Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Załamująca postawa Robaka!!!!!!!!!!

IP: *.tvgawex.pl 04.05.05, 11:35
    Jak się o tym dowiedziałem to nie wiedziałem co powiedzieć!!!
    Najgorsze jest to, że Robak cieszy się z tego, że innym żużlowcom z jego
    drużyny, sprzęt nie chodzi. Spójrzmy na to jak w Toruniu skakał aż z radości
    jak Jonsson przyjechał na czwartej pozycji w tym biegu co Adrenalina go
    zastępował. Jak o tym się dowiedziałem to kopara mi opadła, a trenerowi ręce
    opadły, że jego zawodnik cieszy się z porażki Andreasa. Przykre jest to że on
    ogólnie cieszy się z pecha kolegów. Robak zgrywa gwiazdę, którą nie jest. On
    się nawet nie przygotowuje na wyjazdy. Jeżeli chodzicie na treningi to
    widzieliście trzy, cztery wyjazdy na tor i do domu. Tak było i przed
    Gdańskiem i Toruniem i Tarnowem. A Krzyżak jeżdzi ile się da, po nim
    przynajmniej widać, że się stara. A Robak gwiazda......nie-on tylko stara się
    jechać u siebie. Smutne jest to też, że Robak walczy i na treningach i w
    meczu ze swoimi kolegami z drużyny, byle po to aby być pierwszym i przywieść
    jakiś punkt. Nie liczy się z tym, że kolega z drużyny jedzie przed nim, to on
    musi być lepszy a nie ktoś inny. Przykre jest to, że mamy takich
    zawodników....:-(

Obserwuj wątek
      • Gość: iks Re: Załamująca postawa Robaka!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:13
        Jesli jest tak jak napisales to naprawde smutne. I to z 2 powodow. 2gi powod to
        brak atmosfery w zespole. A jak nie ma atmosfery to i o dobry wynik bedzie
        trudno.
        • Gość: x-men Re: Załamująca postawa Robaka!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 04.05.05, 12:33
          Przebywam na poloni prawie codziennie, więc wiem co jest grane. Prawie nikt z
          poloni nie chce pomagać Robakowi po tej sytuacji w Toruniu, ale sam jest sobie
          winny. Jak już nawet próbują mu pomóc to on nie chce. Jest zbyt dumny i on
          zawsze uwarza że sprzęt mu chodzi, więc nie potrzebuje by ktoś mu pomagał. Jest
          mi go czasami żal ale po co cieszy się z czyjegoś nieszczęścia.
          • Gość: byzydura Re: Załamująca postawa Robaka!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 04.05.05, 12:58
            raz go wygwiżdżą to sie moze zmieni...
            • Gość: kibic Re: Załamująca postawa Robaka!!!!!!!!!! IP: 83.238.70.* 04.05.05, 18:20
              Panowie! a zapomnieliście jazdę Robaka w zeszłym roku i mecz z Włókniarzem, a
              szczególnie to co się stało po 15 biegu?
              Krzyżakowi nie idzie - wieszacie psy, Robakowi nie idzie - to samo, a jak w
              meczu z Zieloną pojadą na min. 10pkt. to będziecie skakać z radości! to są
              ludzie a nie roboty!
              chociaż potępiam takie zachowania jak x-men wspomniał...
      • Gość: Chris Re: Załamująca postawa Robaka!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 04.05.05, 13:22
        Nie jestem tak blisko waszego klubu, ale uważam obserwując dotychczasową
        karierę Robackiego,że juz nic ten człowiek w sporcie żużlowym nie osiagnie.To
        co zrobił w zeszłym sezonie chyba mu wystarczy,jedynym osiągnieciem w dalszej
        karierze tego człowieka może być mistrzostwo okręgu w kręceniu pizzy. Sodowa
        woda i brak konkurencji w składzie BTZ sprawia,że facet czuje się frywolnie
        tylko,że Jonssonowi tak naprawde to do pięt nie dorasta. Może angaż Kowalika i
        odsuniecie Robackiego od składu byłoby rozwiazaniem, własnie w meczu ze słabą
        Zielona Góra. My Toruniu mielismy podobną sytuację w zeszłym sezonie, szkoda
        słów. W Tarnowie dochodzi do podobnego spięcia na linii Wardzała - Grzegorz
        Rempała. Z pewnych źródeł wiem,że roześmiany Rempała od ucha do ucha nabija się
        z kolejnych zer powracającego z toru Wardzały. To chyba wogóle problem
        ogólnopolski. Pozdrawiam i życze wysokiej wygranej w niedzielnym meczu.
        • Gość: kibicPolonii Re: Załamująca postawa Robaka!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:33
          Prawada jest taka, ze Robak nie ma wielkiego talentu do zuzla, nigdy nic nie
          osiagnal i nie osiagnie.
      • Gość: lalalalalalla Do x-mena śmieciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:32
        Po co palancie zaśmiecasz forum takimi bzdurami????
        • Gość: byzydura Re: Do x-mena śmieciarza IP: *.tvgawex.pl 05.05.05, 14:34
          a po co ty sie wypowiadasz? to jest wazniejsze pytanie.
          • Gość: kibic Re: Do x-mena śmieciarza IP: 83.238.70.* 06.05.05, 17:11
            no rzeczywiście... twoje zdanie byzydura jest niczym słowo autorytetu i sam
            uznajesz kto ma racje czy nie.
            a może to co powiedział x-men to nie jest prawda? a co wtedy powiesz byzydura???

lepiej nie głoś takich opinii skoro nawet wolisz siedzieć w domu niż wybrać się
            na żużel, tak jak to było gdy Polonia jeżdziła z Atlasem.
            podczas tego meczu zamieszczałeś swój post na forum, a także podczas turnieju
            młodzieżowego we wtorek!

może jeszcze będziesz zamieszczać swoje relacje z zawodów słuchając radia....???
      • Gość: bydgoszczanin Re: Załamująca postawa Robaka!!!!!!!!!! IP: 212.122.214.* 06.05.05, 02:14
        nie wiem jak w parkingu ale na torze Robacki jeździ egoistycznie! Widziałem w
        meczu z Wrocławiem jak jeżdżąc w parze z Sawiną walcząć o lepsza pozycję kilka
        razy - nawet w tym samym biegu zajeżdżał drogę SAWINIE UNIEMOŻLIWIAJĄC MU WALKE
        O LEPSZE punktowane miejsce w biegu!
        • Gość: MAVERICK PL No i co... :] Może spróbować Mirka na wyjazdach? IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.05.05, 07:09
          Dla mnie właśnie "Robak" staje się może nie zerem ale w skali 1-10 daje mu 2!
          surowo, ale... czemu on się tak kładzie na motocykl przy wejściu w łuk? jak byc
          chciał szybciej? jak chce szybciej to niech gazu nie przymyka przed łukiem
          (powodzenia na bandzie). A co do jazdy parowej to racja... jakoś tak nie
          potrafi czekać na kolege... nie wiem ale ja tak widze... a z Tomkiem Gollob
          pewnie przywoził często ludzi na 5:1 bo Tomek kazał mu sie trzymak kredy, a sam
          sie pewnie Tomek dostosowywał do niego żeby parą jechać.
          Ech, Robka... coś mi się wydaje że cały stadion skupi się na Tobie wyjątkowo! I
          wcale nie zdziwią mnie gwizdy, które mogą być mniejsze jeśli zdobędziesz 8 lub
          więcej punktów. Chyba jak czegoś nie zmienisz, to za długo w Bydgoszczy nie
          pojeździsz... te wzmocnienia na przyszły sezon mogą być właśnie Twoim kosztem.

A co do postawy Robaka na wyjazdach, to ja bym dał szanse Mirkowi Kowalikowi...
          w Robackiego chyba już mało kto wierzy że zdobędzie punkty. Znam paru kibiców z
          Zielonej Góry, to mówią że jak Ich drużyna jechała do Bydg. to sie zawsze go
          obawiali, ale jak BYdg. przyjeżdzała do ZG to nigdy nie dawali mu szans na
          zdobycie wiecej niz 3-4 pkt.
          Ale i tak teraz pogromimy Zieloną, a potem wygrana w Lesznie ;-)
          ;p
          • Gość: byzydura Re: No i co... :] Może spróbować Mirka na wyjazda IP: 212.122.214.* 06.05.05, 10:47
            juz za kowalika lepiej zeby zera przywozil jakis junior... zreszta krzyzaniak
            tez nie jezdzi na wyjazdach...
            • Gość: Scott1 Re: No i co... :] Może spróbować Mirka na wyjazda IP: *.gorzow.mm.pl 08.05.05, 06:50
              Wiecej pokory panowie. Jesli te mecze sie dzisiaj odbeda to ZG sprawi wielka
              niespodzianke. Bedzie duza jazda. Stawiam na okolice remisu. Pozdrawiam .
              • Gość: fanfanfalubaz Re: No i co... :] Może spróbować Mirka na wyjazda IP: *.ztpnet.pl 08.05.05, 11:48
                widze ze scott ma wiecej wiary w Falubaz niz niektórzy kibice z ZG , ja też
                uważam ze moze byc niespodzianka i obym sie nie mylił :)
                Pzdrawiam Scott obyś ty tez sie nie mylił

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka