Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Baraż Niemcy-Ukraina!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 18:06
    Niezłe jaja, Beckham w 93 minucie wyrównał i to dało im awans! A Niemcy
    kompromitacja z Finami, sami są sobie winni.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rafał Re: Baraż Niemcy-Ukraina! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 18:23
        Ależ ci Angole mają fuksa!! Meczu wprawdzie nie oglądałem, ale z tego, co
        widzę, to musiało być to spotkanie nie ustępujące dramaturgią nawet naszemu
        sukcesowi w Norwegii... I bardzo dobrze - zawsze uważałem, że angielski futbol
        jest najlepszy (oczywiście zaraz po polskim)!!

A tak w ogóle - czyżby Niemcy byli aż tak słabi!?!? Ja rozumiem, że mają
        szpital w kadrze, ale to przecież zawsze była drużyna z klasą... Może jednak
        Szewczenko i spółka nie stoją na straconej pozycji?
        • mariusz_k Re: Baraż Niemcy-Ukraina! 06.10.01, 18:29
          Niemcy sami sobie sa winni. Bierhoff marnowal takie sytuacje, ze powinien stracic miejsce w skladzie. Jak juz wczesniej mowilem, w barazu stawiam zdecydowanie na Ukraine. Szewczenko im pokaze :-)
          • Gość: BERCIK Re: Baraż Niemcy-Ukraina! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 18:45
            Zycze z calego serca awansu UKRAINIE!!
            • Gość: Tom Re: Baraż Niemcy-Ukraina! IP: *.bychawa.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:44
              Cieszyłbym sie z faktu gdyby szkopy nie dostałyby sie do Japanii i Korei. gdy
              tak sie stanie idę na piwo. Szkopy poznają co to jest smak porażki i wstydu.
              Jestem sercem za Ukrainą. Szkopy do komór!
          • Gość: Piter Re: Baraż Niemcy-Ukraina! IP: *.imim-pan.krakow.pl 13.10.01, 17:48
            mariusz_k napisał(a):

> Niemcy sami sobie sa winni. Bierhoff marnowal takie sytuacje, ze powinien strac
            > ic miejsce w skladzie.

Bierhoffowi niemieckie media juz podziekowaly... Jezeli Niemcy nie potrafili
            wykorzystac takiej niespodzianki jak remis Anglikow, to nie powinni grac na MŚ
      • Gość: aero Re: Baraż Niemcy-Ukraina! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 12:49
        Ktos wie czy beda te mecze pokazywane w TV (i na jakich stacjach niekodowanych)?
        • Gość: Un - J Re: Baraż Niemcy-Ukraina! IP: *.unregistered.formus.pl 12.10.01, 13:40
          ARD lub ZDF, oczywiście niekodowane.
          • Gość: Un - J Re: Baraż Niemcy-Ukraina! - sprostowanie IP: *.unregistered.formus.pl 15.10.01, 10:41
            Mecz z Ukrainy transmitować będzie SAT 1 - 10.11 o 18:00
      • Gość: bo Re: Baraż Niemcy-Ukraina! IP: 10.0.6.* / 195.150.102.* 13.10.01, 10:46
        Jestem prywatnie fanem Schalke 04, ale w tym meczy jestem za Ukrainą. Sądzę, że
        mają spore szanse.
      • Gość: Mac Re: Baraż Niemcy-Ukraina! IP: 10.129.134.* / *.acn.pl 13.10.01, 15:19
        Czym tu sie podniecac? Mecz "gigantow futbolu", jedni nie mogli pokonac
        Finlandii, drudzy zdobyli jeden punkt w dwumeczu z innym "gigantem", czyli
        Polska. Buhahaha!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka