Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do ronaldo5

19.06.02, 16:16
    oj ronaldo, ronaldo nie dość, że jesteś zapatrzony w reprezentacje Brazylii
    to jeszcze masz wieczne problemy,
    co dla mnie jest uczciwością to, że ktoś nie ma po 10 kont
    a jak masz 4 to dobrze, ja mam jedno, mój brat też gra na jednym, a także razem
    ze wspólnikiem z firmy gramy na firmowym koncie w sumie 3
    ALE JA OSOBIŚCIE MAM JEDNO
    Obserwuj wątek
      • ronaldo.5 Re: do ronaldo5 19.06.02, 20:02
        chyba sie nie rozumiemy!!!!!!!!! ja cie rozumiem i tych wszystkich ktorzy cie
        popieraja ze tylko osoby z jednym kontem sa uczciwe a ty mowisz ze jak mam
        cztery to dobrze. chyba cos tu nie gra... co za roznica czy mam 2 czy 4 czy 10
        czy 100 mam wiecej niz jedno a to znaczy ze jestem nie uczciwy - tak cie
        rozumiem.
        • madryt Re: do ronaldo5 19.06.02, 22:06
          A jeżeli ktoś ma 2 konta: 1 - Obstawianie wyników które mi odpowiadają
          2 - Obstawianie niespodzianek by zobaczyć jak się na tym wyjdzie i przy okazji
          porywalizować z innymi. To czy też ta osoba jest nieuczciwa??? Zastanów się nad
          tym!!! Ja też nie jestem za takimi co mają po 40 kont np. Jakoni lecz 2 można
          potraktować jako zabawę!!!
          • dls Re: do ronaldo5 19.06.02, 22:31

> tym!!! Ja też nie jestem za takimi co mają po 40 kont
            np. Jakoni lecz 2 można
            > potraktować jako zabawę!!!

A jeśli twoja zabawa zaprowadzi cię do iMaca?
            Ja będę uważał że w takiej sytuacji nagrodę zdobyłeś nie
            uczciwie - tak samo jak 40-kontowiec.
            • madryt Re: do ronaldo5 19.06.02, 22:44
              Po pierwsze skąd wiesz że ja mówie o sobie??? To co pisałem to był PRZYKŁAD!!!
              Te konto nie miałoby prowadzić do i'Maca tylko do tego co napisałem czyli by
              porywalizować z inymi!!! Jeżeli juz zdażyłaby się nagroda to posiadacz tego
              konta miałby czyste sumienie ponieważ 2 konta to tylko i wyłacznie zabawa!!!
              • ronaldo.5 Re: do ronaldo5 20.06.02, 10:39
                a jezeli powaznie gralbym na jednym koncie a na 39 obstawialbym niespodzianki i
                nie gralbym na nich systematycznie a i tak zajolbym pierwsze 40 miejsc to co w
                takim wypadku - bylbym nieuczciwy?? przeciez gralbym powaznie tylko na jednym
                • eryk_hor Re: do ronaldo5 20.06.02, 11:42
                  hehe, to o czym tu mowicie, to tzw. relatywizm moralny, pobawic to sie mozecie
                  z kartka i kalkulatorkiem w domku, oficjalne konta to inna sprawa, 1 konto i
                  gra w pilkarzyki ok, kazde nastepne i granie kolejnymi kontami w pilkarzyki bee
                  i to wszystko na ten temat moim zdaniem. Kazde inne tlumaczenie to wlasnie
                  wspomniany relatywizm ;)
                  • madryt Re: do ronaldo5 20.06.02, 13:48
                    Po pierwsze mów po Polsku ponieważ wchodzą tu tacy jak ja co mają po 12 lat i
                    nie za bardzo rozumieją to co piszesz. Więcej niz jedno konto to tylok
                    niektórzy ludzie mogą potraktować jako oszustwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka