gilmur 02.01.03, 14:14 Najdłuższym skokiem turniejy był skok 123,5m Małysza i Peterki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boubadiop Re: DO REDAKCJI - TO OSZUSTWO AHONEN UPADŁ 02.01.03, 14:26 gilmur napisał: > Najdłuższym skokiem turniejy był skok 123,5m Małysza i Peterki bzdury wypisujesz w protokole po zawodach jaką najdłuższą odległość zapisano --> 129 i to chyba jest więcej od 123,5 no chyba że Ahonenowi odjęto po zawodach 6 metrów za upadek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn5 Boubadiop !! Głupoty gadasz!! 02.01.03, 14:49 Najdłuższy zaliczony był 123,5 m. Jak ktoś sie połamie przy skoku 135 metrów i przewróci to też mu skok ocenią (niskie noty ale jednak ocenią) i w protokole tez zapiszą mu w protokole że skoczył 135 metrów, więc nie pieprz mi tu o protokole!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn5 Boubadiop !! Głupoty gadasz!! 02.01.03, 14:51 Najdłuższy zaliczony był 123,5 m. Jak ktoś sie połamie przy skoku 135 metrów i przewróci to też mu skok ocenią (niskie noty ale jednak ocenią) i w protokole tez zapiszą mu że skoczył 135 metrów, więc nie pieprz mi tu o protokole!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boubadiop Re: Seweryn5. Nie pieprz !!! 02.01.03, 15:11 seweryn5 napisał: > Najdłuższy zaliczony był 123,5 m. Jak ktoś sie połamie przy skoku 135 metrów i > przewróci to też mu skok ocenią (niskie noty ale jednak ocenią) i w protokole > tez zapiszą mu że skoczył 135 metrów, więc nie pieprz mi tu o protokole!!!! sam pieprzysz czy Ahonena zdyskfalifikowano za podpórkę ??? obcięto mu punkty i nie uznano by mu rekordu skoczni gdyby go pobił, ale i tak oddał najdłuższy skok - co ciężko ci się zgodzić bo typowałeś mniej bałwanku ??? z mojej strony EOT Odpowiedz Link Zgłoś
dziupla Re: Boubadiop !! Głupoty gadasz!! 02.01.03, 15:19 seweryn5 napisał: > Najdłuższy zaliczony był 123,5 m. Jak ktoś sie połamie przy skoku 135 metrów i > przewróci to też mu skok ocenią (niskie noty ale jednak ocenią) i w protokole > tez zapiszą mu że skoczył 135 metrów, więc nie pieprz mi tu o protokole!!!! Tak się zagalopowałeś,że aż nieprzyjemnie.Nikt Cię tu nie trzyma na siłę. Zagraj w audiotele.Czy 2+2 jest: 3,4,5. Nie zapomnij ,że w sobotę następny konkurs.I możesz zapomnieć typować. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
galak Re: DO REDAKCJI - TO OSZUSTWO AHONEN UPADŁ 02.01.03, 15:00 Moim zdaniem lipe bardzo odstawiła redakcja przeciez skok Ahonena (tak jak Hannawalda) zostal potraktowany przez sedziow jako UPADEK !!! Wiec nie rozumiem dlaczego jest tak a nie inaczej !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gilmur Re: DO REDAKCJI - TO OSZUSTWO AHONEN UPADŁ 02.01.03, 19:54 galak napisał: > Moim zdaniem lipe bardzo odstawiła redakcja przeciez skok Ahonena (tak jak > Hannawalda) zostal potraktowany przez sedziow jako UPADEK !!! Wiec nie rozumiem > > dlaczego jest tak a nie inaczej !!!!!! Dlatego że ci z REDAKCJI obstawili inaczej więc tak sobie ustalili Odpowiedz Link Zgłoś