Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brawa dla PePe

IP: 195.215.5.* 11.04.05, 16:33
    Byl doskonaly, to on przejal role lidera, kiedy Jonsson mial klopoty.
    I rozgral wspaniale bieg w ktorym wyprowadzil Andreasa z praktycznie trzeciej
    pozycji na pierwsza.
    Oby tak dalej.
    Obserwuj wątek
      • Gość: zaka Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:04
        Wspaniały powrót jak dla mnie bohater nr 1 meczu. Andreasa to on za
        uszy wyciągał:)
        • m.python Re: Brawa dla PePe 11.04.05, 23:44
          Trzeba do tego jeszcze dodac, ze na treningu połowa druzyny przychodzi do
          PePego na konsultacje sprzętowe. Wczoraj świetny mecz, świetna pomoc Andreasowi
          i Buczkowi w zdobyciu punktów, pomoc sprzętowa dla A.J. - prawdziwy lider. Oby
          tak dalej.

pzdr.
      • Gość: KP Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:13
        Piotr zawsze był świetny i pomagał innym, ale nie każdy chciał to zauważyć.
        Długo był niedoceniany, mam nadzieję, że teraz się to zmieni. Pozdrawiam. KP
        • Gość: fan apatora Re: Brawa dla PePe IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 12.04.05, 20:33
          Wielki szacunek dla Pepe. Chcialbym dodac, iz gosc chyba lepiej pasuje do
          Polonii, niz do Apatora. Takie mam obserwacje z poprzednich lat. Swoja droga
          kto by sie spodziewal np 10 lat temu ze Sawina, Krzyzak i Kowalik beda
          zawodnikami Polonii? Chyba nikt. Nie ma juz u was Gollobow i to chyba cementuje
          zespol. Nie liczac niedzieli chyba bede trzymal kciuki za sukcesy "tyfusow".
          pozdro
          • Gość: KP Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:42
            Dzięki za miłe słowa! Piotrowi naprawdę jeździ się lepiej, kiedy wie, że ma
            wsparcie kibiców. I jak sam zauważyłeś, oczyściła się atmosfera w klubie, a to
            też sprzyja osiąganiu sukcesów. Życzę wam wszystkiego dobrego i oczywiście
            miejsca w pierwszej czwórce, bo jeśli nam się uda, to będą derby x 4. I na
            marginesie: jeżeli to, co się stało w niedzielę, to sprawka bydgoskich
            pseudokibiców, obojętnie czy Polonii czy Zawiszy, to prawdziwi kibice
            serdecznie was za to przeprazają. Trzymajcie się! Powodzenia :)
            • Gość: iks Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:56
              Swiete slowa Pani K. W tym miejscu rodzina Siary Siarzewskiego serdecznie
              pozdrawia Rodzine KP
              • Gość: KP Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 18:22
                A skąd wiesz, że jestem Pani a nie Pan? :)
      • Gość: JOASIA B. Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 22:59
        Jak zwykle, Piotruś był wspaniały! Szkoda, że reszta nie...
      • Gość: kibic Re: Brawa dla PePe IP: 83.238.70.* 16.04.05, 23:03
        iksie! robię to specjalnie dla Ciebie!!!

Brawo dla Piotra! oby tak dalej...

(suche, ale prawdziwe)
        • exces Re: Brawa dla PePe 17.04.05, 02:17

Zawsze doceniałem PIOTRA,ale dzisiaj ogladałem jego występ z bliska i myślę, że
          ON sam nie jest tak bezkrytyczny dla swojego występu! A tak przy
          okazji , POZDROWIONKA z TUCHOLI PIOTREK !!!
          exces
        • Gość: iks Do Kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 10:10
          Dzieki Kibicu, doceniam taka postawe, kiedy obiektywna ocena postawy zawodnika
          bierze gore nad uprzedzeniem.
      • Gość: k Re: Brawa dla PePe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:39
        I znów tylko PePe jedzie. Reszta w "nagrodę" powinna na piechotę wracać do
        Bydgoszczy i ciągnąć za sobą swoje "rumaki"!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka