Gość: gwiazdamt@op.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:55 Kochani! Jak tu smakuje!!!!!!!! jaka atmosfera!!!!!!!! Przyjdź, przyjedź lub poprostu szybko przyleć. WARTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byłem tam Re: W-Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:13 chyba jesteś znajomym Właściciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonard Re: W-Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 09:44 mieszkam w pobliżu. bardzo adna restauracja, ale chyba mało gości. a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: W-Z IP: 80.50.164.* 02.05.05, 08:02 Bylem i zajadalem smakowitosci.Polecam.Nazwa kojarzy mnie sie z Wojewodzkim Zjednoczeniem Panstwowych Przedsiebiorstw Gospodarki Rolnej Pozdrawiam gosci portalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: W-Z IP: *.icpnet.pl 19.07.05, 12:57 Fatalnie. Restauracja nadrabia tylko wyglądem. Na jedzenie czekałam 30 minut poczym dostałam zimne gumowe ziemniaki pewnie odgrzewane z dnia poprzedniego. Znajomi zamowili szare kluchy tez zimne i kaczke ktora zwrocili. Na pewno juz tam nie wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: W-Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 14:19 bardzo smaczne jedzenie w przystepnych cenach. troche obsluga szwankuje ale dla takiego smaku warto tu goscic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: W-Z IP: *.icpnet.pl 16.01.06, 11:31 Tak fatalnej obsługi nie widziałam nigdzie: małoletnie kelnerki, przynoszące dania bez dodatków, kompletnie niezorientowane w menu i nieumiejące odróżnic sernika od tiramisu, kawa o smaku płynu do naczyń, kelner, ktory nakazał moim gościom poskładać talerze!!!, a także dodatkowe pozycje na rachunku!!! Jedna wizyta, a skandal gonił skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz Re: W-Z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:37 No kolezanka Ania(albo kolego-kto to wie?) delikatnie mówiąc przesadziła i to bardzo. Ale nie dziwię się czytając jej wszystkie posty widac, że lubi sie czepiać (drugim Bikontem i tak nie bedziesz). Bywam również co jakiś czas w WZ i nigdy nie widziałem tam jak to Ania napisala "małoletnich" kelnerek, a gdzieś nawet czytałem, że kelnerki w WZ wygrały jakiś prasowy konkurs. Dziewczyno (chłopaku)ile Ty masz lat? Skoro byłoby tak jak piszesz to juz dawno lokal byłby zamknięty, a z tego co widzę ludzi tam bywa coraz więcej. Nie twierdzę, że jest tam genialnie (sam czekałem kiedyś dość długo na obiad), ale bez przsady z tym skandalem. Gdybym był złosliwy to napisąłbym, że tak marudni klienci powinni żywić się w Mc Donaldach. Tam wszystko ładnie zapakują, jest jednakowe nawet w smaku no i kelnerki nie są małoletnie. PS. Stawiam pęczek rzodkiewek, że sama nie wiesz czy rózni się tiramisu od sernika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: W-Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:20 WZ ma klimat, jedzenie jest ok i jak na Poznań niedrogie, muzyka niegłośna i nie zagłusza rozmowy, a kelnerzy, nawet jeśli nie sprinterzy, to mili i sympatyczni - zwykle wybieram ten lokal na towarzyskie pogaduchy z przekąską, a kiedyś zamówiłam salke na rodzinną uroczystość i było udanie. wpadka obsługi może zdarzyc sie wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: W-Z IP: *.icpnet.pl 22.01.06, 12:33 Sytuacja miała miejsce naprawdę. W tej sprawie złożyłam pismo do kierownika WZ oraz Federacji Konsumentów. P.S. Mam naprawdę ciekawsze zajęcia niż pisanie kłamliwych postów na forum. To po pierwsze. Po drugie nie mierz ludzi swoją miarą: być może Ty ukrywasz swój wiek i płeć. Ja nie mam takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: W-Z IP: *.icpnet.pl 22.01.06, 12:37 I jeszcze jedna uwaga do niejakiego Dariusza. Jeśli według Ciebie czepianiem się jest obnażanie absurdów kraju, w jakim żyjemy, to szczerze Ci