Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wystartowała moda na obcokrajowców

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:32
    piszcie co tym sądzicie
    Obserwuj wątek
      • Gość: bl.a.d.a.d.u.p.a. [...] IP: *.chello.pl 17.12.05, 17:43
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Aga Re: wystartowała moda na obcokrajowców IP: *.petrus.com.pl 17.12.05, 17:50
        Moim zdaniem kluby "poobrażały się" trochę na zawodników krajowych za ich często
        zbyt wygórowane wymagania finansowe w stosunku do prezentowanych umiejętności. Z
        drugiej strony kluby, które stać na lepszych obcokrajowców prześcigają się teraz
        w ich kontraktowaniu, chociaż często muszą zabulić za to sporo, ale wszystko
        ureguluje rynek i życie.
        To bedzie pewnie jak w polityce - raz bum na prawo, raz bum na lewo ;)
        • Gość: faneeczka Re: wystartowała moda na obcokrajowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:27
          Ja jestem bardziej przeciwniczką tych przepisów. Bogatych kluby,
          które "pobrały" sobie zawodników "najlepszej jakości", będą miały niestety
          łatwiej. Niesprawiedliwie to jest dla tych, którzy nie posiadają tylu jeżdżców
          zagranicznych, lub nie mają aż tak klasowch. Ja uważam ,że szanse powinny być
          trochę bardziej wyrównane , ale w takim przypadku niektórych może dzielić
          przepaść. No w przypadku takiej sytuacji muszę niestety stwierdzić ,że przydał
          by się u nas (Polonia) jeszcze choćby jeden zawodnik zagraniczny, no bo nie
          możemy być z góry w gorszej sytuacji.
          • sdb Re: wystartowała moda na obcokrajowców 18.12.05, 20:40
            wszystko ureguluje rynek i wyniki sportowe. w tym roku bedzie pare zagadek a
            niektorzy zawodnicy beda musieli udowodnic ile sa warci- po sezonie przekonamy
            sie kto zatrudnil dobrych jezdzcow a kto przeplacil za gwiazdy
          • Gość: Piotr Re: wystartowała moda na obcokrajowców IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.05, 21:09
            Ej faneczka daj namiary w Bydzi.Jak przyjade na meczyk z Torunia to moge Cie
            odwiedzic.Zawsze marzylem o dziewczynie znajacej sie na zuzlu!!!
            • Gość: faneeczka Re: wystartowała moda na obcokrajowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:43
              Ej no szybki jesteś koleś jeszcze się nie znamy ,a Ty z taką propozycją
              wychodzisz :)Możesz dać numer gg jak chcesz, to może napiszę:). A tym czasem
              lecę:) Papa!
              • Gość: Piotr Re: wystartowała moda na obcokrajowców IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.05, 22:01
                Ej.Tez jestes szybka.GG to raczej nie,ale jakiegos m-aila bym Ci puscil.Daj
                namiar.Pozdrowionka
                • Gość: faneeczka Re: wystartowała moda na obcokrajowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:05
                  O to mój mail- nina700@gazeta.pl.Również Cię pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka