Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GP Bydgoszcz

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.05, 21:18
    Mam pytanie?? Jak wam się podobało GP w BYdgoszczy?? Czy było dobrze
    zorganizowane według was? Co wam się podobało, a co nie?? Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Szrek Re: GP Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:59
        Było super, chociaż brakowało mi występu life Żuków. Bez nich nie dało się
        zagłuszyć tych rozwrzeszczanych kibiców. Ależ oni hałasowali
        • Gość: Toma Toruń Re: GP Bydgoszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:03
          Generalnie zawody ok. Tylko, że za dużo piwa niektórzy wypili. Ale cóż jak
          kogoś stać 80 zł. i nie obejrzeć do końca zawodów to gratuluje może poczucia
          humoru.
          P.s.
          T. Gollob zostałby z pewnością Mistrzem Świata gdyby cykl GP odbywałby się w
          Bydgoszczy
          • Gość: Bodek Re: GP Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:31
            Ale pszeciesz piwa nie było można kupić na stadionie, ja nie widziałem Chociasz
            na dekoracji jakiś nawalony duet gratulował Golobowi zwyciestwa. Więc jednak
            gdzieś kropelki płynęły
            • Gość: Polo Re: GP Bydgoszcz IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.08.05, 12:06
              > Ale pszeciesz piwa nie było można kupić na stadionie, ja nie widziałem
              Chociasz
              >
              > na dekoracji jakiś nawalony duet gratulował Golobowi zwyciestwa. Więc jednak
              > gdzieś kropelki płynęły

Człowieku idz do szkoły bo razisz na odległość przecież tego nie da się
              czytać!!!
              • Gość: Polo daj mu spokój Re: GP Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:46
                Przecież są wakacje do 1 września. Chyba, że gość studiuje to będzie miał
                dłuższą przerwę.
                • Gość: kibic Re: GP Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:27
                  Mam pytanie?Ile jest km z Bydgoszczy do Lonigo i jak najlepiej jechac.Dzieki za
                  podpowiedzi.
                  • Gość: Tym80 Re: GP Bydgoszcz IP: 212.122.206.* 29.08.05, 15:42
                    1500km najlepiej jechac przez Niemcy pozdrawiam
      • arti25 Re: GP Bydgoszcz 09.09.05, 09:35
        Witam
        Było super, atmosfera wspaniała, pierwszy raz byłem ale nie zapomnę tego jaki
        był doping dla Naszych.
        Najfajniejsza chwila to hymn, można sie było wzruszyć po zwycięstwie Golloba.
        W Bydgoszczy macie fajny sport, tego Wam zazdroszczę.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka