Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SIEDEMNAŚCIE TYSIĘCY KIBICÓW

03.10.01, 10:19
    Bijemy się w piersi. Po dodatkowej weryfikacji (wspólnie z klubem)
    obliczyliśmy, że na meczu z Amiką było około 17 tysięcy widzów. Niestety przez
    nieuwagę (i to nie redaktora Nawrota) na pierwszej stronie ”Gazety
    Wielkopolskiej” pozostała liczba 19 tysięcy. Jeszcze raz przepraszamy za
    pomyłkę.
    Obserwuj wątek
      • Gość: walek Re: SIEDEMNAŚCIE TYSIĘCY KIBICÓW IP: 150.254.98.* 03.10.01, 10:27
        redakcja napisał(a):

> Bijemy się w piersi. Po dodatkowej weryfikacji (wspólnie z klubem)
        > obliczyliśmy, że na meczu z Amiką było około 17 tysięcy widzów. Niestety przez
        > nieuwagę (i to nie redaktora Nawrota) na pierwszej stronie �Gazety
        > Wielkopolskiej� pozostała liczba 19 tysięcy. Jeszcze raz przepraszamy za
        > pomyłkę.

Spokkkkk...
        Przyznać się do zbrodni to też sztuka.
        Pozdr.
        walek kozodój
        • Gość: misza Re: SIEDEMNAŚCIE TYSIĘCY KIBICÓW IP: *.elite.com.pl 03.10.01, 10:33
          Musicie być tacy drobiazgowi?(oczywiście żart) A zresztą co za różnica. I tak
          nikt w Polsce się do tego nie zbliży, oprócz ...nas. Na Pogoni. Pozdrawiam
          redakcję.
          • Gość: guerra Re: SIEDEMNAŚCIE TYSIĘCY KIBICÓW IP: *.icpnet.pl 03.10.01, 12:45
            Misza w Palarni Kawy pracujesz???
            • Gość: Camara Re: SIEDEMNAŚCIE TYSIĘCY KIBICÓW IP: 217.96.35.* 03.10.01, 13:41
              Redakcja - spoko wielkie........i tak cool piszecie....ja Was lubię.
              P.S. Następnym razem nie pozwolę, aby jak na fotce w "Wyborszczaku" z meczu ze
              Switem zasłonił mnie wielgachny Guerra i jego wielgachny szalik e-Polski:)))
              Redakcjo - więcej zdjątek z 5-tki, a Camarka radosna będzie. Pozdro....
              • Gość: Radost Re: SIEDEMNAŚCIE TYSIĘCY KIBICÓW IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 14:46
                Gość portalu: Camara napisał(a):

> Redakcja - spoko wielkie........i tak cool piszecie....ja Was lubię.
                > P.S. Następnym razem nie pozwolę, aby jak na fotce w "Wyborszczaku" z meczu ze
                > Switem zasłonił mnie wielgachny Guerra i jego wielgachny szalik e-Polski:)))
                > Redakcjo - więcej zdjątek z 5-tki, a Camarka radosna będzie. Pozdro....

Ale guerra fantastycznie wypadl w TV:) jego radosc po 2 bramce dla LEcha! pozdro!
                no i "nasza" pare minut w TV i jeszcze w jest na zdjeciu w gazecie:) no no:)

• Gość: misza Re: SIEDEMNAŚCIE TYSIĘCY KIBICÓW IP: *.elite.com.pl 03.10.01, 15:15
              si senor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka