Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PODFORUM ZUZLOWE

IP: *.tvtorun.u.com.pl 19.01.03, 13:49
    Ile mamy czekac - w samej Bydgoszczy na podforum zuzlowym jest ponad 4
    tysiace postow, polowa tego w Toruniu. Innych miast nie licze - czas
    najwyzszy zalozyc ogolne!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gunner Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 19.01.03, 15:45
      • elodia Re: PODFORUM ZUZLOWE 19.01.03, 15:51
        Racja ! Żużlowi kibice wszystkich miast łączcie się :)))
        • Gość: jason crump Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 19.01.03, 18:45
          tak tak to jest wspaniałe!!!
          • robert_wl Re: PODFORUM ZUZLOWE 19.01.03, 19:13
            A jeszcze nie ma?! To niedposzczalne!!! Pozdrowienia dla fanów speedwaya w
            całej Polski.
            • Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.tvtorun.u.com.pl 19.01.03, 19:46
              Pozwolilem sobie napisac list do redakcji w naszej sprawie;
              pozostaje czekac na odpowiedz i na nowe forum. Jezeli ktos chcialby skrobnac
              pare slow do GW to moze by pomoglo. podaje adres: techno@agora.pl
              dzieki za posty i pozdrawiam
              • Gość: Yeti Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: proxy / *.ed.shawcable.net 20.01.03, 09:07
                Pogadajmy o zuzlu na zuzlowym forum.
                • Gość: Łysy Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 15:00
                  JESTEM ZA!!!
                  • Gość: Mario Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: 158.75.15.* 20.01.03, 17:56
                    To nie jest zły pomysł,biorąc pod uwagę że podfora regionalne są tylko w
                    Bydgoszczy i Toruniu.A przeciez kibiców z innych miast też jest sporo
                    szczcególnie że sam jestem tego dobrym przykładem.Pozdrawiam Polskę Północno-
                    wschodnią!!!!!
                    • augis Re: PODFORUM ZUZLOWE 20.01.03, 18:19
                      Podforum żużlowe dla KAŻDEGO !!!!!!!!!!!!!
                      BRAVO BRAVO BRAVO !!!!
                      MONK na PREZYDENTA !!!
      • reggie Re: PODFORUM ZUZLOWE 20.01.03, 19:43
        Popieram ten pomysł, który nosi znamiona geniuszu;-)
        Monk na prezydenta, chcemy swoje podforum żużlowe!!!
      • Gość: simon Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.hipernet.ras.pl 20.01.03, 23:41
        Popieram, dlaczego nie ma podforum żużel???
        Zużel to najpopularniejsza dyscyplina sportowa w tym kraju!!!
        • Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: 158.75.224.* 22.01.03, 11:34
          Wpadlem bo widze, ze temat niebezpiecznie nisko spada. Od GW zadnych
          wiadomosci, wyglada na to , ze ignoruja nasze starania. Szkoda, bo jest okazja
          przejac troche bywalcow ze sportsboardu.napisze jeszcze do nich jeszcze raz i
          szczerze zachecam do tego samego. pozdr.
          • Gość: Łysy Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 21:01
            • Gość: Łysy Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 12:22
              • Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 12:58
                Wczoraj kolejny list do gw - oczywiscie bez odpowiedzi.
                Trzeba bedzie probowac dalej albo wyniesc sie na www.sportsboard.pl - tam
                bardziej dbaja o kibicow.
                • reggie Re: PODFORUM ZUZLOWE 24.01.03, 14:32
                  Coś podobnego, nie chce mi się wierzyć, żeby tak poczytna gazeta i do tego
                  mająca opinię opiniotwórczej lekceważyła swoich czytelników i forumowiczów!
                  MONK, sprawdz jeszcze raz pocztę, może wysłali ale nie doszło?
                  Ciekawe, tak niewiele potrzeba, kilka telefonów, rozmów i byłoby forum zużlowe -
                  to chyba naprawdę nie może byc problemem dla GW - czekamy!
                  • Gość: MONK ZENADA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 16:20
                    Jedyne co dostaje to automatycznie wysylane podziekowania za list z GW. Czyli
                    praktycznie zero reakcji. Wysylalem do dzialu zajmujacego sie portalem - czyli
                    nawet kilka telefonow nie potrzeba. ZENADA!
                    • Gość: Łysy Re: ZENADA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 18:16
                      Niestety to jest przyklad jak bardzo lekcewazy sie w Polsce liczna rzesze
                      kibicow zuzla!!! A myslalem ze to dotyczy tylko TVP...
                      • Gość: MONK Re: ZENADA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 21:50
                        W wawie nie znaja sie na sporcie, ktory ogranicza sie do miernej pilki kopanej
                        i jeszcze slabszej koszykowki.
                        • Gość: Łysy Re: ZENADA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 22:15
                          Jedyna nadzieja na zmiane postrzegania zuzla przez Warszawe sa chyba dobre
                          wystepy Gwardii w I lidze i jej awans do ekstraligi. Moze wtedy czarny sport
                          zostanie dostrzezony przez najwazniejsze polskie media: TVP, GW itp.
                          • Gość: MONK Re: ZENADA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 21:40
                            Moze, bo indywidualne turnieje organizowane w wawie w polowie lat 90tych ze
                            swiatowa czolowka przyciagaly po 2-3 tys. widzow - tam nie ma klimatu.
                          • Gość: MONK Re: ZENADA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 21:40
                            Moze, bo indywidualne turnieje organizowane w wawie w polowie lat 90tych ze
                            swiatowa czolowka przyciagaly po 2-3 tys. widzow - tam nie ma klimatu.
                            • Gość: Łysy Re: ZENADA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 12:47
                              • Gość: MONK Re: ZENADA GW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 17:45
                                • Gość: Łysy Re: ZENADA GW IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 12:31
                                  Czy na tym forum nie ma kibicow żużla???
                                  • Gość: mr X ... IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 28.01.03, 15:17
                                    Ja tez chcem forum żużlowe !!! Pozdrowienia dla wszystkich kibiców czarnego
                                    sportu z Gorzowa !! :)
                                    • Gość: Remwil Re: ... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 15:44
                                      Ja też chcę!!!!!
                                      • Gość: MONK Re: ... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 17:12
                                        To wpadaj czesciej - moze przezwyciezymy arogancje GW.
                                        • augis Re: ... 28.01.03, 18:46
                                          A wydawało się, że GW to pismo na poziomie i otwarte na głosy czytelników !
                                          Wielka szkoda. Czy naprawdę musimy przenieść się gdzieś indziej.

GAZETO OPAMIETAJ SIĘ ! KIBICE CZEKAJĄ NA TO PODFORUM.
                                          • Gość: MONK Re: ... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 20:30
                                            Wkurwiajacy jest brak jakiejkolwiek odpowiedzi - czy to na posty czy na
                                            wysylane maile. Dostajesz tekst w stylu " dziekujemy za list, potwierdzamy
                                            jego odbior" i tyle. Po cholere podaja adresy skoro i tak nikt nie zadaje
                                            sobie trudy czytania poczty ???
                                            Jestem szczerze zawiedziony postawa Gazety. Poziom samego pisma jest ekstra i
                                            tylko to trzyma mnie jeszcze na tym forum.
                                            Jaka komplikacje moze sprawic utworzenie takiego podforum???
                                            Jezeli sie szanuje czytelnikow ...
      • Gość: Marf Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: 217.97.140.* 29.01.03, 00:46
        Pomysł dobry. Jestem za.
      • sdb Re: PODFORUM ZUZLOWE 29.01.03, 07:28
        I jeszcze jeden i jeszcze raz.....
        • Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 12:22
          Postaram sie wpadac czesciej!!! Denerwuje mnie powoli ten temat jakby im bylo
          tak ciezko ruszyc swoje smierdzace dupska i stworzyc to podforum zuzlowe!
          Pewnie nie maja czasu bo zajmuja sie kolejnym podforum pilkarskim!!! BRAK
          SŁÓW!!!!!
          • Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 13:04
            Ja wpdam codziennie, nie odpuszcze tego watku. dzieki o pozdr.
            • Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 13:13
              Ja tez bede wpadal codziennie (mam nadzieje) i bede sie staral razem z wami
              doprowadzic do sytuacji ze wreszcie stworza to co chcemy!!!
              • Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 14:19
                Mam nadzieje, bo inaczej trzeba bedzie odejsc do sportsboardu.
                • Gość: Łysy Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 19:17
                  PODFORUM ŻUŻLOWE DLA KIBICÓW ŻUŻLA!!!
                  • Gość: mr X Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 29.01.03, 20:35
                    Wzajemnie !! :)

No i chyba GW nas olewa !! :x

Kochani informatycy z GW ruszcie sie do roboty !! Chyba umiecie stworzyć
                    podforum ?!
                    • sdb Re: PODFORUM ZUZLOWE 30.01.03, 10:01
                      Dzien dobry :)
                      • Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 13:05
                        Witam:) forum zuzlowe dla kazdego - milego dnia
                        • Gość: zz Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: 195.117.237.* 30.01.03, 13:13
                          Gość portalu: MONK napisał(a):

> Witam:) forum zuzlowe dla kazdego - milego dnia
                          • Gość: MONK GW - ZENADA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 15:32
                          • Gość: Łysy Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 15:33
                            I znowu jestem!!!
                            • Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 16:07
                              Nadal nic
                              • robert_wl Re: PODFORUM ZUZLOWE 30.01.03, 16:51
                                Pierwszy raz spotykam się z taką żenadą ze strony Wyborczej. Obawiam się Monk,
                                że piszesz to niekompetentnych osób. Może maile odbiera tam sprzątaczka albo
                                portier?
                                • Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 17:52
                                  Koledzy, a moze bysmy tak zaczeli tworzyc nowe te same watki czyli "podforum
                                  zuzlowe"? Tak chyba bedziemy bardziej widoczni!!!
                                  • Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 17:59
                                    Myślę, że to nawet sympatycznie wygląda!!! Teraz Wy drodzy koledzy!!!
                                    PZDR
                                    • reggie Re: PODFORUM ZUZLOWE 30.01.03, 18:09
                                      I jeszcze raz ja - MONK i panowie pisujacy - popieram te starania, jednakze sam
                                      nie mogę częściej bywać - dziś za to jestem i się oczywiście dopisuję!
                                      Pzdr.
                                      • Gość: Łysy Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:30
                                        Może sposób Remwila okaże się skuteczny???
                                        • Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:45
                                          Mam nadzieje ze tak ale na pewno musicie sie dolaczyc
                                          • Gość: Drum Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 21:11
                                            Jestem z wami!!!!!
                                            • Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 09:42
                                              Jestem jak najbardziej za. Moze jesli beda musieli czyscic forum 10 razy
                                              dziennie to pojda na ustepstwa :) do roboty:)
                                              • Gość: MONK Sorry drodzy forumowicze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 09:51
                                                Ten post kieruje do kibicow poirytowanych dzisiejszym wygladem forum - z mojej
                                                strony mam nadzieje, ze to akcja tylko tymczasowa -nas tez nie bawi zakladanie
                                                pustych watkow ale nie wiemy juz w jaki sposob naciskac na GW. Dotychczasowe
                                                proby spelzly na niczym.
                                                Pozdr. i przepraszam za klopot.
                                                • Gość: Łysy Re: Sorry drodzy forumowicze IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 12:06
                                                  A Gazeta cały czas olewa kibiców sportu żużlowego!!!
                                                  • Gość: MONK Re: Sorry drodzy forumowicze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 15:41
                                                    Ale musieli nas zauwazyc bo wykasowali cala serie postow. Zaraz zaczne nowa -
                                                    najwyzej mnie zabanuja.
                                                    • Gość: MONK Re: Sorry drodzy forumowicze - TWORZYMY NOWE WATKI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 15:53
                                                      Tworzcie nowe watki , stare sa kasowane. mam nadzieje, ze ta kacja szybko
                                                      przyniesie jakis skutek, bo utrudnianie zycia innym nie jest naszym celem
                                                      (przynajmniej moim).
      • Gość: Konrad K. Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.lublin.pl 31.01.03, 16:25
        Jak czujecie się oszukani bo wbijajcie tutaj: zuzel.lubelski.pl :-)

Pozdr.
        • Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 16:32
          Jak to sympatycznie wyglada...!!!
          • Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 17:37
            Miales dobry pomysl; jak nas nie zjedza albo zabanuja to cos z tego wyjdzie.
            • Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 18:04
              Licze na to!!!
              • Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 18:11
                A co bedzie jezeli jednak nam sie nie uda? wyprowadzamy sie na sportsboard i
                namawiamy innych zeby poszli z nami?
                • Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 18:16
                  Nie mam pojecia!!! Nie dostales od GW zadnej sensownej odpowiedzi?! Jesli nie
                  to ich jeszcze troche zasypiemy watkami.
                  • Gość: MONK Panie i Panowie! Nawiazalismy KONTAKT. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 18:46
                    W dniu dzisiejszym dostalem odpowiedz na moje pytanie dotyczace forum
                    zuzlowego. Zainteresowanych zapraszam na forum o forum - wylania sie powoli
                    jakas wizja przyszlego forum, byc moze opartego o fora bydgoskie i torunskie.
                    Zainteresowanych zapraszam do dyskusji:)

PS.Teraz chyba mozemy przestac smiecic forum. ja przynajmniej sie
                    wstrzymam.pozdr.
                    • Gość: simon Re: Panie i Panowie! Nawiazalismy KONTAKT. IP: *.hipernet.ras.pl 01.02.03, 08:18
                      to gdzie o tym można poczytać?
                      • Gość: MONK Re: Panie i Panowie! Nawiazalismy KONTAKT. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 11:35
                        W miejscu, ktore nazywa sie forum o forum - w temacie podforum zuzlowe
      • Gość: mr X Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 01.02.03, 09:33
        :(((((((((((((((
        • Gość: Remwil Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 12:30
          :))))))))))))))
          • Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 14:43
            ja bym sie tak bardzo nie cieszyl - narazie mamy spory krok do przodu ale czy
            bedzie z tego forum? trzeba sie zastanowic nad przyszlym ksztaltem tego forum
            dlatego zapraszam do dyskusji na "forum o forum". pozdr.
      • Gość: mr X Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 02.02.03, 21:17
        C.D.N.
        • Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 21:53
          oby, oby - przyszly tydzien powinien przyniesc ostateczne rozwiazanie kwestii
          forum zuzlowego.
      • Gość: zas(y)pany Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.torun.pl / 11.11.11.* 04.02.03, 08:49
        Popieram.
      • Gość: MONK Re: PODFORUM ZUZLOWE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 23:55
        wciaz czekamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka