Gość: FoxyLady IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 14:44 można spróbować choć już nie wierzę w to żeby MŚ 2002 nie były kodowane... pozdrófka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario29 Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: 195.136.95.* 09.07.01, 14:56 Coz. . Polska poludniowa ma jasna alternatywe - w czeskiej TV wszystko bedzie za darmo ... a reszta - Eurosport bedzie retransmitowal ... ARD . .ZDF .. TVE1 (hiszp.) bedzie miala wiekszosc meczy ... wiem.. bez polskiego komentarza i czasem z opoznieniem al lepsze to niz nic .. ja w kazdym razie monopolu nie bede karmil (Polsat lapy precz od mistrzostw swiata !!! ....) ... to juz wole Darka Szpakowskiego ... chociaz to tez porazka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apispy Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.pkp.wroc.pl 09.07.01, 20:29 Palant myślał ,że sobie publikę za kasę napędzi..... panie Solorz....99,9% kibiców cię teraz ninawidzi!! Warto było?A nie lepiej zorganizować wielką promocję w mediach z hasłem "Mistrzostwa dla Kibiców" za darmo??? Nie..bo do tego trzeba mieć mózg!!Miał pan okazje ,że by Polsat nie kojarzył się tylko z DiscoPolo!!!Teraz dodamy do tego Dziadostwo i Skompstwo!!!!!Ja się nie martwię bo mam satelitę i jakoś przeżyje,ale wiem ,że nie każdy takową posiada.. W każdym razie pozdrawiam wszystkich poza śmierdzącą tv PolSat!! Ps.Dla tych z Wrocławia(nie kupujcie nic w SolPolu, niech zbankrutują szmaciarze!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.01, 20:56 Zgadzam sie :) Poza tym uwazam, ze stacje kodowane maja sens tylko w panstwach cywilizowanych pod wzgledem zarobkow. Tam kazdy moze sobie pozwolic na takie rzeczy. Ale kretyni wymyslili, ze beda nasladowac zachodnich biznesmanow. I teraz mamy to co mamy. 1% ludzi obejrzy mecze na zywo.. tak strzelam z ta liczba. I jeszcze taki skur.. z Polsatu w wypowiedzi dla gazety pochwali sie, ze zapewne pozwolom publicznej pokazac w serwisach info niektore bramki. Niech sie wypchaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 14:14 W pelni zgadzam sie z bojkotem. ja na pewno nie kupie dekodera. A co do dekoderow te nie wiem jak to rozwiazali na zachodzie, ale jezeli mialbym duzo pieniedzy, (i czasu) i chcialbym ogladac chociaz te lepsze mecze, to musialbym kupic 3 dekodery(liga polska- c+, reprezantacja- wizja tv, no i liga mistrzow- polsat), do tego telewizor bo trzeba na czyms to ogladac, video/dvd. Pogubilbym sie z obsuga tego wszystkiego a piloty zawalilyby pol stolu( a gdzie postawic piwko, kanapeczki i ....(co kto lubi :))) w koncu trzeba posiedziec te 45min. Tak wiec ze posiadam juz wizje, a pilota do czegokolwiek szukam jakies 5 min(i to jak mniej wiecej pamietam gdzie go polozylem) nie zdecyduje sie na polsat nawet jakby mi go za darmo wciskali (pewnie pozniej by mowili ze jestem jednym z ich zadowolonych klientow). Zycze Ci drogi polsacie aby te 20mln okazalo sie najgorsza inwestycja w historii Polski. Pozdrawiam kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgj Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 11:48 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Coz. . Polska poludniowa ma jasna alternatywe - w czeskiej TV wszystko bedzie > za darmo ... > > a reszta - Eurosport bedzie retransmitowal ... ARD . .ZDF .. TVE1 (hiszp.) > bedzie miala wiekszosc meczy ... wiem.. bez polskiego komentarza i czasem z > opoznieniem al lepsze to niz nic .. niemcy beda mieli tylko czesc meczow w tym wiekszosc z udzialem swojej reprezy :( hiszpanie to nie wiem? na tv-dubai pewnie pokaza wszystkie mecze, tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tinos Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.atman.pl 11.07.01, 19:29 Kibice! Narzekaliście na TVP to macie. Gangster Solorz da wszystkim popalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teroryst Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 10:57 po prostu trzreba olać polsat. jesli mieszkacie na południu to wszystkie mecze pokazują Czesi,niekodowane bez tylu reklam i bez tego nądznego komenterza !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FoxyLady Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 22:59 no to mnie pocieszacie... mieszkam w samym środku Polski i nie dociera do mnie żadna TV z zewnątrz która nadawałaby mecze z MŚ wszystkie i za darmo.... no ale w końcu pozostaje mi kupno dekodera nie? 3majcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bednar Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.router.media-com.com.pl 11.07.01, 12:50 pierdolcie KurwSat... sorki Polsat . Kto nie bedzie mial dostepu do innej stacji niech idzie do pubu teraz jest takich barów z telewizją dużo a polsat niech se dekodery wsadzi w dupe najlepiej bez wazeliny!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 14:17 dokladnie albo kup zwylka satelite, taniej cie wyniesie a bedziesz mial wiecej programow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: 194.128.221.* 11.07.01, 14:29 Rozumiem Wasze wkurwienie. Ale Polsat to telewizja komercyjna i musi sie z czegos utrzymac, wiec kombinuje. Natomiast abonament kazdy z nas placi pierdolonej telewizji panstwowej, wiec nie rozumiem dlaczego ci zlodzieje nie byli w stanie wygrac przetargu na transmisje. Nie stac ich? Wydaje mi sie, ze po prostu ktos dostal od Polsatu w lape. Ode mnie wiecej abonamentu nie zobacza! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martino Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: 217.97.51.* 11.07.01, 16:46 zawsze pozostaje I program Polskiego Radia i pełen emocji i zaangażowania komentarz pana Zimocha. A każdy z nas ma wyobrażnie!!!!! To na żywo. A potem w spokoju można obejrzeć powtórke na Eurosporcie. I te piękne (albo nie ) bramki naszej reprezenatcji i jej zwycięstwa. O sorry poniosła mnie wyobrażnia;)))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
foxy_lady Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? 06.09.01, 23:49 może komuś coś jeszcze wpadnie do glowy na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.multicon.pl 08.09.01, 11:46 Ja proponuję aby podczas meczu z Ukrainą pospiewać trochę niecenzuralnych piosenek pod adresem tego cwela, geja - solorza. Jak by tak 40 tys. zaczęło wyzywac go od pedałów, chujów, skurwieli itp. to może by zrobiło mu się głupio i odkodowałby mecze naszej wspaniałej reprezentacji. Jęśli to nie pomoże to wszyscy kibice jedziemy na pikietę pod siedzibę polsatu albo pod chatę pedała solorza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: KTO MA POMYSŁ NA BOJKOT POLSATU??? IP: *.dostep.pl 08.09.01, 14:22 www.uwolnic-orly-engela.prv.pl - mamy pare pomyslow.. Odpowiedz Link Zgłoś