Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jerzy Engel

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 02:19
    Odbiegając nieco od poznańskiego podwórka, chciałbym zabrać głos - i wywołać
    dyskusję - dotyczącą trenera kadry narodowej p. Jerzego Engela. Otóż, mimo
    bezczelnych ataków w mediach, mimo inwektyw rzucanych przez róznych
    sfrustrowanych typów, wydaje mi się, iż jest to mądry facet, dobry trener,
    który będzie potrafił wyciągnąć wnioski z porażki jaką były MŚ.
    chciałbym go widzieć przez najbliższe 2 lata na ławce trenerskiej, pozwólmy
    budować dalej, a nie zaczynać wszystkiego od nowa z np. Stefanem Majewskim,
    który ani w Amice, ani w Zagłębiu, ani w Świcie N. Dwór, sukcesów nie osiągnął.
    Jestem przekonany, że skład kadry ulegnie duzym zmianom, że przebieg meczu z
    USA da mu wiele do myślenia, że kadra będzie grała tak jak w eliminacjach.
    Skoro raz się udało, to może uda się drugi !
    Obserwuj wątek
      • Gość: klaifert Re: Jerzy Engel IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.06.02, 02:31
        i tu sie po raz pierwszy zgadzam. tez widze tego Pana w roli selekcjonera w
        przyszlych eliminacjach, tylko obawiam sie ze jest dosyc mocno
        ubezwlasnowolniony:-) no i fakt ze koles nie potrafi przyznac sie do bledow- co
        raczej nie wrozy mu poprawy przy dalszych decyzjach.
      • Gość: Lechita Re: Jerzy Engel IP: 211.191.12.* 18.06.02, 06:55
        Gość portalu: Msciwoj napisał(a):

> Odbiegając nieco od poznańskiego podwórka, chciałbym zabrać głos - i wywołać
        > dyskusję - dotyczącą trenera kadry narodowej p. Jerzego Engela. Otóż, mimo
        > bezczelnych ataków w mediach, mimo inwektyw rzucanych przez róznych
        > sfrustrowanych typów, wydaje mi się, iż jest to mądry facet, dobry trener,
        > który będzie potrafił wyciągnąć wnioski z porażki jaką były MŚ.
        > chciałbym go widzieć przez najbliższe 2 lata na ławce trenerskiej, pozwólmy
        > budować dalej, a nie zaczynać wszystkiego od nowa z np. Stefanem Majewskim,
        > który ani w Amice, ani w Zagłębiu, ani w Świcie N. Dwór, sukcesów nie osiągnął.
        >
        > Jestem przekonany, że skład kadry ulegnie duzym zmianom, że przebieg meczu z
        > USA da mu wiele do myślenia, że kadra będzie grała tak jak w eliminacjach.
        > Skoro raz się udało, to może uda się drugi !

Engel w chamskim stylu obrazil tych zawodnikow ktorzy mu dupe ochronili w meczu z
        USA. Jego wywiady w gazetach i TV swietnie udowodnily ze ten idiota nie nauczyl
        sie niczego, nie wyciagnal zadnych wnioskow i nie ma zadnych planow zmieniac
        kadry. Jesli zostanie nadal grac beda takie asy pilki noznej jak Aero Bak,
        Kaluzny, Hajto, Swierczewski - czyli ci winni za ta cala wtope. Co najgorsze,
        trener juz zakonczyl selekcje, chce nam wmowic ze wybral najlepszy sklad, i
        klamie twierdzac ze w sparingach i treningach lepiej grali jego ulubiency - 5:1
        to byl wynik jednego ze sparingow. Przegrali ci co wg. trenerka "lepiej grali".
        Engel to idiota, oszust i palant.

• Gość: Radost Re: Jerzy Engel IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 11:29
        Gość portalu: Msciwoj napisał(a):

> Odbiegając nieco od poznańskiego podwórka, chciałbym zabrać głos - i wywołać
        > dyskusję - dotyczącą trenera kadry narodowej p. Jerzego Engela. Otóż, mimo
        > bezczelnych ataków w mediach, mimo inwektyw rzucanych przez róznych
        > sfrustrowanych typów, wydaje mi się, iż jest to mądry facet, dobry trener,
        > który będzie potrafił wyciągnąć wnioski z porażki jaką były MŚ.
        > chciałbym go widzieć przez najbliższe 2 lata na ławce trenerskiej, pozwólmy
        > budować dalej, a nie zaczynać wszystkiego od nowa z np. Stefanem Majewskim,
        > który ani w Amice, ani w Zagłębiu, ani w Świcie N. Dwór, sukcesów nie osiągnął.
        >
        > Jestem przekonany, że skład kadry ulegnie duzym zmianom, że przebieg meczu z
        > USA da mu wiele do myślenia, że kadra będzie grała tak jak w eliminacjach.
        > Skoro raz się udało, to może uda się drugi !

Chcesz byc oryginalny na sile? Wiekszosc uwaza tak wiec ja zrobie siak...Twoje
        pierwsze posty swiadczyly o Twojej smiesznosci i olbrzymiej frustracji...kolejne
        swiadcza o mocno zawansowanej chorobie psychicznej..."Robic wszystko na opak
        bedzie ze mnie fajny chlopak"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka