Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

***MAM PYTANIE***

IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 18:13
    Dlaczego nikt nie grzmiał Engelowi że za szybko skończył selekcje 1 Września,
    bo chyba wtedy w studiu w 2 po meczu z Norwegią powiedział że walka jest o
    miejsca 17-23 (albo 18-23), a najlepsi z Eliminacji pojadą na Mundial. Wtedy
    wszyscy mu przytakiwali, począwszy od "fachowców" po kibiców, bo to w końcu
    nieomylny Jurek... A zaczeło sie psuć to nagle znaleźli sie krytycy... głownie
    ci sami co ubóstwiali Engela...

Obserwuj wątek
      • Gość: Spec Re: ***MAM ODPOWIEDŹ*** IP: 195.94.207.* 25.06.02, 08:41
        Masz 100% racji. Typowe zachowanie, opisywane zresztą przez psychologów.
        Po fakcie, każdy powie, że to przewidział.
        Teraz też wszyscy wiedzieli już przed Mundialem jakie błędy popełnił Engel.
        A że powiedzieli to dopiero po meczu z Portugalią?
        • Gość: flexx Re: ***MAM ODPOWIEDŹ*** IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 10:59
          No własnie...
          pozdro.

• Gość: yeti Re: ***MAM PYTANIE*** IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 11:26
        Kilka dni po meczu z Norwegią Boniek w polsacie mówił, że wyjazd na mistrzostwa
        nie jest nagrodą za wygranie eliminacji. Za eliminacje oni zapłacili piłkarzom
        i są z nimi na czysto. Na Mundial pojadą najlepsi. Zreszta kto wtedy odważyłby
        się krytykować Engela...
        • Gość: flexx Re: ***MAM PYTANIE*** IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 11:49
          Gość portalu: yeti napisał(a):

> Kilka dni po meczu z Norwegią Boniek w polsacie mówił, że wyjazd na mistrzostwa
          >
          > nie jest nagrodą za wygranie eliminacji. Za eliminacje oni zapłacili piłkarzom
          > i są z nimi na czysto. Na Mundial pojadą najlepsi.

Heh ale chyba powiedział to po meczu z Białorusią... wtedy dopiero oprzytomniał..

>Zreszta kto wtedy odważyłby się krytykować Engela...
          oj prawda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka