Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zabawa naszym kosztem w PS

IP: *.visp.energis.pl 24.12.02, 00:23
    Jak pewnie wielu z was zauwazylo w Przegladzie Sportowym trwa teraz konkurs
    SMS-owy: liga "cos tam"! prowadzi Legia, potem Groclin i dalej Leszek...
    O ile pozycje L i L odzwierciedlaja popularnosc obu ekip (klubow) w
    swiadomosci polskiego kibica, tak zupelnie niezrozumialym jest miejsce
    Groclinu! Coz, z pewnoscia pan Drzymala wybulil jakies 3080pln (netto) i sie
    cieszy...
    NO FURTHER COMMENTS
    Obserwuj wątek
      • Gość: plastic Re: zabawa naszym kosztem w PS IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.12.02, 15:08
        co reklama to reklama...
        • Gość: antoni p Re: zabawa naszym kosztem w PS IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 12:34
          Wyniki w PS to kolejny przyklad chorej ambicji prezesa Drzymały. Wszyscy wiedzą
          jakie kluby są najpopularniejsze w Polsce, nie zmieni tego żadna głupkowata gra
          PS. A swoją drogą jest jakiś konkurs na najpopularniejszą drużynę świata?
          Groclin na pewno byłby w czołówce, co tam REAL czy MILAN!!!
      • jacniew Re: zabawa naszym kosztem w PS 27.12.02, 09:46
        Tania reklama.
        A tak btw to kto się przejmuje głupawymi konkursami sms-owymi jakich tysiące.
        Ja tam nie daje nikomu zarobić na takich zabawach (zdrapki, sms-y, 0-700.. itp.)
        Sposób na wyciąganie od małolatów forsy ciężko zarobionej przez ich rodziców.
        • Gość: wadlek Re: zabawa naszym kosztem w PS IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.12.02, 10:25
          Przeglad tym bezdennie głupim konkursem daje przykład jaką jest beznadziejną
          gazetą, a każdy kto bierze w nim udział musi mieć nie pokolei poukładane w
          głowie. To nie ma żadnego związku z kibicowaniem, tylko z naciąganiem przez
          gazete czytelników. Nie dość że kupują codziennie gazete to jeszcze niech
          wyślą codziennie sms-ka. Skoda słów (ale się zbulwersowałem :)
          pozdr.
        • scotpk Re: zabawa naszym kosztem w PS 27.12.02, 16:10
          BTW ain't got mobile phone...
          ode mnie nie wydębią pieniędzy - po prostu pokazuję problem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka