Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SPORTOWA 1-ka -RATUNKU!!!

IP: *.pkp.wroc.pl 09.09.01, 22:40
    No nie,co ja widzę.Nowy program zamiast "Sportowej Niedzieli" ok zobaczymy...
    Już na początku złapałem się za głowę.O Boże!! to Babiarz!!!! i jakieś dzieci
    na widowni???? Co to qrwa jest???I Szpaku :-( Wszystko to przypomina jakiś
    biedny teatrzyk :-((( Co za syf.

Obserwuj wątek
      • Gość: zbyszko Re: SPORTOWA 1-ka -RATUNKU!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 22:46
        aż włączyłem

.. no fakt

tośmy sie doigrali - pluliśmu na szpaka, to teraz mamy.. babiarzowa jedynka

O QRDE!!

ALE DNO!

-LUDZIE! -MUSICIE TO ZOBACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: zbyszko (:)II X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 22:54
          nie no jest i szpaku..

ALE KUPA
          -brak mi słów na opisanie tego co widzę na ekranie....

CHYBA SIĘ POPŁACZĘ

• Gość: Mundek Re: SPORTOWA 1-ka -RATUNKU!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 22:59
        Moje odczucia byly podobne, gdy zobaczylem Babiarza.Szpaku wydawal mi sie jakis
        dziwny. Zupelnie jakby byl wkurwiony, ze taka ciota jak Babiarz zabrala mu
        program. Dla mnie za duzo tu pieprzenia, a za malo ciekawych, fachowych opini
        ekspertow. Przeciez byly tu tylko skrotowe wiadomosci tygodnia, wywiad z
        Langiem bedacy gloryfikacja tvp, a reszta to juz zupelne pierdoly. W kazdym
        razie ja zdecydowanie wolalem Sportowa niedziele.I co tam robily te
        Ziemniaki????????
      • Gość: Piotr_M Scenografia ... IP: 10.105.13.* 10.09.01, 08:59
        Sportowa 1-ka to tylko dopelnienie dziela (trzeba przyznac, ze zenujace). Mnie
        kompletnie powalila nowa scenografia sportu po wiadomosciach (tych o 19.30).
        Jakas bieda-mownica i bieda-plansza za prezenterem. Wszystko na bialo z jakims
        niebieskawym paskiem podobnym do tego, ktory krolowal w programach sportowych
        lata temu (takie odwrocone, rozciagniete ''s''). Rzecz siegnela dna, czyli jest
        ponizej poziomu WOT''u.
      • Gość: Al Bundy Re: SPORTOWA 1-ka -RATUNKU!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.01, 09:17
        Żałosne! Co za idiota to wymyślił? Pewnie Szpaqu, żeby się skompromitować i
        uciec do Polszmaty komentować mistrzostwa. Pamiętacie niesławne "Telesportele"?
        Ta żenada ma z nimi wiele wspólnego. A piłkarzyki to już szczyt wszystkiego...
      • Gość: kuba Re: SPORTOWA 1-ka -RATUNKU!!! IP: *.pik.gliwice.pl 10.09.01, 11:55
        dno - lepiej poszukać informacji w sieci lub na telegazecie
      • Gość: Sz-n Re: SPORTOWA 1-ka -RATUNKU!!! IP: *.inter.tuniv.szczecin.pl 10.09.01, 14:01
        jedynie ta laska jest dobra ale tylko to jednej rzeczy.
        • Gość: zbyszko Re: SPORTOWA 1-ka -RATUNKU!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 01:18
          ta laska młoda jest, ale w prezenterce się lepiej orientuje niż babowaty ze
          szpakiem i całąresztą razem wzięci.. miałem nawet wrażenie, że była ciut
          zażenowana jak słuchała baiarza
          • Gość: capulet Re: SPORTOWA 1-ka -RATUNKU!!! IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 07:17
            zamiast jakiejś głupiej sportowej 1 powinni stworzyć program o piłce nożnej, w
            którym pokazaliby wszystkie gole z najciekawszych meczów lig europejskich
            (patrz Laola na DSF)
            a ten denny program to kompletna porażka i chyba mało kto będzie go oglądał
            no chyba żeby się trochę pośmiać...
      • Gość: Al Bundy Re: SPORTOWA 1-ka -RATUNKU!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 22:29
        Niech ten temat powróci, bo tego się nie da oglądać! Zatrudnili tam całą bandę
        nieudaczników - od Babiarz po Kurzajewskiego. Szpaq odstawiony na boczny tor.
        Żenada, zero koncepcji...
        • Gość: jurek Re: SPORTOWA 1-ka -RATUNKU!!! IP: 10.63.101.* / *.dhl.com 18.09.01, 10:23
          Tragedia !!. Po co wiecej pisac, szkoda klawiatury. "Sport" w TVP staje sie
          coraz bardziej amatorski a dziennikarze ktorzy tworza programy sa merytorycznie
          bardzo slabi

Pozdrawiam

jurek
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka