hubwie1 16.09.02, 19:15 Czy mi sie tak wydaje czy prezes druzyny Roberto unika podawania swojego e- maila?? Nigdy nie jest zalogowany w forum pojawia sie jako gosc. Czy Szanowny prezes nie chce byc zapraszanym do lig prywatnych?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: Roberto IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 21:03 Szanowny prezes Roberto jest na tyle leniwy, że nie chce mu się za każdym razem logować. Wyjątki stanowią tylko momenty, gdy zmienia skład swojej drużyny. Co do drugiej sprawy sam zapisał się do 3 lig prywatnych i uważa, że to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hubwie1 Re: Roberto 17.09.02, 18:21 Ja zapraszam do swojej ligi 1169002258 co prawda nie jest na jakims zaszczytnym miejscu (19) ale i tak warto wstapic do niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Roberto IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 18:57 Dziękuję za zaproszenie. Ponieważ jest to pierwsze imienne zaproszenie dla mnie, nie sposób odmówić. Miejsce 19 nie jest złe, a biorąc pod uwagę, że przed nami jeszcze sporo kolejek to dobra pozycja do ataku. Zresztą myślę, że moja drużyna Inter-gol poprawi nieco tę pozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
hubwie1 Re: Roberto 18.09.02, 14:58 nie dlugo zaatakujemy 10 (moze moje druzyny beda troche lepiej graly) przez takie glupie mecze jak polonia vs. szczakowianka stracilem duzo punktow Odpowiedz Link Zgłoś