Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sawina między Bydgoszczą a Toruniem

IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.05, 12:13
    przeciez podobno karwan dogadal sie z crumpem i kontrakt jest tylko kwestia
    czasu...
    Obserwuj wątek
      • Gość: wyborcza to ściema Re: Sawina między Bydgoszczą a Toruniem IP: *.torun.mm.pl 12.10.05, 20:12
        co za bzdury wypisuje wogole ta wyborcza ... Crump zostaje w Toruniu !!!
        wyborcza zawsze musi rozsiewac jakies bzdurne plotki by tylko ludzie ja
        czytali !!
      • Gość: ja Re: Sawina między Bydgoszczą a Toruniem IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 12.10.05, 20:24
        wyborcza ma spoznione wiesci - to chyba jedyny powod
        Co do Sawiny i reszt to zle ze 2 pomorskie kluby rywalizuja o tych samych
        zawodnikow. Moim zdaniem ryzykowne i zle dla klubow ktore co tu duzo gadac
        musza istniec i byc w czubie bo same siebie potrzebuja
      • Gość: wojti Re: Sawina między Bydgoszczą a Toruniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:48
        "Liczymy na sentyment Roberta do Bydgoszczy, bo tu się odrodził. Wydaje mi się,
        że dojdziemy do porozumienia - mówi prezes BTŻ" . Dobre ! Sentyment do klubu po
        roku startów. Idiota! Sentyment to coś więcej Panie Sawarski. Teraz to co
        najwyżej Robert może powiedzieć , że miał udany sezon ale od razu sentyment ?
      • Gość: Marek Hampela do Bydzi IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.10.05, 23:03
        Po co sciagac cienkiego Chrzanowskiego jak mozna sciagnac Hampela przeciez on we wroclawiu nie ma co siedziec.
        • Gość: kolabor Re: Hampela do Bydzi IP: *.torun.mm.pl 13.10.05, 11:25
          "Może też stracić czołowego polskiego juniora Adriana Miedzińskiego, który jest
          blisko porozumienia z prezesem Andrzejem Rusko."

eeee ? to by było co najmniej dziwne. Dom w Toruniu, studia w Bydzi, klub we
          Wrocku. Moim zdaniem Miedzak zostanie. A jak ma odejść... to niech ma litość,
          nie do Wrocławia :P
          • salmiok ad Miedziński 13.10.05, 12:10
            Jeżeli Toruń straci Miedziaka na rzecz Kościechy, Chrzanowskiego czy Sawiny, to
            klub będzie mógł sobie pogratulować... Nie wiem jak Wy ale ja Sawiny nie chcę,
            może i miał dobry sezon ale nie sądze by utrzymał formę dłużej niż dwa lata.
            Miedziak jest młody, a w przyszłym sezonie obok Zabika nie powinien mieć
            większej konkurencji wsród juniorów w kraju. Wrocław to jednak trzeba zaorać....
            • Gość: Jazon Re: ad Miedziński IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.10.05, 15:31
              Dziś czytałem w Pomorskiej że Miedzin dementuje pogłoski o przenosinach do
              Wrocławia. Podobnie jak Jaguś deklaruje podobno że pierwszeństwo w negocjacjach
              ma Apator. Faktem jest że w swoim czasie mówił tak samo Protasiewicz:)
              Jeśli zaś chodzi o Sawine to moim zdaniem faktycznie zostanie w Bydgoszczy,
              czego szczególnie żałowac nie bede bo myslę ze trudno mu bedzie utrzymac forme
              zzeszłego sezonu. Jednak na kogokolwiek z 'kolonii gdańskiej' w Toruniu juz
              dawno przestałem liczyc. Sytuacja finansowa w Toruniu jest póki co niepewna, a
              to na pewno nie wzmacnia naszej pozycji w negocjacjach.
              • salmiok a może orlen? 13.10.05, 15:58
                Rafineria Trzebinia sponsoruje Unię, Rafineria Gdańsk (Lotos) - Wybrzeże, tylko
                Orlen jeszcze jakoś nie "jeździ" na żużlu. Więc może zamiast sponsorować
                jakiś "pustynnych beduinów na motorach" Orlen zajmie się sponsorowaniem
                jedynego słusznego sportu jakim jest żużel i jedynej w swoim rodzaju drużyny
                toruńskiej (ale ze mnie szowinista...;) No i to już wszystko... Orlen Toruń nie
                było by tak źle,. choć Apator to było coś...
                • Gość: xs Re: a może orlen? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:55
                  Rafineria Trzebinia należy do grupy Orlen.
                  • Gość: salmiok Re: a może orlen? IP: *.mentor.torun.pl / 213.25.95.* 18.10.05, 14:48
                    odkrycie... Rafineria z lotosem też
              • Gość: sasiad Re: ad Miedziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:02
                mecza mnie te dywagacje tak samo jak meczyl sie sawina na torunskim torze po powrocie. jednym slowem nie sadze, torun tylko wyswiadcza przysluge robertowi przy negocjacjach z bydgoszcza. jest to niestety bol calego sportu zuzlowego w polsce, zawsze wszyscy wszystkich chca nawet jak sa niewyplacalni. czasem to bardziej przypomina licytacje w tysiacu, niektorzy faktycznie chca grac a inni podbijaja stawke zeby przeciwnik wtopil. szkoda ze nie mozna dzialaczy zostawic na lodzie z pikowym meldunkiem i 200'stoma do ugrania :)
          • Gość: zocha Re: Hampela do Bydzi IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 13.10.05, 12:34
            a niech Miedziak jak chce to ucieka do wrocka. u nas zostanie crump (bo we
            wrocławiu zamiast braw bedzie słyszal świst butelek), ząbik i puszak. znajdzie
            sie na pewno ktoś jeszcze i bedzie git:>
            • pioobo1 Re: Hampela do Bydzi 13.10.05, 22:37
              Nie Miedziak musi zostać, a zresztą sam powiedział, że chciałby. Razem z
              Ząbikiem nie będą sobie mieli równych. Jaguś, Crump, Puszakowski, Ząbik mam
              nadzieję, że też zostaną! Potrzeba więc jeszcze jednego seniora, albo dwóch.
              Jak Intar nie wejdzie to stawiałbym na Jędrzejaka, może Miśkowiak, ktoś z
              Gdańska to raczej nie, no i Sawka też nie. Miło by było gdyby np. Hampel
              chciał:D

• sdb Re: Hampela do Bydzi 14.10.05, 14:19
                pioobo1 napisał:

> Nie Miedziak musi zostać, a zresztą sam powiedział, że chciałby

chcialby i co z tego. protas tez chcial zostac w Apatorze nawet czul sie
                krzyzakiem a potem kibice mieli fochy. dlaczego kibice tak swiecie wierza w to
                co mowia zawodnicy? a potem sie zawodza i uznaja goscia za klamczucha czy
                zdrajce- bez sensu
                • Gość: zocha Re: Hampela do Bydzi IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 14.10.05, 14:52
                  racja. zawodnicy nie patrza na kibiców tylko na kase. tak zarabiają! z kibiców
                  by nie wyżyli bo frekwencja na meczach jest fatalna, zwłaszcza w toruniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka