Gość: Duch IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 21:31 W koncu zobaczylem Reksia walczacego cale spotkanie. Co prawda, pare zagran mu nie wyszlo, ale juz bylo o niebo lepiej niz poprzednio. Mam nadzieje, ze juz niedlugo bedzie w 100% formie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warsau Re: Reksio odblokowany 03.11.02, 21:41 niedlugo to znaczy ile ? zostaly jeszcze 3 mecze : pogon, gornik, wisla. a do wiosny daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Re: Reksio odblokowany IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 22:59 Moze byc i na wiosne ;) Jakos tego pilkarza zawsze darzylem duza sympatia i mam nadzieje, ze pokaze jeszcze na co go stac. Nie rozumiem zreszta dlaczego akurat na nim sa najwieksze psy wieszane. Nikt nie pamieta, ze jeszcze do niedawna leczyl kontuzje? Ze nie przeszedl cyklu przygotowawczego? (Inni byli zdrowi - ale ciezko powiedziec, czy choc troche sie przygotowywali). W kazdym razie Reisik z meczu na mecz gra coraz lepiej...oby tak dalej. Pozdrawiam kibicow Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Reksio odblokowany 03.11.02, 23:35 > W kazdym razie Reisik z meczu na mecz gra coraz lepiej...oby tak dalej. krytyka pomaga :p Odpowiedz Link Zgłoś
jacniew Re: Reksio odblokowany 05.11.02, 08:30 A mi się tylko rzuciło w oczy że Reksio zmienił styl gry na "a'la Bugaj" - piłka docjodzi do mnie no to się przewracam... Skoro nic nie strzele to może chociaż jakiś rzucik wolny albo karny? Inna sprawa że był krótko trzymany przez obrońców... Odpowiedz Link Zgłoś