Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU???

IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 14:44
    można spróbować choć już nie wierzę w to żeby MŚ 2002 nie były kodowane...
    pozdrófka
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario29 Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: 195.136.95.* 09.07.01, 14:56
        Coz. . Polska poludniowa ma jasna alternatywe - w czeskiej TV wszystko bedzie
        za darmo ...

a reszta - Eurosport bedzie retransmitowal ... ARD . .ZDF .. TVE1 (hiszp.)
        bedzie miala wiekszosc meczy ... wiem.. bez polskiego komentarza i czasem z
        opoznieniem al lepsze to niz nic ..

ja w kazdym razie monopolu nie bede karmil (Polsat lapy precz od mistrzostw
        swiata !!! ....) ... to juz wole Darka Szpakowskiego ... chociaz to tez
        porazka ...
        • Gość: apispy Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.pkp.wroc.pl 09.07.01, 20:29
          Palant myślał ,że sobie publikę za kasę napędzi.....
          panie Solorz....99,9% kibiców cię teraz ninawidzi!!
          Warto było?A nie lepiej zorganizować wielką promocję w
          mediach z hasłem "Mistrzostwa dla Kibiców" za darmo???
          Nie..bo do tego trzeba mieć mózg!!Miał pan okazje ,że
          by Polsat nie kojarzył się tylko z DiscoPolo!!!Teraz
          dodamy do tego Dziadostwo i Skompstwo!!!!!Ja się nie
          martwię bo mam satelitę i jakoś przeżyje,ale wiem ,że
          nie każdy takową posiada.. W każdym razie pozdrawiam
          wszystkich poza śmierdzącą tv PolSat!!
          Ps.Dla tych z Wrocławia(nie kupujcie nic w SolPolu,
          niech zbankrutują szmaciarze!)
          • Gość: aero Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.01, 20:56
            Zgadzam sie :)
            Poza tym uwazam, ze stacje kodowane maja sens tylko w panstwach cywilizowanych
            pod wzgledem zarobkow. Tam kazdy moze sobie pozwolic na takie rzeczy. Ale
            kretyni wymyslili, ze beda nasladowac zachodnich biznesmanow. I teraz mamy to
            co mamy. 1% ludzi obejrzy mecze na zywo.. tak strzelam z ta liczba.
            I jeszcze taki skur.. z Polsatu w wypowiedzi dla gazety pochwali sie, ze
            zapewne pozwolom publicznej pokazac w serwisach info niektore bramki. Niech sie
            wypchaja.
            • Gość: Jano Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 14:14
              W pelni zgadzam sie z bojkotem. ja na pewno nie kupie dekodera. A co do
              dekoderow te nie wiem jak to rozwiazali na zachodzie, ale jezeli mialbym duzo
              pieniedzy, (i czasu) i chcialbym ogladac chociaz te lepsze mecze, to musialbym
              kupic 3 dekodery(liga polska- c+, reprezantacja- wizja tv, no i liga mistrzow-
              polsat), do tego telewizor bo trzeba na czyms to ogladac, video/dvd. Pogubilbym
              sie z obsuga tego wszystkiego a piloty zawalilyby pol stolu( a gdzie postawic
              piwko, kanapeczki i ....(co kto lubi :))) w koncu trzeba posiedziec te 45min.
              Tak wiec ze posiadam juz wizje, a pilota do czegokolwiek szukam jakies 5 min(i
              to jak mniej wiecej pamietam gdzie go polozylem) nie zdecyduje sie na polsat
              nawet jakby mi go za darmo wciskali (pewnie pozniej by mowili ze jestem jednym
              z ich zadowolonych klientow).
              Zycze Ci drogi polsacie aby te 20mln okazalo sie najgorsza inwestycja w
              historii Polski.
              Pozdrawiam kibicow
        • Gość: hgj Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 11:48
          Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> Coz. . Polska poludniowa ma jasna alternatywe - w czeskiej TV wszystko bedzie
          > za darmo ...
          >
          > a reszta - Eurosport bedzie retransmitowal ... ARD . .ZDF .. TVE1 (hiszp.)
          > bedzie miala wiekszosc meczy ... wiem.. bez polskiego komentarza i czasem z
          > opoznieniem al lepsze to niz nic ..

niemcy beda mieli tylko czesc meczow w tym wiekszosc z udzialem swojej reprezy :(
          hiszpanie to nie wiem? na tv-dubai pewnie pokaza wszystkie mecze, tak mi sie
          wydaje.
        • Gość: Tinos Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.atman.pl 11.07.01, 19:29
          Kibice! Narzekaliście na TVP to macie. Gangster Solorz da wszystkim popalić.
      • Gość: Teroryst Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 10:57
        po prostu trzreba olać polsat. jesli mieszkacie na
        południu to wszystkie mecze pokazują Czesi,niekodowane
        bez tylu reklam i bez tego nądznego komenterza !!!!!!
      • Gość: FoxyLady Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 22:59
        no to mnie pocieszacie...
        mieszkam w samym środku Polski i nie dociera do mnie żadna TV z zewnątrz która
        nadawałaby mecze z MŚ wszystkie i za darmo....
        no ale w końcu pozostaje mi kupno dekodera nie?
        3majcie się
        • Gość: Bednar Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.router.media-com.com.pl 11.07.01, 12:50
          pierdolcie KurwSat... sorki Polsat . Kto nie bedzie mial dostepu do innej
          stacji niech idzie do pubu teraz jest takich barów z telewizją dużo a polsat
          niech se dekodery wsadzi w dupe najlepiej bez wazeliny!!!!!!!!!!
          • Gość: Jano Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 14:17
            dokladnie
            albo kup zwylka satelite, taniej cie wyniesie a bedziesz mial wiecej programow
          • Gość: mpower Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: 194.128.221.* 11.07.01, 14:29
            Rozumiem Wasze wkurwienie. Ale Polsat to telewizja komercyjna i musi sie z
            czegos utrzymac, wiec kombinuje. Natomiast abonament kazdy z nas placi
            pierdolonej telewizji panstwowej, wiec nie rozumiem dlaczego ci zlodzieje nie
            byli w stanie wygrac przetargu na transmisje. Nie stac ich? Wydaje mi sie, ze
            po prostu ktos dostal od Polsatu w lape. Ode mnie wiecej abonamentu nie zobacza!
            Pzdr
            • Gość: martino Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: 217.97.51.* 11.07.01, 16:46
              zawsze pozostaje I program Polskiego Radia i pełen emocji i zaangażowania
              komentarz pana Zimocha. A każdy z nas ma wyobrażnie!!!!! To na żywo. A potem w
              spokoju można obejrzeć powtórke na Eurosporcie. I te piękne (albo nie ) bramki
              naszej reprezenatcji i jej zwycięstwa. O sorry poniosła mnie wyobrażnia;))))))

Pozdrawiam
      • foxy_lady Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? 06.09.01, 23:49
        może komuś coś jeszcze wpadnie do glowy na ten temat???
      • Gość: Łysy Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.multicon.pl 08.09.01, 11:46
        Ja proponuję aby podczas meczu z Ukrainą pospiewać
        trochę niecenzuralnych piosenek pod adresem tego
        cwela, geja - solorza. Jak by tak 40 tys. zaczęło
        wyzywac go od pedałów, chujów, skurwieli itp. to
        może by zrobiło mu się głupio i odkodowałby mecze
        naszej wspaniałej reprezentacji. Jęśli to nie
        pomoże to wszyscy kibice jedziemy na pikietę pod
        siedzibę polsatu albo pod chatę pedała solorza!
      • Gość: kola Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.dostep.pl 08.09.01, 14:22
        www.uwolnic-orly-engela.prv.pl - mamy pare pomyslow..
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka