Gość: Jan IP: *.as.kn.pl 27.07.10, 20:19 Sparta - Lech 2-0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Sparta - Lech IP: *.strefa.com 27.07.10, 20:24 lech wygra 1-0 wierze w to do boju kolejorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Łzr Re: Sparta - Lech IP: *.icpnet.pl 27.07.10, 20:48 MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ ! Do boju Lech, zwycięstwo jak najbardziej możliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
kingaps Re: Sparta - Lech 28.07.10, 11:07 Jakiś czas temu śpiewaliście Wiśle teraz trzeba Wam to zaśpiewać LIGA MISTRZÓW, LIGA MISTRZÓW TAKI CH... Z Wichniarkiem w napadzie nie macie szans. Piłkarz, który pokazał się tylko w Arminii. W Hercie ławę grzał, a kibice mieli zniego bekę na całego. -------------------------- SOROBAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Instalujcie IPLA IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.07.10, 20:42 www.ipla.pl/Ipla__Pobierz_Ipla,2221/index.html - po instalacji zakładka "sport" i macie mecz na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mviszek Sparta - Lech IP: *.centertel.pl 27.07.10, 20:45 Czy gdzies mozna ogladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Sparta - Lech IP: *.elblag.vectranet.pl 27.07.10, 20:46 www.11.pl/rytm-pilki/liga-mistrzow-sparta-praga-lech-poznan- transmisja-zapowiedz tu mozna obejrzec mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwpol Re: Sparta - Lech IP: 212.59.230.* 27.07.10, 20:55 Jak mogą takiego wydarzenia sportowego nie transmitować w żadnym kanale telewizji publicznej ?? To jest naprawde żenujące ............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Sparta - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 21:12 Skoro Lech szczęściem przechodzi z jakimś mistrzem Azerbejdżanu, co mój syn nie wiedział gdzie to jest (ma 8lat) to z doświadczonym mistrzem Czech potrzebuje duuużo szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic ogolnopolski Sparta - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 21:18 CZuję się trochę oszukany przez włodarzy Polsatu, dlaczego nie ma meczu w telewizji ogolnopolskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mats Sparta - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 21:18 mats.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darius Sparta - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 21:49 leje u mnie jak s cebra nie chce mi się oglądać już w tv meczu wiec przerzuciłem się na relacje:) jak narazie to jest ok jeszcze do pełni szczęścia brakuje 0 -1 dla Lecha a 2 to już niebo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMOCY Re: Sparta - Lech IP: 188.33.119.* 27.07.10, 22:03 popszednio ktos pisal ze szybko mamy instalowac iple tam jest mecz no to zainstalowalem i włanczam mecz i mi wyskakuje takie cos (nie mozna zlokalizowac materiału) czy ktos potrafi pomóc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Sparta - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 22:06 myślałem że Polsat Sport jest bardziej popularny w Polsce! no chyba że tumany nawet nie wiedzie że macie w swoim TV mecz na żywo na Polsacie Sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Sparta - Lech IP: *.iptest.pl 27.07.10, 21:58 i31.tinypic.com/1bspx.jpg fani Lecha w Pradze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Sparta - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 22:24 w razie czego milicja by nie miała z nimi najmniejszych szans ;D 3 tysiące kibiców a wśród nich 20 policjantów do przybycia posiłków by dostali niezłe lanie od fanów Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Sparta - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 22:06 zaraz będzie 2-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Sparta - Lech IP: 83.238.241.* 27.07.10, 22:24 Lech to prawdziwe cioty , polska piła jest tak słaba , ze az głowa boli co oni w ostatnich min. 2 powowy odpie...li nie umieja grac moja babcia lepiej by zagrala od nich ku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroczanin Re: Sparta - Lech IP: 83.238.241.* 27.07.10, 22:26 Racja polska pilka jest tak slaba ze nawet wichniarek czy zurawski czy smolarek czy zewłakow nie pomoga juz polskiej lidze,lubie lecha ale w pilke nie potrafia grac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Sparta - Lech IP: 87.119.7.* 27.07.10, 22:25 Weźcie z takimi drużynami ma się wygrywać a nie dostawać , żałuję że tak żałosny futbol jest w Polsce , czy my kiedyś wogóle awansujemy do fazy grupowej LM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek THIS IS SPARTA!!! IP: *.trzebinia.mm.pl 27.07.10, 22:28 Początek końca Lecha snów o potędze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steffski Sparta - Lech IP: *.bredband.comhem.se 27.07.10, 22:31 niestety bez napastnika, ktory nie potrzebuje trzech tysiecy kolejnych szans, Lech nie ma czego szukac chocby w eliminacjach LM. Jako ze calym sercem kibicuje Kolejorzowi mam propozycje, podobno w wysmienitej formie znajduje sie obecnie Buric, wiec jego na bramke, natomiast Kotorowski na szpice, w poprzednim meczu skutecznosc 100%, jest nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Sparta - Lech 27.07.10, 23:34 Dokładnie! W pomeczowym studio przez pół godziny pi-erdolili o wszystkim, tylko nie o tym co najważniejsze. Dopiero w ostatnim słowie Wojtek Kowalczyk zauważył, że Lech nie strzela bramek. Sprzedali Lewandowskiego, a kupili (za darmo) jakiegoś parchatego emeryta Wichniarka. Więc z czym do ludzi (czytaj do LM)?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Sparta - Lech IP: *.pool.mediaWays.net 27.07.10, 22:33 powiem tak .... cale te polskie transfery za pare zlotych to jedne wielkie gu...o , tak jak ta polska pilka .... je....c PZPN ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kscmiechuw Re: Sparta - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 22:55 Brawo Sparta. Słowiki niech się Paetzowi wypłaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Punter Zieliński - to idiota No1 IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.10, 22:39 Czy on nie może w końcu zagrać jednym ustawieniem ? Z Interem grałz 1 napastnikiem Tutaj z 2. Czy on jest głupi ? Przecież wie, że nie ma zmienników w wystarczającej ilości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Błąd nie Arboledy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 22:56 a Wojtkowiaka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radekskr Sparta - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.10, 22:58 Słuchajcie, wiem że w Polsce jest słabo z piłką nożną. Ale jeśli wy jesteście tacy mądrzy i mówicie że wy lepiej gracie w piłkę niż oni to czemu was tam nie było na tym boisku. Gdzie byliście te kilkanaście lat kiedy nie mieliśmy Champions League. Czemu was nie ma w reprezentacji i na boiskach ekstraklasy. Niech każdy odpowie na to pytanie sobie sam. Bo każdy potrafi być ekspertem i krytykować. Ja i tak jestem w sercu za kolejorzem, na dobre i na złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zikki Re: Sparta - Lech IP: *.chello.pl 28.07.10, 10:36 Tak samo uważam. Nie jest najlepiej też uważam, że mecz został przegrany w szatni. Ale to nie ja tam jestem tylko oni. I wiernie im kibicuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Sparta - Lech IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 27.07.10, 23:05 Polskie zespoly maja zazwyczaj problemy ze slabymi przeciwnikami i zazwyczaj wspinaja sie na szczyty swoich mozliwosci w meczach, w ktorych nie maja szans. Mozna domniemywac, ze Sparta obejzala sobie poprzedni wyczyn Lecha i rowniez miala dzis problem ze znalezieniem motywacji. Czy mozna na tej podstawie wnioskowac, ze Lech jest godzien LM? Poczekamy na druga czesc tego widowiska. Trzymam mimo wszystko kciuki, Kolejorz! Legia mistrz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Sparta - Lech IP: *.aster.pl 27.07.10, 23:08 Kiedy rewanż? We wtorek czy środę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsw Sparta - Lech IP: 195.150.66.* 27.07.10, 23:27 Lech.... Co? Ty kur...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 1972 Sparta - Lech IP: *.xdsl.centertel.pl 27.07.10, 23:29 Polecam: demotywatory.pl/1936807/Marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Sparta - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.10, 23:36 AMICA idzie w Pucharach jak burza ! 3 mecze - 2 porażki !!! Odpowiedz Link Zgłoś