współczuję. Być może na Tobie nie robi wrażenia brudna szklanka w lokalu lub zawyżony rachunek. Tym bardziej współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz Re: W-Z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 00:52 Droga Aniu, ok przyjmuje ze jestes kobieta. Proponuje, żebys przeczytała swój post i troche sie zastanowiła. Najpierw piszesz dramatyczną relację z pobytu w jednej z poznanskich restauracji, opisujesz jakie to niedobre jedzenie, brudne szklanki itd. i dodajesz, że kelner kazał ponoć sam poskładać talerze. Logiczny więc wniosek, że skonsumowałaś posiłek, wypiłaś kawę o smaku, jak piszesz mydła z brudnej szklanki. A teraz ogłaszasz to światu. Ja gdybym dostał kawę o smaku mydła w brudnej szklance to najnormalniej w świecie bym jej nie ruszył i wyszedł z lokalu. Ty natomiast ją wypiłaś. Zastanów się więc następnym razem nad logiką swych wpisów. Bo albo dla Ciebie picie z brudnej szklanki jest normą, albo jesteś pieniaczką. Piszę o tej szklance bo przyznam szczerze, że można mieć wiele zastrzeżeń do róznych lokali w Poznaniu, ale brudna szklanka i kawa o smaku mydła to mi się NIGDZIE nie trafiła. I jeszcze jedno: w swoim ostatnim poście używasz wyrazu "absurdem" - proponuję przeczytaj w słowniku języka polskiego jakie jest znaczenie tego wyrazu, a później go używaj. Korzystanie z wyrazów, których znaczenia nie znasz nie najlepiej o Tobie świadczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: W-Z IP: *.icpnet.pl 25.01.06, 18:40 Mam prawo do wyrażenia swojej opinii, co uczyniłam. Nie masz pojęcia, jak zakończyła się cała sytuacja (czy zostałam tam czy nie), a z żadnej mojej wypowiedzi nie wynika, czy wypiłam tę kawę. Ba, nic nawet nie wskazuje na to, że to ja (a nie ktoś inny) tę kawę zamówiłam. Holmes z Ciebie marny, więc podaruj sobie nieudolne detektywistyczne próby. To, że Tobie nie podano nigdy niczego w brudnej szklance, to akurat o niczym nie świadczy. Zajmij się, proszę, czymś bardziej pożytecznym i pozwól ludziom wyrażać swoje opinie w miejscu do tego przeznaczonym. Na zakończenie dodam, że nie rozumiem, jaki związek z sytuacją w resturacji ma moja (jak nazywasz) nieznajomość stosowanych wyrażeń. Może Ty powinieneś zastanowić się nad sensem i logiką swoich wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thierry Re: W-Z IP: 83.138.50.* 26.01.06, 17:42 Pan Darek najwyraźniej pochodzi z kręgów zbliżonych do właściciela(i) WZ i potrafi przyjąć do wiadomości że coś jest u niego nie w porządku. Poza tym, trochę gości ucieknie. A wystarczyło tylko zatrudnić normalnych kucharzy i kelnerki, znających się na rzeczy i dobrze opłacanych. Ceny dań w pełni pokryją te niezbędne wydatki. A w WZ byłem ponad 2 lata temu i byłem zadowolony. Pyrki z gzikiem miały bardzo ciekawy smak. Jedyny minus ceny, a w Poznaniu naprawdę nie trzeba chodzić do donalda żeby smacznie i dużo taniej zjeść. I po to też jest to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: W-Z IP: *.dsl.crchtx.swbell.net 31.01.06, 19:00 skocz na drzewo.....i pocaluj sie z wiewiora....babo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: W-Z IP: *.dsl.crchtx.swbell.net 31.01.06, 18:59 skocz na drzewo.....pocaluj sie z wiewiora.....!glupia babo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: W-Z IP: *.dsl.crchtx.swbell.net 31.01.06, 18:56 dlaczego nikt tu nie robi poprawek.....zmiana nazwy na OBORE>>>>>>to juz nowosc.....!my ludzie nie mamy czasu..ale ten co pisze o restauracjach( moze juz nie pisze ) zapomnial o uaktualnieniach......nie tylko tutaj....panie kucharski ...za co pan bierze kase? Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada7 Re: W-Z 30.05.06, 03:08 A ja poleciłam knajpę moim azjatyckim kolegom.Ot tak! i co? Byli zachwyceni - i wystrojem i jedzeniem!! Mnie też się zresztą wystrój baaardzo podoba.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś