IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:55
Kochani! Jak tu smakuje!!!!!!!! jaka atmosfera!!!!!!!! Przyjdź,
przyjedź lub poprostu szybko przyleć. WARTO!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: byłem tam Re: W-Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:13
      chyba jesteś znajomym Właściciela
      • Gość: leonard Re: W-Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 09:44
        mieszkam w pobliżu. bardzo adna restauracja, ale chyba mało gości. a szkoda.
    • Gość: jurek Re: W-Z IP: 80.50.164.* 02.05.05, 08:02
      Bylem i zajadalem smakowitosci.Polecam.Nazwa kojarzy mnie sie z
      Wojewodzkim Zjednoczeniem Panstwowych Przedsiebiorstw Gospodarki Rolnej
      Pozdrawiam gosci portalu
      • Gość: mia Re: W-Z IP: *.icpnet.pl 19.07.05, 12:57
        Fatalnie. Restauracja nadrabia tylko wyglądem. Na jedzenie czekałam 30 minut
        poczym dostałam zimne gumowe ziemniaki pewnie odgrzewane z dnia poprzedniego.
        Znajomi zamowili szare kluchy tez zimne i kaczke ktora zwrocili. Na pewno juz
        tam nie wroce.
    • Gość: jan Re: W-Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 14:19
      bardzo smaczne jedzenie w przystepnych cenach. troche obsluga szwankuje ale dla
      takiego smaku warto tu goscic
    • Gość: Ania Re: W-Z IP: *.icpnet.pl 16.01.06, 11:31
      Tak fatalnej obsługi nie widziałam nigdzie: małoletnie kelnerki, przynoszące
      dania bez dodatków, kompletnie niezorientowane w menu i nieumiejące odróżnic
      sernika od tiramisu, kawa o smaku płynu do naczyń, kelner, ktory nakazał moim
      gościom poskładać talerze!!!, a także dodatkowe pozycje na rachunku!!! Jedna
      wizyta, a skandal gonił skandal.
      • Gość: dariusz Re: W-Z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:37
        No kolezanka Ania(albo kolego-kto to wie?) delikatnie mówiąc przesadziła i to
        bardzo. Ale nie dziwię się czytając jej wszystkie posty widac, że lubi sie
        czepiać (drugim Bikontem i tak nie bedziesz).
        Bywam również co jakiś czas w WZ i nigdy nie widziałem tam jak to Ania
        napisala "małoletnich" kelnerek, a gdzieś nawet czytałem, że kelnerki w WZ
        wygrały jakiś prasowy konkurs.
        Dziewczyno (chłopaku)ile Ty masz lat? Skoro byłoby tak jak piszesz to juz dawno
        lokal byłby zamknięty, a z tego co widzę ludzi tam bywa coraz więcej. Nie
        twierdzę, że jest tam genialnie (sam czekałem kiedyś dość długo na obiad), ale
        bez przsady z tym skandalem.
        Gdybym był złosliwy to napisąłbym, że tak marudni klienci powinni żywić się w
        Mc Donaldach. Tam wszystko ładnie zapakują, jest jednakowe nawet w smaku no i
        kelnerki nie są małoletnie.

PS. Stawiam pęczek rzodkiewek, że sama nie wiesz czy rózni się tiramisu od
        sernika:)
        • Gość: Dorota Re: W-Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:20
          WZ ma klimat, jedzenie jest ok i jak na Poznań niedrogie, muzyka niegłośna i
          nie zagłusza rozmowy, a kelnerzy, nawet jeśli nie sprinterzy, to mili i
          sympatyczni - zwykle wybieram ten lokal na towarzyskie pogaduchy z przekąską, a
          kiedyś zamówiłam salke na rodzinną uroczystość i było udanie. wpadka obsługi
          może zdarzyc sie wszędzie...
        • Gość: Ania Re: W-Z IP: *.icpnet.pl 22.01.06, 12:33
          Sytuacja miała miejsce naprawdę. W tej sprawie złożyłam pismo do kierownika WZ
          oraz Federacji Konsumentów.
          P.S. Mam naprawdę ciekawsze zajęcia niż pisanie kłamliwych postów na forum. To
          po pierwsze. Po drugie nie mierz ludzi swoją miarą: być może Ty ukrywasz swój
          wiek i płeć. Ja nie mam takiej potrzeby.
        • Gość: Ania Re: W-Z IP: *.icpnet.pl 22.01.06, 12:37
          I jeszcze jedna uwaga do niejakiego Dariusza. Jeśli według Ciebie czepianiem
          się jest obnażanie absurdów kraju, w jakim żyjemy, to szczerze Ci współczuję.
          Być może na Tobie nie robi wrażenia brudna szklanka w lokalu lub zawyżony
          rachunek. Tym bardziej współczuję.
          • Gość: dariusz Re: W-Z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 00:52
            Droga Aniu, ok przyjmuje ze jestes kobieta. Proponuje, żebys przeczytała swój
            post i troche sie zastanowiła. Najpierw piszesz dramatyczną relację z pobytu w
            jednej z poznanskich restauracji, opisujesz jakie to niedobre jedzenie, brudne
            szklanki itd. i dodajesz, że kelner kazał ponoć sam poskładać talerze. Logiczny
            więc wniosek, że skonsumowałaś posiłek, wypiłaś kawę o smaku, jak piszesz
            mydła z brudnej szklanki. A teraz ogłaszasz to światu. Ja gdybym dostał kawę o
            smaku mydła w brudnej szklance to najnormalniej w świecie bym jej nie ruszył i
            wyszedł z lokalu. Ty natomiast ją wypiłaś. Zastanów się więc następnym razem
            nad logiką swych wpisów. Bo albo dla Ciebie picie z brudnej szklanki jest
            normą, albo jesteś pieniaczką.
            Piszę o tej szklance bo przyznam szczerze, że można mieć wiele zastrzeżeń do
            róznych lokali w Poznaniu, ale brudna szklanka i kawa o smaku mydła to mi się
            NIGDZIE nie trafiła.
            I jeszcze jedno: w swoim ostatnim poście używasz wyrazu "absurdem" - proponuję
            przeczytaj w słowniku języka polskiego jakie jest znaczenie tego wyrazu, a
            później go używaj. Korzystanie z wyrazów, których znaczenia nie znasz nie
            najlepiej o Tobie świadczy.
            Pozdrawiam
            • Gość: Ania Re: W-Z IP: *.icpnet.pl 25.01.06, 18:40
              Mam prawo do wyrażenia swojej opinii, co uczyniłam. Nie masz pojęcia, jak
              zakończyła się cała sytuacja (czy zostałam tam czy nie), a z żadnej mojej
              wypowiedzi nie wynika, czy wypiłam tę kawę. Ba, nic nawet nie wskazuje na to,
              że to ja (a nie ktoś inny) tę kawę zamówiłam. Holmes z Ciebie marny, więc
              podaruj sobie nieudolne detektywistyczne próby. To, że Tobie nie podano nigdy
              niczego w brudnej szklance, to akurat o niczym nie świadczy. Zajmij się,
              proszę, czymś bardziej pożytecznym i pozwól ludziom wyrażać swoje opinie w
              miejscu do tego przeznaczonym. Na zakończenie dodam, że nie rozumiem, jaki
              związek z sytuacją w resturacji ma moja (jak nazywasz) nieznajomość stosowanych
              wyrażeń. Może Ty powinieneś zastanowić się nad sensem i logiką swoich
              wypowiedzi.
              • Gość: Thierry Re: W-Z IP: 83.138.50.* 26.01.06, 17:42
                Pan Darek najwyraźniej pochodzi z kręgów zbliżonych do właściciela(i) WZ i
                potrafi przyjąć do wiadomości że coś jest u niego nie w porządku. Poza tym,
                trochę gości ucieknie. A wystarczyło tylko zatrudnić normalnych kucharzy i
                kelnerki, znających się na rzeczy i dobrze opłacanych. Ceny dań w pełni pokryją
                te niezbędne wydatki.
                A w WZ byłem ponad 2 lata temu i byłem zadowolony. Pyrki z gzikiem miały bardzo
                ciekawy smak. Jedyny minus ceny, a w Poznaniu naprawdę nie trzeba chodzić do
                donalda żeby smacznie i dużo taniej zjeść. I po to też jest to forum.
          • Gość: kawa Re: W-Z IP: *.dsl.crchtx.swbell.net 31.01.06, 19:00
            skocz na drzewo.....i pocaluj sie z wiewiora....babo!
      • Gość: kawa Re: W-Z IP: *.dsl.crchtx.swbell.net 31.01.06, 18:59
        skocz na drzewo.....pocaluj sie z wiewiora.....!glupia babo!
    • Gość: kawa Re: W-Z IP: *.dsl.crchtx.swbell.net 31.01.06, 18:56
      dlaczego nikt tu nie robi poprawek.....zmiana nazwy na OBORE>>>>>>to juz
      nowosc.....!my ludzie nie mamy czasu..ale ten co pisze o restauracjach( moze
      juz nie pisze ) zapomnial o uaktualnieniach......nie tylko tutaj....panie
      kucharski ...za co pan bierze kase?
      • Gość: asdf Re: W-Z IP: *.Moscow.dial.rol.ru 01.02.06, 20:17
        obora to ty kawa
    • pinacolada7 Re: W-Z 30.05.06, 03:08
      A ja poleciłam knajpę moim azjatyckim kolegom.Ot tak! i co? Byli zachwyceni - i
      wystrojem i jedzeniem!! Mnie też się zresztą wystrój baaardzo podoba.Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka