        ile punktów przywiezie- niech sp..ala byle dalej!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka