Dodaj do ulubionych

Polska - Portugalia

IP: 151.204.99.* 11.10.06, 19:11
Leo - niezalezeni od wyniku - psy szczekaja, ty jedziesz dalej!
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic dlaczego???? IP: *.static.korbank.pl 11.10.06, 19:35
      dlaczego nie przesunie Smolarka do ataku a Żurawia na srodek pomocy?

Żurawski ostatnio i tak snajperem nie jest.... ale podac potrafi i wciaż ma
      tendencje do cofania sie po pilke..

Smolarek z jego sprytem i techniką jest jedynym naszym zawodnikiem, ktory moze
      nawiazac walkę z Carvalho i resztą... Rasiak to moze co najwyzej zgrywać piłki

Leo, use your brain , man...

przeciez w klubie Ebi daje radę w ataku!

kibic
      • Gość: d.j Re: dlaczego???? IP: *.cornerstonecanada.com 11.10.06, 19:38
        Zurawski w ataku i tak nie bedzie gral. Z tego co widac ostatnio to Zuraw gra
        cofnietego, wiec mozna powiedziec ze i tak bedzie gral w pomocy. Rasiak bedzie
        troche osamotniony w ataku, ale boczni pomocnicy na pewno maja atakowac i
        pomagac z przodu. Mysle ze gra dwoma wysunietymi napastnikami z takim
        przeciwnikiem to by bylo samobujswo.
        • Gość: aaaaaaaaaa Ostatni mecz rasiaka w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:53
          Jak nie wygramy tego meczu to rasiakowi trzeba wpie..c
          • Gość: klaps BANDA patafianów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:26
            przez przypadek zdobyli te gole, bo portugalia miała
            baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zły dzień. byliśmy słabi jak zawsze, ale
            portugalia o dziwo jeszcze słabsza. Po tych dwóch golach graliśmy jak zawsze.
            Przegraną mamy jednak we krwi. Bali się strzelać żeby nie zwalić - TYPOWE. i
            niech nikt nie mówi o wielkim sukcesie. W tym przypadku to swykły hazard -
            mieliśmy szczęście.
            • Gość: KRECZMar nie umiemy wygrywać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:29
              po prostu - portugalczycy po strzeleniu gola od razu wyciągnęli piłkę z siatki -
              nie cieszyli się z gola, chcieli strzelać DALEJ!!!!!!! to jest motywacja.
              • Gość: rastaman beznadziejni ci komentatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:31
                mówili: jeszcze tylko dziesięć minut! - rany, to jakiś żart!! To typowe polskie
                myślenie - jeszcze tylko 10 minut mordęgi. polskie myślenie - BYLEB?Y TYLKO NIE
                PRZEGRAĆ.... portugalskie myślenie- WYGRAĆ!!!!!!!
              • Gość: rastaman beznadziejni ci komentatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:31
                mówili: jeszcze tylko dziesięć minut! - rany, to jakiś żart!! To typowe polskie
                myślenie - jeszcze tylko 10 minut mordęgi. polskie myślenie - BYLEB?Y TYLKO NIE
                PRZEGRAĆ.... portugalskie myślenie- WYGRAĆ!!!!!!!
                • Gość: sardynki Re: beznadziejni ci komentatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:33
                  walcie się na ryj wiecznie niezadowolone ciecie. najwazniejsze że są 3 pkt.
                  • Gość: blah Re: beznadziejni ci komentatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:36
                    fakt.
                    tak zle i tak niedobrze
                    ..i malkontenci
                    • znajomy_jennifer_lopez Brawo Leo, brawo Ebi, Polska jakiej dawno nie 11.10.06, 22:44
                      ...widziałem...
                      • Gość: oki co jutro napisze Tomaszewski? IP: *.chello.pl 11.10.06, 22:47
                        musi wysilić wyobraźnię
                        • nasipilkarze Kibice - nie jesteście godni tego zwycięstwa 11.10.06, 22:50

nasipilkarze.w.interia.pl
                          Jak to jest, że gdy reprezentacja wygra to wszyscy mówią:
                          - wygraliśmy! (MY wygraliśmy)
                          a gdy przegra to Ci sami kibice / redaktorzy / dziennikarze mówią:
                          - przegrali (ONI przegrali a nie my)
                          ... i zaczyna się wtedy gadanie, że ta drużyna nie jest nic warta i już nikt
                          się nie utożsamia z reprezentacją, bo to już nie MY wygrywamy ale to ONI
                          przegrywają.
                          Panie Boże strzeż nas przed takimi kibicami / redaktorami / dziennikarzami. Dla
                          takich ludzi nie warto grać, nie warto wygrywać, niech oni nie oglądają meczy i
                          niech ich nie komentują.
                          Po przegranych meczach słyszy się głosy, że trzeba rozgonić tą całą
                          reprezentację a czy Ci co tak mówią budowali ją, że teraz chcą ją niszczyć?
                          Wara wam od mojej reprezentacji!!! Oni grają dla mnie, bo ja zawsze jestem z
                          nimi i życzę im wszystkiego dobrego bez względu na to czy wygrywają czy też
                          przegrywają.
                          PRAWDZIWYCH KIBICÓW POZNAJE SIĘ WTEDY GDY DRUŻYNA PRZEGRYWA.
                          (Napisałem to po przegranym meczu z Portugalią. Po wygranym z USA część tych
                          kibiców / redaktorów / dziennikarzy co przeklinała polską reprezentację znów ją
                          chwaliła)
                          • nasipilkarze Pamiętacie kim byliście po przegranym meczu 4:0 ? 11.10.06, 22:52
                            Pamiętacie kim byliście po przegranym meczu 4:0 ?
                            Przypomnę wam!
                            nasipilkarze.w.interia.pl
                            • Gość: chico rasiak IP: *.maast1.lb.home.nl 11.10.06, 23:08
                              wkurzaja mnie panowie redaktorzy. jeszcze niedawno gazeta sama podbijala bebenek i nakrecala cala
                              akcje przeciwko rasiakowi, a teraz mowicie o glupich kibicach. wiecie co,
                              spadajcie. albo idzcie po rozum do glowy i sami publicznie przeproscie.... kibicow i Rasiaka!
                          • Gość: pawelr Re: Kibice - nie jesteście godni tego zwycięstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:57
                            nazywa sie to plawienie w odbitym blasku. mowi sie w takich sytuacjach my gdyz
                            chcemy byc kojazeni z wygrana druzaya, w wypadku przegranej mamy ich gdzies
                            mowiac oni. wszystko to ladne opisane w ksiazce wywieranie wplywu na ludzi
                            Roberta Cialdini.

co do osob krytykujacych polskich zawodnikow przy kazdej okazji. jak oni by
                            zagrali na ich miejscu?? czytajac niektore komenty mozna odniesc wrazenie ze
                            mamy w polsce jakies 30 milionjow doskonalych zawodnikow. najprawdopodobniej
                            wiekszosc tych wiecznie nie zadowolonych by nawet pilki nie dotknela
                        • Gość: kapen Odszczekiwać IP: *.chello.pl 11.10.06, 23:33
                          Co zrobią Engel, Zarzeczny i cała armia innych "światłych krytyków" myśli
                          szkoleniowej Holendra. Wypadałoby zacząć odszczekiwać...
                        • Gość: Gree Wiecie kto wygrał ten mecz?????????????????? IP: *.stella.net.pl 12.10.06, 11:28
                          Ten mecz wygrał chłopak stworzony z polskiej krwi i holenderskiego wyszkolenia
                          i holenderska myśl szkoleniowa!!!!!;
                    • Gość: Żyd Re: beznadziejni ci komentatorzy IP: *.escom.net.pl 11.10.06, 22:47
                      Ci co się smucą to żydzi, my zawsze jesteśmy smutni, podejrzliwi, czaimy sie i
                      głosno krzyczymy machając rękami.
                    • Gość: YouzeQ Zasłużone zwycięstwo Biało Czerwonych :-) IP: *.tsi.tychy.pl 11.10.06, 22:48
                      Dlaczego?
                      1)
                      Bo zrozumieli, że piłka nożna to gra zespołowa
                      2)
                      Bo grali od początku do końca
                      3)
                      Bo mądrze rozdysponowali siły
                      4)
                      Bo... Portugalia nas kompletnie zlekceważyła, wystawiła kiepski skład i nie
                      dawała z siebie wszystkiego.

Brawo Trener i drużyna! Wstydźcie się Portugalce!
                      • Gość: leksi Re: Zasłużone zwycięstwo Biało ... słucham??? IP: *.chello.pl 11.10.06, 22:57
                        Portugalia wystawiła kiepski skład? no ja cie przepraszam, ale lepszego to oni
                        nie mają! wystawili najlepszych zawodników i to genialnych zawodników
                        ale pełen respekt dla Leo!
                        • Gość: elibre czy ja moge prosic o powtorke z Belgia? IP: *.leed.cable.ntl.com 12.10.06, 02:30
                          obiecuje ze zrobie wszystko zeby mecz obejrzec, choc nie bedzie to latwe.

GRATULACJE! Jesli bylo choc w polowie tak dobrze jak pisalo ZCZUBA to juz jest
                          sie z czego cieszyc :)
              • ptasia_cipa Sensacja! Medż ustwiony jeszcze raz 11.10.06, 23:11
                (TAT) z ostatniej chwili. medż byll ustawiony zanim sie zaczall. ben hacker
                kazal grac ile wlezie w najlepszym squadzie a z portugalczykami sie umowil.
                wytworcy ksiazek obstawiali wysoko wiec mafia paliwowa i reszta wrzucila na lade
                miliona i teraz pija igristoje.
                pozdrowienia ze slonecznej liberii,
                synowa berii
            • fireblade10 Re: BANDA patafianów 11.10.06, 22:39
              co ty gadasz!!! idz sie lecz czlowieku!!!
            • Gość: liść Re: BANDA patafianów IP: *.chello.pl 11.10.06, 22:53
              Ciekawe czego ci potrzeba żebyś zauważył że mamy dobry team. Brakowało tylko
              dobrego trenera. Każdy poprzednika Leo po stzreleniu bramki nie potrafił wpoić
              naszym wyszemranym gwiazdom że trezba grać do przodu. Wiesz dlaczego Portugalia
              miała zły dzień? - Bo nie pozwoliliśmy im na to żeby grali swoją piłkę. Masz
              klapsa dzieciaku - plask:]
            • Gość: niektórzytololki Re: BANDA patafianów IP: *.181.219.81.magma-net.pl 11.10.06, 22:57
              Ty chyba oglądałeś jakiś inny mecz i chyba ktoś powiniene ci nastukać...
              • Gość: niektórzytoBOLKI Re: BANDA patafianów IP: *.chello.pl 11.10.06, 23:05
                hehe a ty jkai oglądałeś? Może powinieneś zapisać się na jakąś psychoterapię?
                Wygrywamy z klasowym zespołem a połowa coś tam marudzi żę szczescie, ze slaby
                dzien rywala??!! Schizole wyciagnijcie rece z majtek i bijcie brawo bo Nasi
                pokazali Portugalii jak sie gra
            • Gość: opt Re: BANDA patafianów IP: *.icpnet.pl 11.10.06, 23:04
              Dla takich ludzi zawsze będzie źle - przez takich żyjemy w świecie wiecznych
              pesymistów, to choroba, którą trzeba leczyć i nie zarażać innych. Takich trzeba
              izolować...

Człowieku, po co się katujesz - daj se spokój z oglądaniem naszej reprezentacji,
              zajmij się czymś innym, czymś, co sprawi, że życie będzie dla Ciebie bardziej
              kolorowe. Zastanów się nad samym sobą i pozwól się innym cieszyć, jeżeli sam nie
              jesteś w stanie.

Był to bardzo dobry mecz, bez dwóch zdań. Takiej gry przecież się oczekuje.
              Nasza reprezentacja jest nieprzewidywalna, przynajmniej była, miejmy nadzieję,
              że była, że w meczu z Belgią będą również z powodzeniem tak gryźć ziemię. I
              znowu oczywiście komuś mecz nie będzie się podobał, ale mmiejmy nadzieję, że po
              raz kolejny większość będzie się cieszyć. Zresztą kibiców nam jeszcze na
              szczęście w kraju nie brakuje. No ale smutasy zawsze będą smutasami. Nawet
              gdybyśmy dostali się do ME2008, czy nawet gdybyśmy zdobyli mistrza... Smutas, to
              smutas. Zawsze coś mu nie przypasi.

Kibic powinien mieć optymizm. Bez tego nie ma sensu się męczyć oglądaniem
              "badziewiastej" gry. Tylko ta gra przynosi efekty, i jest na co patrzeć... No,
              ale smutas, to smutas...

Krowy doić! ;-))
            • Gość: ks Re: BANDA patafianów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:14
              Weź się człowieku spałuj i idź spać. Wygrali i koniec pieśni.
            • Gość: snowmasta Jesteś z bandy patafianów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 02:13
              Ty chyba wogóle nie widziałes tego meczu... Kto się bał strzelać? Kto się bał
              walczyć? Na pewno nie polska reprezentacja... Jak czytam Twoją wypowiedź to mam
              wrażenie że jesteś z PiSu (bo wiecznie nie zadowolony i narzekający)... Wal się
              baranie...
            • Gość: goscik Re: BANDA patafianów IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 12.10.06, 03:06
              wal sie stary chyba nie ogladales meczu!!!
            • Gość: goscik Re: BANDA patafianów IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 12.10.06, 03:06
              wal sie stary chyba nie ogladales meczu!!!
          • Gość: klaps BANDA patafianoow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:27
            mieliśmy szczęście.
            • Gość: blady Re: BANDA patafianoow IP: *.icpnet.pl 11.10.06, 23:36
              nie pij tego to ci szkodzi.
          • Gość: widz polskie ŁAMAgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:27
            mieliśmy szczęście.
            • Gość: leon H.uj Ci w d.u.p.e kolego IP: 212.69.68.* 11.10.06, 23:23
              wygralismy i to jest wazne,
              a co wazniejsze w swietnym stylu!!!
              brawo LEO, brawo panowie, wreszcie ktoś Was ustawił
              w panowie błonski i wolowski, ktorzy nie tak dawno wieszali psy na
              błaszczykowskim, że jest bolcem i nic z niego nie bedzie, dajcie se spokoj z
              dziennikarstem sportowym
            • Gość: Neolit Re: polskie ŁAMAgi IP: *.2a.pl 12.10.06, 07:25
              Zapomniales dzisiaj wziac lekow i pi3rdolnac sie patelnia w tyl glowy.
          • Gość: AndrzejeG Re: Ostatni mecz rasiaka w kadrze IP: *.kalisz.mm.pl 11.10.06, 22:48
            No to teraz powinieneś go całować w d____.
          • krzych.korab A może Tobie. Nazwisko zawsze z dużej pacanie. 12.10.06, 06:42
            [pzd.
        • Gość: Nicos Ale wtopa w professionalu 10K w plecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:57
          Pewnie nie jestem sam :(
          • Gość: Luchan Re: Ale wtopa w professionalu 10K w plecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:02
            Hazard jest zły...
            • Gość: maz Re: Ale wtopa w professionalu 10K w plecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 00:06
              Ja obstawiłem w Profesjonalu na ten mecz "02" za 2 zł, ale jestem szczęśliwy,
              że nie wygrałem tych kilkadziesiąt zł! Ale pzdrawiam tych co postawili na
              Portugaliię po kilkaset zł. Dobrze wam tak!
          • przypadek Re: Ale wtopa w professionalu 10K w plecy 11.10.06, 22:33
            Dobrze ci tak :-)) Następnym razem kup sobie brodzik :))
          • Gość: YouzeQ Nie inwestujesz nigdy więcej niż 30% w jedno IP: *.tsi.tychy.pl 11.10.06, 22:51
            Ja w mundialu przegrałem 100kę i uważam że to tylko moja wina - bo coś mnie
            podkusiło by postawić wszystko na pewniaka.
      • Gość: mirusz'a Re: dlaczego???? IP: *.olsztyn.mm.pl 11.10.06, 22:51
        tak sie stalo gosciu-prorok jestes ty czy co?
        • Gość: kibic grałem kiedys w pilke... nie tylko na podwórku;-) IP: *.static.korbank.pl 11.10.06, 23:41
          stad mniej wiecej wiem, o co w tym sporcie chodzi

;-)

mam nadzieje, ze Benhakeer tez to widzi;-)

dla mnie atak to Jelen i Smolarek.. Rasiak w rezerwie..

Zuraw pomoc

;-)

pozdrawiam kibiców...

były kopacz

• Gość: mateush Obawiam się, że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:40
      nasi piłkarze są mocni w wypowiedziach przed meczem, ale znów przegrają mecz w
      głowach jeszcze przed jego rozpoczęciem. Niestety...

---------------------------
      skocz.pl/.marketing
      • Gość: Venom Re: Obawiam się, że... IP: *.chello.pl 11.10.06, 23:45
        I co? Troche głupio co? jak tej rezszcie mam nadzieje ktora glosowala (63% czy cuś ) że nie wygramy. Do przodu POOOLSKOOO OOOOO.
    • Gość: x Wygramy!!!!!!!! Polska!!! Bialo -czerwoni!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 11.10.06, 19:42
      .
      • Gość: tomasz wróblewski Re: Wygramy!!!!!!!! Polska!!! Bialo -czerwoni!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:28
        cieszę się ża masz taki wielki optymizm w sobie. To już bardzo wiele.
      • Gość: ~ Re: Wygramy!!!!!!!! Polska!!! Bialo -czerwoni!!!! IP: *.chello.pl 11.10.06, 21:31
        Przepowiedziałeś :D
    • Gość: rafik Cholera sami wirtuozi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:46
      aż się boje o Portugalie.
    • Gość: x Dobrze ze Leo sie nie ugial i wystawil Rasiaka IP: *.crowley.pl 11.10.06, 19:47
      Dobrze ze Leo sie nie ugial i wystawil Rasiaka, on w koncu zacznie strzelac
      jestem pewnien.

...a wy nastolatki plujace na polskich pilkarzy tak jak GW-do nauki!
    • Gość: XXX Polska - Portugalia obstawilem 2 IP: *.aster.pl 11.10.06, 19:47
      u buka ladnie placa za zwyciestwo gosci taki pewniak za 2.1 to naprawde rzadkosc
      • Gość: tomasz wróblewski Re: Polska - Portugalia obstawilem 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:29
        no i chłopie chyba wdupisz. haha.
        • Gość: Kris Re: Polska - Portugalia obstawilem 2 IP: *.lu.dl.cox.net 11.10.06, 21:38
          no to chyba dupniesz!!POLSKAAAAAA!Powodzenia nastepnym razem!!
      • Gość: audifan Re: Polska - Portugalia obstawilem 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 00:34
        He He ;) Ja obstawiłem tak samo co prawda nie u buka, tylko w pracy. Razem z
        kumplami z pracy i o dziwo z koleżankami, obstawiamy każdy mecz reprezentacji.
        Z reguły po 10 PLN od meczu. I udupiłem 10 PLN. Ale było to najlepiej udupione
        10 PLN w moim życiu:)
        p.s. obstawiałem 2:1 dla Portugalii i już mi wstyd za brak wiary w polską
        reprezentacjeę
    • Gość: ivulspirit Re: Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:51
      ...żeby się tylko nie zbłaźnili
    • Gość: dix Gdzie jest relacja zCzuba ?? n/t IP: 195.217.52.* 11.10.06, 19:56
      .
      • langston uffff... nareszcie nie maty kretynow zCzuba ?? n/t 11.10.06, 20:11
        .
    • Gość: Kibic Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:01
      Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Taki skład! Po co Bronowicki i Sobolewski? A
      Golańskiego i Lewandowskiego trzeba ciągnąć za uszy, żeby dobrze
      zagrali? Nie mogę! Może jakoś ujdzie, bo są Żurawski, Smolarek,
      Rasiak, Błaszczykowski, Radomski. Ale po co Bąk? No, jeszcze
      Kowalewski dobrze gra. Podsumowanie:
      MĄDRE DECYZJE
      Żurwawski, Smolarek, Rasiak, Radomski, Kowalewski, Błaszczykowski.
      OKROPNE DECYZJE
      Sobolewski, Bronowicki, Bąk, Lewandowski, Golański.
      DOBRA ŁAWKA
      Boruc, Frankowski, Matusiak, Krzynówek, Garguła.
      • Gość: tomasz wróblewski Re: Polska - Portugalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:31
        Rasiak. Jaki Rasiak. Człowieku przyjrzyj się jego grze. Masz takie pojęcie o
        skladzie jak mój 10-cio miesięczny syn o haftowaniu.
      • Gość: leksi Re: Polska - Portugalia IP: *.chello.pl 11.10.06, 22:40
        co teraz powiesz Kibicu???
        świetny Lewandowski! wspaniały Bronowicki! A Bąk!!! Kowalewski rewelka!
    • Gość: gość Polska - Portugalia IP: *.energoprojekt.pl 11.10.06, 20:14
      zamiast się podniecać przed telewizorem nędznym poziomem polskiej piłki,
      znacznie lepiej wyjść na rower lub pobiegać
    • Gość: real. pesymista Polska - Portugalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:36
      po co grają i tak przegrają
      • Gość: Bober Re: Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:43
        Gooooooooooooooool 1:0 dla Polski!!!
    • Gość: kibic Kiedy oni się przebrali? IP: 217.97.193.* 11.10.06, 20:39
      Coś mi tu nie gra. Portugalia wyszła na boisko w barwach bordowo-zielonych (jak
      zawsze) a grają w czarnych. Jak to możliwe?
    • Gość: tom Polska - Portugalia IP: 212.2.99.* 11.10.06, 20:46
      No to mamy. Listkiewicz zostaje na następne 30 lat...
      • Gość: Mac K**rwa 2:0 IP: *.chello.pl 11.10.06, 20:50
        ja pierdzie le 2:0 hahahaha i co młoty 4:0 dla portugali hahahaha
    • Gość: strzelec51 Polska - Portugalia IP: *.iad.megapath.net 11.10.06, 20:50
      Polacy zaczeli od porazki 3:1 z Finlandia, potem zremisowali 1:1 z lepiej
      notowana Serbia aby pozniej w marnym wprawdzie stylu ale - wygrac na wyjezdzie
      z Kazachstanem. Odnotowujac w innym miejscu wyrazny, jakby nie bylo, postep
      pozwolilem sobie zaspekulowac, ze wedle tego wykresu Polacy powinni pokonac
      Portugalie przynajmniej 2:1.

Jest 1:0.
      Tak trzymac.
      • Gość: puchowy Ebi dziekujemy poraz drugi :) IP: *.chello.pl 11.10.06, 20:51
      • strzelec51 No prosze, kto by pomyslal? 11.10.06, 21:04
        A tu juz 2:0.
        Nie watpie, ze w polskich zawodnikow wstapily Wiara, Nadzieja oraz Wola walki.
        Oby nie spoczeli na laurach. Jezeli wytrzymaja kondycyjnie i nie rozprzegna
        sie - mecz wygrany.
    • Gość: seppe Re: Polska - Portugalia IP: *.pools.arcor-ip.net 11.10.06, 20:50
      LLLLLLLLLLLLLLLLLLEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeooooooooooooooooooooo!!!!

Ik hou van jou!!!!!!!!
    • Gość: optymista Polska - Portugalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:52
      pomyliłem sie i dobrze i bardzo dobrze
      terza kiedy to pisze jest 2:0 dla nas!
      musimy to wygrac i wygramy to napewno
      berdzie tak do konca albo jeszcze lepiej
      • Gość: :O) Cud!!! IP: *.server.ntli.net 11.10.06, 20:54
        Cud nad Wisla!
        • Gość: SLONZOK Re: Cud!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:25
          CHYBA NAD RAWA JEŁOPIE!!!!
    • Gość: o co cho ? Re: Polska - Portugalia IP: *.chello.pl 11.10.06, 20:54
      ja pierdykam 2 - 0 szokkkkkkkkkkkkkkk hej POLSKA gooooooooooooollllllllllll
    • Gość: walter Polska - Portugalia IP: 216.223.145.* 11.10.06, 20:54
      • Gość: :O) Mozna to gdzies zobaczyc na zywo na necie? IP: *.server.ntli.net 11.10.06, 21:35
        Mozna to gdzies zobaczyc na zywo na necie?
    • Gość: kibol Będzie HAT-TRICK? IP: 217.97.193.* 11.10.06, 20:56
      niesamowite
      • Gość: o co cho ? Re: Będzie HAT-TRICK? IP: *.chello.pl 11.10.06, 21:00
        pytanie czy klasyczny ? :D
    • przypadek Leeeooo Beeen-haaa-ker! 11.10.06, 20:59
    • Gość: walter Polska - Portugalia IP: 216.223.145.* 11.10.06, 20:59
      kto to mowil ze rasiak is no good? dajcie leo czasu a bendzie dobrze.
    • Gość: bluś Ten mecz jest kupiony.... IP: *.ds.pg.gda.pl 11.10.06, 20:59
      Przecież to niemożliwe.
      • Gość: kibol Re: Ten mecz jest kupiony.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:26
        chyba zakapsle :-)
    • Gość: dodik84 Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:00
      i tak nie wierze w Polske, ze bedzie na euro 2008
      • Gość: Mac Re: Polska - Portugalia IP: *.chello.pl 11.10.06, 21:01
        Leo będą teraz klibice na rekach nosić :) ... i nie wazne czy wejdziemy do euro
        czy nie wazne ze zaczynamy grac w pilke
      • przypadek Re: Polska - Portugalia 11.10.06, 21:01
        To spadaj dopingować Koreę Północną.
    • Gość: Mnich Jelenia Polska - Portugalia IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.10.06, 21:02
      Pięknie pięknie a za dwa lata mistrzostwo europy:)
      • Gość: Mac Prawie IP: *.chello.pl 11.10.06, 21:06
        No prawie było 3:0 cholerny słupek :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka