Gość: MONK IP: *.tvtorun.u.com.pl 19.01.03, 13:49 Ile mamy czekac - w samej Bydgoszczy na podforum zuzlowym jest ponad 4 tysiace postow, polowa tego w Toruniu. Innych miast nie licze - czas najwyzszy zalozyc ogolne!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elodia Re: PODFORUM ZUZLOWE 19.01.03, 15:51 Racja ! Żużlowi kibice wszystkich miast łączcie się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jason crump Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 19.01.03, 18:45 tak tak to jest wspaniałe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: PODFORUM ZUZLOWE 19.01.03, 19:13 A jeszcze nie ma?! To niedposzczalne!!! Pozdrowienia dla fanów speedwaya w całej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.tvtorun.u.com.pl 19.01.03, 19:46 Pozwolilem sobie napisac list do redakcji w naszej sprawie; pozostaje czekac na odpowiedz i na nowe forum. Jezeli ktos chcialby skrobnac pare slow do GW to moze by pomoglo. podaje adres: techno@agora.pl dzieki za posty i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: proxy / *.ed.shawcable.net 20.01.03, 09:07 Pogadajmy o zuzlu na zuzlowym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 15:00 JESTEM ZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: 158.75.15.* 20.01.03, 17:56 To nie jest zły pomysł,biorąc pod uwagę że podfora regionalne są tylko w Bydgoszczy i Toruniu.A przeciez kibiców z innych miast też jest sporo szczcególnie że sam jestem tego dobrym przykładem.Pozdrawiam Polskę Północno- wschodnią!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
augis Re: PODFORUM ZUZLOWE 20.01.03, 18:19 Podforum żużlowe dla KAŻDEGO !!!!!!!!!!!!! BRAVO BRAVO BRAVO !!!! MONK na PREZYDENTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: PODFORUM ZUZLOWE 20.01.03, 19:43 Popieram ten pomysł, który nosi znamiona geniuszu;-) Monk na prezydenta, chcemy swoje podforum żużlowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.hipernet.ras.pl 20.01.03, 23:41 Popieram, dlaczego nie ma podforum żużel??? Zużel to najpopularniejsza dyscyplina sportowa w tym kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: 158.75.224.* 22.01.03, 11:34 Wpadlem bo widze, ze temat niebezpiecznie nisko spada. Od GW zadnych wiadomosci, wyglada na to , ze ignoruja nasze starania. Szkoda, bo jest okazja przejac troche bywalcow ze sportsboardu.napisze jeszcze do nich jeszcze raz i szczerze zachecam do tego samego. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 12:58 Wczoraj kolejny list do gw - oczywiscie bez odpowiedzi. Trzeba bedzie probowac dalej albo wyniesc sie na www.sportsboard.pl - tam bardziej dbaja o kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: PODFORUM ZUZLOWE 24.01.03, 14:32 Coś podobnego, nie chce mi się wierzyć, żeby tak poczytna gazeta i do tego mająca opinię opiniotwórczej lekceważyła swoich czytelników i forumowiczów! MONK, sprawdz jeszcze raz pocztę, może wysłali ale nie doszło? Ciekawe, tak niewiele potrzeba, kilka telefonów, rozmów i byłoby forum zużlowe - to chyba naprawdę nie może byc problemem dla GW - czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK ZENADA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 16:20 Jedyne co dostaje to automatycznie wysylane podziekowania za list z GW. Czyli praktycznie zero reakcji. Wysylalem do dzialu zajmujacego sie portalem - czyli nawet kilka telefonow nie potrzeba. ZENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: ZENADA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 18:16 Niestety to jest przyklad jak bardzo lekcewazy sie w Polsce liczna rzesze kibicow zuzla!!! A myslalem ze to dotyczy tylko TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: ZENADA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 21:50 W wawie nie znaja sie na sporcie, ktory ogranicza sie do miernej pilki kopanej i jeszcze slabszej koszykowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: ZENADA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 22:15 Jedyna nadzieja na zmiane postrzegania zuzla przez Warszawe sa chyba dobre wystepy Gwardii w I lidze i jej awans do ekstraligi. Moze wtedy czarny sport zostanie dostrzezony przez najwazniejsze polskie media: TVP, GW itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: ZENADA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 21:40 Moze, bo indywidualne turnieje organizowane w wawie w polowie lat 90tych ze swiatowa czolowka przyciagaly po 2-3 tys. widzow - tam nie ma klimatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: ZENADA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 21:40 Moze, bo indywidualne turnieje organizowane w wawie w polowie lat 90tych ze swiatowa czolowka przyciagaly po 2-3 tys. widzow - tam nie ma klimatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: ZENADA GW IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 12:31 Czy na tym forum nie ma kibicow żużla??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr X ... IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 28.01.03, 15:17 Ja tez chcem forum żużlowe !!! Pozdrowienia dla wszystkich kibiców czarnego sportu z Gorzowa !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: ... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 15:44 Ja też chcę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: ... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 17:12 To wpadaj czesciej - moze przezwyciezymy arogancje GW. Odpowiedz Link Zgłoś
augis Re: ... 28.01.03, 18:46 A wydawało się, że GW to pismo na poziomie i otwarte na głosy czytelników ! Wielka szkoda. Czy naprawdę musimy przenieść się gdzieś indziej. GAZETO OPAMIETAJ SIĘ ! KIBICE CZEKAJĄ NA TO PODFORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: ... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 20:30 Wkurwiajacy jest brak jakiejkolwiek odpowiedzi - czy to na posty czy na wysylane maile. Dostajesz tekst w stylu " dziekujemy za list, potwierdzamy jego odbior" i tyle. Po cholere podaja adresy skoro i tak nikt nie zadaje sobie trudy czytania poczty ??? Jestem szczerze zawiedziony postawa Gazety. Poziom samego pisma jest ekstra i tylko to trzyma mnie jeszcze na tym forum. Jaka komplikacje moze sprawic utworzenie takiego podforum??? Jezeli sie szanuje czytelnikow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marf Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: 217.97.140.* 29.01.03, 00:46 Pomysł dobry. Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 12:22 Postaram sie wpadac czesciej!!! Denerwuje mnie powoli ten temat jakby im bylo tak ciezko ruszyc swoje smierdzace dupska i stworzyc to podforum zuzlowe! Pewnie nie maja czasu bo zajmuja sie kolejnym podforum pilkarskim!!! BRAK SŁÓW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 13:04 Ja wpdam codziennie, nie odpuszcze tego watku. dzieki o pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 13:13 Ja tez bede wpadal codziennie (mam nadzieje) i bede sie staral razem z wami doprowadzic do sytuacji ze wreszcie stworza to co chcemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 14:19 Mam nadzieje, bo inaczej trzeba bedzie odejsc do sportsboardu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 19:17 PODFORUM ŻUŻLOWE DLA KIBICÓW ŻUŻLA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr X Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 29.01.03, 20:35 Wzajemnie !! :) No i chyba GW nas olewa !! :x Kochani informatycy z GW ruszcie sie do roboty !! Chyba umiecie stworzyć podforum ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 13:05 Witam:) forum zuzlowe dla kazdego - milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: 195.117.237.* 30.01.03, 13:13 Gość portalu: MONK napisał(a): > Witam:) forum zuzlowe dla kazdego - milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 15:33 I znowu jestem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 16:07 Nadal nic Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: PODFORUM ZUZLOWE 30.01.03, 16:51 Pierwszy raz spotykam się z taką żenadą ze strony Wyborczej. Obawiam się Monk, że piszesz to niekompetentnych osób. Może maile odbiera tam sprzątaczka albo portier? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 17:52 Koledzy, a moze bysmy tak zaczeli tworzyc nowe te same watki czyli "podforum zuzlowe"? Tak chyba bedziemy bardziej widoczni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 17:59 Myślę, że to nawet sympatycznie wygląda!!! Teraz Wy drodzy koledzy!!! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: PODFORUM ZUZLOWE 30.01.03, 18:09 I jeszcze raz ja - MONK i panowie pisujacy - popieram te starania, jednakze sam nie mogę częściej bywać - dziś za to jestem i się oczywiście dopisuję! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:30 Może sposób Remwila okaże się skuteczny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:45 Mam nadzieje ze tak ale na pewno musicie sie dolaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drum Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 21:11 Jestem z wami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 09:42 Jestem jak najbardziej za. Moze jesli beda musieli czyscic forum 10 razy dziennie to pojda na ustepstwa :) do roboty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Sorry drodzy forumowicze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 09:51 Ten post kieruje do kibicow poirytowanych dzisiejszym wygladem forum - z mojej strony mam nadzieje, ze to akcja tylko tymczasowa -nas tez nie bawi zakladanie pustych watkow ale nie wiemy juz w jaki sposob naciskac na GW. Dotychczasowe proby spelzly na niczym. Pozdr. i przepraszam za klopot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Sorry drodzy forumowicze IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 12:06 A Gazeta cały czas olewa kibiców sportu żużlowego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Sorry drodzy forumowicze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 15:41 Ale musieli nas zauwazyc bo wykasowali cala serie postow. Zaraz zaczne nowa - najwyzej mnie zabanuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Sorry drodzy forumowicze - TWORZYMY NOWE WATKI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 15:53 Tworzcie nowe watki , stare sa kasowane. mam nadzieje, ze ta kacja szybko przyniesie jakis skutek, bo utrudnianie zycia innym nie jest naszym celem (przynajmniej moim). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad K. Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.lublin.pl 31.01.03, 16:25 Jak czujecie się oszukani bo wbijajcie tutaj: zuzel.lubelski.pl :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 16:32 Jak to sympatycznie wyglada...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 17:37 Miales dobry pomysl; jak nas nie zjedza albo zabanuja to cos z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 18:04 Licze na to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 18:11 A co bedzie jezeli jednak nam sie nie uda? wyprowadzamy sie na sportsboard i namawiamy innych zeby poszli z nami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 18:16 Nie mam pojecia!!! Nie dostales od GW zadnej sensownej odpowiedzi?! Jesli nie to ich jeszcze troche zasypiemy watkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Panie i Panowie! Nawiazalismy KONTAKT. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 18:46 W dniu dzisiejszym dostalem odpowiedz na moje pytanie dotyczace forum zuzlowego. Zainteresowanych zapraszam na forum o forum - wylania sie powoli jakas wizja przyszlego forum, byc moze opartego o fora bydgoskie i torunskie. Zainteresowanych zapraszam do dyskusji:) PS.Teraz chyba mozemy przestac smiecic forum. ja przynajmniej sie wstrzymam.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: Panie i Panowie! Nawiazalismy KONTAKT. IP: *.hipernet.ras.pl 01.02.03, 08:18 to gdzie o tym można poczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Panie i Panowie! Nawiazalismy KONTAKT. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 11:35 W miejscu, ktore nazywa sie forum o forum - w temacie podforum zuzlowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr X Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 01.02.03, 09:33 :((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 12:30 :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 14:43 ja bym sie tak bardzo nie cieszyl - narazie mamy spory krok do przodu ale czy bedzie z tego forum? trzeba sie zastanowic nad przyszlym ksztaltem tego forum dlatego zapraszam do dyskusji na "forum o forum". pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr X Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 02.02.03, 21:17 C.D.N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 21:53 oby, oby - przyszly tydzien powinien przyniesc ostateczne rozwiazanie kwestii forum zuzlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zas(y)pany Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.torun.pl / 11.11.11.* 04.02.03, 08:49 Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 23:55 wciaz czekamy Odpowiedz Link Zgłoś