dj_tomo 28.07.06, 19:11 Jak ktoś wejdzie w posiadanie OFICJALNEGO składu obu zespołów to prosze niech go tu zamieści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominho Re: Widzew - Groclin Skład? 28.07.06, 19:19 Za dzisiejszym przegladem sportowym: Widzew: fabiniak, nowak, Rzezniczak, stawarczyk, klos, bialek, budka, Iwan,Zecevic, bogunovic, sokalski groclin: Przyrowski, Telichowski, Mowllik, Lacic, Lazarevski, Nowacki, swierczewski, Jodlowiec, Piechniak, Sikora, Kazmierowski Odpowiedz Link Zgłoś
dj_tomo Re: Widzew - Groclin Skład? 28.07.06, 19:21 Gdy dzisiejszyb PS był WCZORAJ wieczorem oddawany do druku to mogli podać co najwyżej przypuszczlany skład. Ja proszę o skład oficjalny - jest on podawany na ok. 1h - 30 minut przed meczem. Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Widzew - Groclin Skład? 29.07.06, 10:16 Zapewne znajdzie ktoś kto bardzo chętnie pójdzie na stadion, zabierze od organizatorów oficjalne składy i szybciutko wróci do domu by na forum Piłkarzyków przedstawić Ci ten skład... Odpowiedz Link Zgłoś
matiz02 Re: Widzew - Groclin Skład? 29.07.06, 10:29 Jak by ci sie chcialo ruszyc dupe i wziasc pilot w reke i sprawdzic na telegazecie to mialbys ten sklad Zamiast zadawac durne pytania to pomysl tym swoim malym mozdzkiem Odpowiedz Link Zgłoś
balik33 Re: Widzew - Groclin Skład? 29.07.06, 10:39 Pamiętam jak w poprzedniej edycji, aby poznać składy, telefonowałem po prostu do danego klubu podając się za dziennikarza lokalnej gazety i prosiłem o podanie składu. Nic prostszego. Inwencji trochę i kreatywności potrzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Widzew - Groclin Skład? 29.07.06, 11:41 poza tym są strony prowadzone przez kibiców którzy prowadzą relacje on-line i podają składy na kilkanaście minut przed rozpoczęciem. Szkoda tylko że kolejki zaczynają się w piątek a nie w sobotę kilkoma spotkaniami równocześnie :) Odpowiedz Link Zgłoś