GoĹÄ: zzz IP: 151.204.99.* 11.10.06, 19:11 Leo - niezalezeni od wyniku - psy szczekaja, ty jedziesz dalej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: kibic dlaczego???? IP: *.static.korbank.pl 11.10.06, 19:35 dlaczego nie przesunie Smolarka do ataku a Żurawia na srodek pomocy? Żurawski ostatnio i tak snajperem nie jest.... ale podac potrafi i wciaż ma tendencje do cofania sie po pilke.. Smolarek z jego sprytem i techniką jest jedynym naszym zawodnikiem, ktory moze nawiazac walkę z Carvalho i resztą... Rasiak to moze co najwyzej zgrywać piłki Leo, use your brain , man... przeciez w klubie Ebi daje radę w ataku! kibic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: d.j Re: dlaczego???? IP: *.cornerstonecanada.com 11.10.06, 19:38 Zurawski w ataku i tak nie bedzie gral. Z tego co widac ostatnio to Zuraw gra cofnietego, wiec mozna powiedziec ze i tak bedzie gral w pomocy. Rasiak bedzie troche osamotniony w ataku, ale boczni pomocnicy na pewno maja atakowac i pomagac z przodu. Mysle ze gra dwoma wysunietymi napastnikami z takim przeciwnikiem to by bylo samobujswo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aaaaaaaaaa Ostatni mecz rasiaka w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:53 Jak nie wygramy tego meczu to rasiakowi trzeba wpie..c Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klaps BANDA patafianów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:26 przez przypadek zdobyli te gole, bo portugalia miała baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zły dzień. byliśmy słabi jak zawsze, ale portugalia o dziwo jeszcze słabsza. Po tych dwóch golach graliśmy jak zawsze. Przegraną mamy jednak we krwi. Bali się strzelać żeby nie zwalić - TYPOWE. i niech nikt nie mówi o wielkim sukcesie. W tym przypadku to swykły hazard - mieliśmy szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KRECZMar nie umiemy wygrywać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:29 po prostu - portugalczycy po strzeleniu gola od razu wyciągnęli piłkę z siatki - nie cieszyli się z gola, chcieli strzelać DALEJ!!!!!!! to jest motywacja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rastaman beznadziejni ci komentatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:31 mówili: jeszcze tylko dziesięć minut! - rany, to jakiś żart!! To typowe polskie myślenie - jeszcze tylko 10 minut mordęgi. polskie myślenie - BYLEB?Y TYLKO NIE PRZEGRAĆ.... portugalskie myślenie- WYGRAĆ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rastaman beznadziejni ci komentatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:31 mówili: jeszcze tylko dziesięć minut! - rany, to jakiś żart!! To typowe polskie myślenie - jeszcze tylko 10 minut mordęgi. polskie myślenie - BYLEB?Y TYLKO NIE PRZEGRAĆ.... portugalskie myślenie- WYGRAĆ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sardynki Re: beznadziejni ci komentatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:33 walcie się na ryj wiecznie niezadowolone ciecie. najwazniejsze że są 3 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: blah Re: beznadziejni ci komentatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:36 fakt. tak zle i tak niedobrze ..i malkontenci Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Brawo Leo, brawo Ebi, Polska jakiej dawno nie 11.10.06, 22:44 ...widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oki co jutro napisze Tomaszewski? IP: *.chello.pl 11.10.06, 22:47 musi wysilić wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
nasipilkarze Kibice - nie jesteście godni tego zwycięstwa 11.10.06, 22:50 nasipilkarze.w.interia.pl Jak to jest, że gdy reprezentacja wygra to wszyscy mówią: - wygraliśmy! (MY wygraliśmy) a gdy przegra to Ci sami kibice / redaktorzy / dziennikarze mówią: - przegrali (ONI przegrali a nie my) ... i zaczyna się wtedy gadanie, że ta drużyna nie jest nic warta i już nikt się nie utożsamia z reprezentacją, bo to już nie MY wygrywamy ale to ONI przegrywają. Panie Boże strzeż nas przed takimi kibicami / redaktorami / dziennikarzami. Dla takich ludzi nie warto grać, nie warto wygrywać, niech oni nie oglądają meczy i niech ich nie komentują. Po przegranych meczach słyszy się głosy, że trzeba rozgonić tą całą reprezentację a czy Ci co tak mówią budowali ją, że teraz chcą ją niszczyć? Wara wam od mojej reprezentacji!!! Oni grają dla mnie, bo ja zawsze jestem z nimi i życzę im wszystkiego dobrego bez względu na to czy wygrywają czy też przegrywają. PRAWDZIWYCH KIBICÓW POZNAJE SIĘ WTEDY GDY DRUŻYNA PRZEGRYWA. (Napisałem to po przegranym meczu z Portugalią. Po wygranym z USA część tych kibiców / redaktorów / dziennikarzy co przeklinała polską reprezentację znów ją chwaliła) Odpowiedz Link Zgłoś
nasipilkarze Pamiętacie kim byliście po przegranym meczu 4:0 ? 11.10.06, 22:52 Pamiętacie kim byliście po przegranym meczu 4:0 ? Przypomnę wam! nasipilkarze.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chico rasiak IP: *.maast1.lb.home.nl 11.10.06, 23:08 wkurzaja mnie panowie redaktorzy. jeszcze niedawno gazeta sama podbijala bebenek i nakrecala cala akcje przeciwko rasiakowi, a teraz mowicie o glupich kibicach. wiecie co, spadajcie. albo idzcie po rozum do glowy i sami publicznie przeproscie.... kibicow i Rasiaka! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawelr Re: Kibice - nie jesteście godni tego zwycięstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:57 nazywa sie to plawienie w odbitym blasku. mowi sie w takich sytuacjach my gdyz chcemy byc kojazeni z wygrana druzaya, w wypadku przegranej mamy ich gdzies mowiac oni. wszystko to ladne opisane w ksiazce wywieranie wplywu na ludzi Roberta Cialdini. co do osob krytykujacych polskich zawodnikow przy kazdej okazji. jak oni by zagrali na ich miejscu?? czytajac niektore komenty mozna odniesc wrazenie ze mamy w polsce jakies 30 milionjow doskonalych zawodnikow. najprawdopodobniej wiekszosc tych wiecznie nie zadowolonych by nawet pilki nie dotknela Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kapen Odszczekiwać IP: *.chello.pl 11.10.06, 23:33 Co zrobią Engel, Zarzeczny i cała armia innych "światłych krytyków" myśli szkoleniowej Holendra. Wypadałoby zacząć odszczekiwać... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gree Wiecie kto wygrał ten mecz?????????????????? IP: *.stella.net.pl 12.10.06, 11:28 Ten mecz wygrał chłopak stworzony z polskiej krwi i holenderskiego wyszkolenia i holenderska myśl szkoleniowa!!!!!; Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żyd Re: beznadziejni ci komentatorzy IP: *.escom.net.pl 11.10.06, 22:47 Ci co się smucą to żydzi, my zawsze jesteśmy smutni, podejrzliwi, czaimy sie i głosno krzyczymy machając rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: YouzeQ Zasłużone zwycięstwo Biało Czerwonych :-) IP: *.tsi.tychy.pl 11.10.06, 22:48 Dlaczego? 1) Bo zrozumieli, że piłka nożna to gra zespołowa 2) Bo grali od początku do końca 3) Bo mądrze rozdysponowali siły 4) Bo... Portugalia nas kompletnie zlekceważyła, wystawiła kiepski skład i nie dawała z siebie wszystkiego. Brawo Trener i drużyna! Wstydźcie się Portugalce! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leksi Re: Zasłużone zwycięstwo Biało ... słucham??? IP: *.chello.pl 11.10.06, 22:57 Portugalia wystawiła kiepski skład? no ja cie przepraszam, ale lepszego to oni nie mają! wystawili najlepszych zawodników i to genialnych zawodników ale pełen respekt dla Leo! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elibre czy ja moge prosic o powtorke z Belgia? IP: *.leed.cable.ntl.com 12.10.06, 02:30 obiecuje ze zrobie wszystko zeby mecz obejrzec, choc nie bedzie to latwe. GRATULACJE! Jesli bylo choc w polowie tak dobrze jak pisalo ZCZUBA to juz jest sie z czego cieszyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia_cipa Sensacja! Medż ustwiony jeszcze raz 11.10.06, 23:11 (TAT) z ostatniej chwili. medż byll ustawiony zanim sie zaczall. ben hacker kazal grac ile wlezie w najlepszym squadzie a z portugalczykami sie umowil. wytworcy ksiazek obstawiali wysoko wiec mafia paliwowa i reszta wrzucila na lade miliona i teraz pija igristoje. pozdrowienia ze slonecznej liberii, synowa berii Odpowiedz Link Zgłoś
fireblade10 Re: BANDA patafianów 11.10.06, 22:39 co ty gadasz!!! idz sie lecz czlowieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: liść Re: BANDA patafianów IP: *.chello.pl 11.10.06, 22:53 Ciekawe czego ci potrzeba żebyś zauważył że mamy dobry team. Brakowało tylko dobrego trenera. Każdy poprzednika Leo po stzreleniu bramki nie potrafił wpoić naszym wyszemranym gwiazdom że trezba grać do przodu. Wiesz dlaczego Portugalia miała zły dzień? - Bo nie pozwoliliśmy im na to żeby grali swoją piłkę. Masz klapsa dzieciaku - plask:] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niektórzytololki Re: BANDA patafianów IP: *.181.219.81.magma-net.pl 11.10.06, 22:57 Ty chyba oglądałeś jakiś inny mecz i chyba ktoś powiniene ci nastukać... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niektórzytoBOLKI Re: BANDA patafianów IP: *.chello.pl 11.10.06, 23:05 hehe a ty jkai oglądałeś? Może powinieneś zapisać się na jakąś psychoterapię? Wygrywamy z klasowym zespołem a połowa coś tam marudzi żę szczescie, ze slaby dzien rywala??!! Schizole wyciagnijcie rece z majtek i bijcie brawo bo Nasi pokazali Portugalii jak sie gra Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: opt Re: BANDA patafianów IP: *.icpnet.pl 11.10.06, 23:04 Dla takich ludzi zawsze będzie źle - przez takich żyjemy w świecie wiecznych pesymistów, to choroba, którą trzeba leczyć i nie zarażać innych. Takich trzeba izolować... Człowieku, po co się katujesz - daj se spokój z oglądaniem naszej reprezentacji, zajmij się czymś innym, czymś, co sprawi, że życie będzie dla Ciebie bardziej kolorowe. Zastanów się nad samym sobą i pozwól się innym cieszyć, jeżeli sam nie jesteś w stanie. Był to bardzo dobry mecz, bez dwóch zdań. Takiej gry przecież się oczekuje. Nasza reprezentacja jest nieprzewidywalna, przynajmniej była, miejmy nadzieję, że była, że w meczu z Belgią będą również z powodzeniem tak gryźć ziemię. I znowu oczywiście komuś mecz nie będzie się podobał, ale mmiejmy nadzieję, że po raz kolejny większość będzie się cieszyć. Zresztą kibiców nam jeszcze na szczęście w kraju nie brakuje. No ale smutasy zawsze będą smutasami. Nawet gdybyśmy dostali się do ME2008, czy nawet gdybyśmy zdobyli mistrza... Smutas, to smutas. Zawsze coś mu nie przypasi. Kibic powinien mieć optymizm. Bez tego nie ma sensu się męczyć oglądaniem "badziewiastej" gry. Tylko ta gra przynosi efekty, i jest na co patrzeć... No, ale smutas, to smutas... Krowy doić! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ks Re: BANDA patafianów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:14 Weź się człowieku spałuj i idź spać. Wygrali i koniec pieśni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: snowmasta Jesteś z bandy patafianów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 02:13 Ty chyba wogóle nie widziałes tego meczu... Kto się bał strzelać? Kto się bał walczyć? Na pewno nie polska reprezentacja... Jak czytam Twoją wypowiedź to mam wrażenie że jesteś z PiSu (bo wiecznie nie zadowolony i narzekający)... Wal się baranie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: goscik Re: BANDA patafianów IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 12.10.06, 03:06 wal sie stary chyba nie ogladales meczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: goscik Re: BANDA patafianów IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 12.10.06, 03:06 wal sie stary chyba nie ogladales meczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klaps BANDA patafianoow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:27 przez przypadek zdobyli te gole, bo portugalia miała baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zły dzień. byliśmy słabi jak zawsze, ale portugalia o dziwo jeszcze słabsza. Po tych dwóch golach graliśmy jak zawsze. Przegraną mamy jednak we krwi. Bali się strzelać żeby nie zwalić - TYPOWE. i niech nikt nie mówi o wielkim sukcesie. W tym przypadku to swykły hazard - mieliśmy szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: blady Re: BANDA patafianoow IP: *.icpnet.pl 11.10.06, 23:36 nie pij tego to ci szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: widz polskie ŁAMAgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:27 przez przypadek zdobyli te gole, bo portugalia miała baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zły dzień. byliśmy słabi jak zawsze, ale portugalia o dziwo jeszcze słabsza. Po tych dwóch golach graliśmy jak zawsze. Przegraną mamy jednak we krwi. Bali się strzelać żeby nie zwalić - TYPOWE. i niech nikt nie mówi o wielkim sukcesie. W tym przypadku to swykły hazard - mieliśmy szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leon H.uj Ci w d.u.p.e kolego IP: 212.69.68.* 11.10.06, 23:23 wygralismy i to jest wazne, a co wazniejsze w swietnym stylu!!! brawo LEO, brawo panowie, wreszcie ktoś Was ustawił w panowie błonski i wolowski, ktorzy nie tak dawno wieszali psy na błaszczykowskim, że jest bolcem i nic z niego nie bedzie, dajcie se spokoj z dziennikarstem sportowym Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Neolit Re: polskie ŁAMAgi IP: *.2a.pl 12.10.06, 07:25 Zapomniales dzisiaj wziac lekow i pi3rdolnac sie patelnia w tyl glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AndrzejeG Re: Ostatni mecz rasiaka w kadrze IP: *.kalisz.mm.pl 11.10.06, 22:48 No to teraz powinieneś go całować w d____. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab A może Tobie. Nazwisko zawsze z dużej pacanie. 12.10.06, 06:42 [pzd. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nicos Ale wtopa w professionalu 10K w plecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:57 Pewnie nie jestem sam :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Luchan Re: Ale wtopa w professionalu 10K w plecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:02 Hazard jest zły... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maz Re: Ale wtopa w professionalu 10K w plecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 00:06 Ja obstawiłem w Profesjonalu na ten mecz "02" za 2 zł, ale jestem szczęśliwy, że nie wygrałem tych kilkadziesiąt zł! Ale pzdrawiam tych co postawili na Portugaliię po kilkaset zł. Dobrze wam tak! Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Ale wtopa w professionalu 10K w plecy 11.10.06, 22:33 Dobrze ci tak :-)) Następnym razem kup sobie brodzik :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: YouzeQ Nie inwestujesz nigdy więcej niż 30% w jedno IP: *.tsi.tychy.pl 11.10.06, 22:51 Ja w mundialu przegrałem 100kę i uważam że to tylko moja wina - bo coś mnie podkusiło by postawić wszystko na pewniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirusz'a Re: dlaczego???? IP: *.olsztyn.mm.pl 11.10.06, 22:51 tak sie stalo gosciu-prorok jestes ty czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic grałem kiedys w pilke... nie tylko na podwórku;-) IP: *.static.korbank.pl 11.10.06, 23:41 stad mniej wiecej wiem, o co w tym sporcie chodzi ;-) mam nadzieje, ze Benhakeer tez to widzi;-) dla mnie atak to Jelen i Smolarek.. Rasiak w rezerwie.. Zuraw pomoc ;-) pozdrawiam kibiców... były kopacz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mateush Obawiam się, że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:40 nasi piłkarze są mocni w wypowiedziach przed meczem, ale znów przegrają mecz w głowach jeszcze przed jego rozpoczęciem. Niestety... --------------------------- skocz.pl/.marketing Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Venom Re: Obawiam się, że... IP: *.chello.pl 11.10.06, 23:45 I co? Troche głupio co? jak tej rezszcie mam nadzieje ktora glosowala (63% czy cuś ) że nie wygramy. Do przodu POOOLSKOOO OOOOO. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Wygramy!!!!!!!! Polska!!! Bialo -czerwoni!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 11.10.06, 19:42 . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomasz wróblewski Re: Wygramy!!!!!!!! Polska!!! Bialo -czerwoni!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:28 cieszę się ża masz taki wielki optymizm w sobie. To już bardzo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ~ Re: Wygramy!!!!!!!! Polska!!! Bialo -czerwoni!!!! IP: *.chello.pl 11.10.06, 21:31 Przepowiedziałeś :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafik Cholera sami wirtuozi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:46 aż się boje o Portugalie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Dobrze ze Leo sie nie ugial i wystawil Rasiaka IP: *.crowley.pl 11.10.06, 19:47 Dobrze ze Leo sie nie ugial i wystawil Rasiaka, on w koncu zacznie strzelac jestem pewnien. ...a wy nastolatki plujace na polskich pilkarzy tak jak GW-do nauki! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XXX Polska - Portugalia obstawilem 2 IP: *.aster.pl 11.10.06, 19:47 u buka ladnie placa za zwyciestwo gosci taki pewniak za 2.1 to naprawde rzadkosc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomasz wróblewski Re: Polska - Portugalia obstawilem 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:29 no i chłopie chyba wdupisz. haha. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kris Re: Polska - Portugalia obstawilem 2 IP: *.lu.dl.cox.net 11.10.06, 21:38 no to chyba dupniesz!!POLSKAAAAAA!Powodzenia nastepnym razem!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: audifan Re: Polska - Portugalia obstawilem 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 00:34 He He ;) Ja obstawiłem tak samo co prawda nie u buka, tylko w pracy. Razem z kumplami z pracy i o dziwo z koleżankami, obstawiamy każdy mecz reprezentacji. Z reguły po 10 PLN od meczu. I udupiłem 10 PLN. Ale było to najlepiej udupione 10 PLN w moim życiu:) p.s. obstawiałem 2:1 dla Portugalii i już mi wstyd za brak wiary w polską reprezentacjeę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ivulspirit Re: Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:51 ...żeby się tylko nie zbłaźnili Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:01 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Taki skład! Po co Bronowicki i Sobolewski? A Golańskiego i Lewandowskiego trzeba ciągnąć za uszy, żeby dobrze zagrali? Nie mogę! Może jakoś ujdzie, bo są Żurawski, Smolarek, Rasiak, Błaszczykowski, Radomski. Ale po co Bąk? No, jeszcze Kowalewski dobrze gra. Podsumowanie: MĄDRE DECYZJE Żurwawski, Smolarek, Rasiak, Radomski, Kowalewski, Błaszczykowski. OKROPNE DECYZJE Sobolewski, Bronowicki, Bąk, Lewandowski, Golański. DOBRA ŁAWKA Boruc, Frankowski, Matusiak, Krzynówek, Garguła. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomasz wróblewski Re: Polska - Portugalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:31 Rasiak. Jaki Rasiak. Człowieku przyjrzyj się jego grze. Masz takie pojęcie o skladzie jak mój 10-cio miesięczny syn o haftowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leksi Re: Polska - Portugalia IP: *.chello.pl 11.10.06, 22:40 co teraz powiesz Kibicu??? świetny Lewandowski! wspaniały Bronowicki! A Bąk!!! Kowalewski rewelka! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Polska - Portugalia IP: *.energoprojekt.pl 11.10.06, 20:14 zamiast się podniecać przed telewizorem nędznym poziomem polskiej piłki, znacznie lepiej wyjść na rower lub pobiegać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: real. pesymista Polska - Portugalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:36 po co grają i tak przegrają Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bober Re: Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:43 Gooooooooooooooool 1:0 dla Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Kiedy oni się przebrali? IP: 217.97.193.* 11.10.06, 20:39 Coś mi tu nie gra. Portugalia wyszła na boisko w barwach bordowo-zielonych (jak zawsze) a grają w czarnych. Jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tom Polska - Portugalia IP: 212.2.99.* 11.10.06, 20:46 No to mamy. Listkiewicz zostaje na następne 30 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mac K**rwa 2:0 IP: *.chello.pl 11.10.06, 20:50 ja pierdzie le 2:0 hahahaha i co młoty 4:0 dla portugali hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: strzelec51 Polska - Portugalia IP: *.iad.megapath.net 11.10.06, 20:50 Polacy zaczeli od porazki 3:1 z Finlandia, potem zremisowali 1:1 z lepiej notowana Serbia aby pozniej w marnym wprawdzie stylu ale - wygrac na wyjezdzie z Kazachstanem. Odnotowujac w innym miejscu wyrazny, jakby nie bylo, postep pozwolilem sobie zaspekulowac, ze wedle tego wykresu Polacy powinni pokonac Portugalie przynajmniej 2:1. Jest 1:0. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 No prosze, kto by pomyslal? 11.10.06, 21:04 A tu juz 2:0. Nie watpie, ze w polskich zawodnikow wstapily Wiara, Nadzieja oraz Wola walki. Oby nie spoczeli na laurach. Jezeli wytrzymaja kondycyjnie i nie rozprzegna sie - mecz wygrany. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: seppe Re: Polska - Portugalia IP: *.pools.arcor-ip.net 11.10.06, 20:50 LLLLLLLLLLLLLLLLLLEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeooooooooooooooooooooo!!!! Ik hou van jou!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: optymista Polska - Portugalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:52 pomyliłem sie i dobrze i bardzo dobrze terza kiedy to pisze jest 2:0 dla nas! musimy to wygrac i wygramy to napewno berdzie tak do konca albo jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SLONZOK Re: Cud!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:25 CHYBA NAD RAWA JEŁOPIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: o co cho ? Re: Polska - Portugalia IP: *.chello.pl 11.10.06, 20:54 ja pierdykam 2 - 0 szokkkkkkkkkkkkkkk hej POLSKA gooooooooooooollllllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :O) Mozna to gdzies zobaczyc na zywo na necie? IP: *.server.ntli.net 11.10.06, 21:35 Mozna to gdzies zobaczyc na zywo na necie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: o co cho ? Re: Będzie HAT-TRICK? IP: *.chello.pl 11.10.06, 21:00 pytanie czy klasyczny ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: walter Polska - Portugalia IP: 216.223.145.* 11.10.06, 20:59 kto to mowil ze rasiak is no good? dajcie leo czasu a bendzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bluś Ten mecz jest kupiony.... IP: *.ds.pg.gda.pl 11.10.06, 20:59 Przecież to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibol Re: Ten mecz jest kupiony.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:26 chyba zakapsle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dodik84 Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:00 i tak nie wierze w Polske, ze bedzie na euro 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mac Re: Polska - Portugalia IP: *.chello.pl 11.10.06, 21:01 Leo będą teraz klibice na rekach nosić :) ... i nie wazne czy wejdziemy do euro czy nie wazne ze zaczynamy grac w pilke Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Polska - Portugalia 11.10.06, 21:01 To spadaj dopingować Koreę Północną. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mnich Jelenia Polska - Portugalia IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.10.06, 21:02 Pięknie pięknie a za dwa lata mistrzostwo europy:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mac Prawie IP: *.chello.pl 11.10.06, 21:06 No prawie było 3:0 cholerny słupek :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś