Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Australian Open: Federer na fali, Pierce na aucie

IP: *.silesia-region.pl 19.01.06, 09:54
    To jeszcze nie to, są pewne elementy, które mogę poprawić - woleje, serwisy,
    returny - przytacza Gazeta

"I'm very pleased with the way I'm playing," Federer said. "There's not
    really a need, you know, to change the game." - mowi Federer na oficjalnej
    stronie Australian Open

ale czy to istotne...wazne ze Federer gra jak marzenie:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: Australian Open: Federer na fali, Pierce na a IP: *.stacje.agora.pl 19.01.06, 10:38
        "I can maybe still improve my returning game, my serving, my volleying. There's
        still potential left" - federer na konferencji prasowej
      • Gość: emero po meczu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:22
        "Federer, którego wielu specjalistów widzi jako głównego, a wręcz jedynego
        faworyta turnieju w Melbourne po meczu z Niemcem powiedział po meczu..." ~:-)
        • Gość: p.j. FEDERERER PRZEGRA, ZOBACZYCIE !!! IP: *.31.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 19.01.06, 13:51
          • Gość: GoŚĆ II Re: FEDERERER PRZEGRA, ZOBACZYCIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:35
            FEDERERER MOŻE TAK A PROPOS Z JAKIEGO ON JEST KRAJU ?
      • Gość: pokonywacz Federer to ten sam gatunek co Chuck Norris... IP: *.ghnet.pl 19.01.06, 15:00
        Niepokonywalny!!! Moze sie tylko sam pokonac. Tak mi sie skojarzylo w dobie
        tego bezsensownego ale niestety smiesznego boom'u na Chucka'a!
      • zsuetam85 Re: Australian Open: Federer na fali, Pierce na a 19.01.06, 17:48
        Przegrana hewitt'a to zadna niespodzianka australijczyk po prostu nie ma formy
        w ostatnich turniejach odpadal dosc szybko i z malo renomowanymi tenisistami
        seppim i kohlschreiberem a w meczu z chela ktory chyba wraca do czolowki
        (gloadko wygrany mecz z andy murrey'em w 1 rundzie) a z hewitt'em zagral
        naprawde przyzwoicie praktycznie mecz byl caly czas pod jego kontrola. a co do
        meskich faworytow mysle ze federerowi moze zgrozic Hass i Ljubicic naprawde
        wygrywaj swoje mecze w ekspresowym tempie demolujac rywali zwlaszcza dzisiejsza
        wygrana Haasa z Goldsteinem gral niesamowicie. U kobiet mam nadzieje ze Hingis
        powroci w wielkim stylu chociaz nigdy za nia nie przepadalem ale nie ma to jak
        wielki come back jak my to lubimy:> a Australian Open i tak wygra Ivanovic:>
        takie moje marzenie a final z hantuchova chyba ze sa w tej samej polowie
        drabinki:/ musze sprawdzic:>
        • Gość: X2X Re: Australian Open: Federer na fali, Pierce na a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:23
          Ivanovic juz odpadla...
          • Gość: kk Ivanowic grala beznadizejenie IP: *.chello.pl 19.01.06, 23:51
            niestety, bo tez lubie jej gre. Tyle ze musi byc w formie, wczoraj bylo naprawde
            zle.
      • Gość: Biały Re: Australian Open:Nalbandian to Mistrz!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.01.06, 22:57
        WITAM.NALBANDIAN UWIERZ WSIEBI JESTES LEPSZY OD FEDERERA.WYGRASZ NA BANK :)
        STAWIAŁEM NA HEWITTA,ALE ON TERAZ JEST KIEPSKI ,WPRAWDZIE OD CZASU ROZSTANIA Z
        TRENEREM JAKIEGO JUZ NIE BEDZIE MIAŁ:(
        CZEKAM TYLKO JAK ROZŁOZY FEDIEGO NA ŁOPATKI NA KORCIE
        DO BOJU !!!!!!!!!!
        FEDERER TO FUKSIARZ ,ALE DO CZASU AZ SIE GWIAZDY
        OBRÓCĄ-WROKU 2002 I 2003 NIE ISTANIAL NA KORCIE W 10 NAJL.........
        DO ZOBACZYSKA NA KORCIE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka