Gość: cs IP: 195.215.5.* 11.04.05, 16:33 Byl doskonaly, to on przejal role lidera, kiedy Jonsson mial klopoty. I rozgral wspaniale bieg w ktorym wyprowadzil Andreasa z praktycznie trzeciej pozycji na pierwsza. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaka Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:04 Wspaniały powrót jak dla mnie bohater nr 1 meczu. Andreasa to on za uszy wyciągał:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.python Re: Brawa dla PePe 11.04.05, 23:44 Trzeba do tego jeszcze dodac, ze na treningu połowa druzyny przychodzi do PePego na konsultacje sprzętowe. Wczoraj świetny mecz, świetna pomoc Andreasowi i Buczkowi w zdobyciu punktów, pomoc sprzętowa dla A.J. - prawdziwy lider. Oby tak dalej. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KP Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:13 Piotr zawsze był świetny i pomagał innym, ale nie każdy chciał to zauważyć. Długo był niedoceniany, mam nadzieję, że teraz się to zmieni. Pozdrawiam. KP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan apatora Re: Brawa dla PePe IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 12.04.05, 20:33 Wielki szacunek dla Pepe. Chcialbym dodac, iz gosc chyba lepiej pasuje do Polonii, niz do Apatora. Takie mam obserwacje z poprzednich lat. Swoja droga kto by sie spodziewal np 10 lat temu ze Sawina, Krzyzak i Kowalik beda zawodnikami Polonii? Chyba nikt. Nie ma juz u was Gollobow i to chyba cementuje zespol. Nie liczac niedzieli chyba bede trzymal kciuki za sukcesy "tyfusow". pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KP Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:42 Dzięki za miłe słowa! Piotrowi naprawdę jeździ się lepiej, kiedy wie, że ma wsparcie kibiców. I jak sam zauważyłeś, oczyściła się atmosfera w klubie, a to też sprzyja osiąganiu sukcesów. Życzę wam wszystkiego dobrego i oczywiście miejsca w pierwszej czwórce, bo jeśli nam się uda, to będą derby x 4. I na marginesie: jeżeli to, co się stało w niedzielę, to sprawka bydgoskich pseudokibiców, obojętnie czy Polonii czy Zawiszy, to prawdziwi kibice serdecznie was za to przeprazają. Trzymajcie się! Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:56 Swiete slowa Pani K. W tym miejscu rodzina Siary Siarzewskiego serdecznie pozdrawia Rodzine KP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KP Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 18:22 A skąd wiesz, że jestem Pani a nie Pan? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOASIA B. Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 22:59 Jak zwykle, Piotruś był wspaniały! Szkoda, że reszta nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Brawa dla PePe IP: 83.238.70.* 16.04.05, 23:03 iksie! robię to specjalnie dla Ciebie!!! Brawo dla Piotra! oby tak dalej... (suche, ale prawdziwe) Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Brawa dla PePe 17.04.05, 02:17 Zawsze doceniałem PIOTRA,ale dzisiaj ogladałem jego występ z bliska i myślę, że ON sam nie jest tak bezkrytyczny dla swojego występu! A tak przy okazji , POZDROWIONKA z TUCHOLI PIOTREK !!! exces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Do Kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 10:10 Dzieki Kibicu, doceniam taka postawe, kiedy obiektywna ocena postawy zawodnika bierze gore nad uprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:39 I znów tylko PePe jedzie. Reszta w "nagrodę" powinna na piechotę wracać do Bydgoszczy i ciągnąć za sobą swoje "rumaki"!!! Odpowiedz Link Zgłoś