malen_a 05.10.03, 18:33 fajny film dzisiaj widzialam Jezeli lubicie spokojne i powolne filmy psychologiczne to serdecznie polecam :-)) a Ralph Finnes jak zawsze swietny :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: spider 05.10.03, 20:33 A jeżeli lubicie strzelające gitary Banderasa i enrike w akcji to musicie się wybrać na Desperado2 Once upon a Time Mexico Dla mnie lepsze od Matrix:)tylko później nie strzelajcie do kucharzy:))))))))))) Odpowiedz Link
malen_a Re: spider 05.10.03, 21:59 wlasnie mialam sie wybrac na Banderasa ...hmmm, mowisz, ze warto ... Odpowiedz Link
ulalka Re: spiderman 05.10.03, 22:04 is having you for dinner tonite ;)))) a to znacie? :)))) Odpowiedz Link
koaa Re: spider 05.10.03, 22:06 Wiele ludzi mnie pyta warto czy nie warto a ja na to mówie że film jest jak gruszka moze byc słodki lub gorzki ale moze byc też jak kola zimna lub ciepła a czy każdy lubi kole nie -niektórzy wolą kawe albo herbate jaśminowa a jeszcze inni pokrzywe:)))))))) Chris (pomysł ukradzion-Asterix i obelix misja kleopatra:) Odpowiedz Link
ulalka Re: Amelia :) 05.10.03, 22:13 ja bede nadrabiac Amelia :) poprosze o recenzje :) Odpowiedz Link
malen_a Re: Amelia :) 06.10.03, 09:43 ulalka napisała: > ja bede nadrabiac Amelia :) poprosze o recenzje :) nie widzialas jeszcze Amelii?? zobacz koniecznie!!! warto Odpowiedz Link
koaa Re: Amelia :) 06.10.03, 10:26 ale Amelia ciągle leci w TV widziałem ją ze 3 razy:))))))) Odpowiedz Link
aguszak Re: Amelia :) 06.10.03, 10:30 Piękny, poetycki, zabawny film, jakich mało... trochę wykręcony, ale nie dłuży się wcale. Gorąco polecam :))) Odpowiedz Link
ulalka Re: Amelia :) 06.10.03, 15:35 dziekuje :))) dzis obejrze :)) Koaa :))) ja nie wiem co to jest telewizor ;))) nawet ogladac bede z plytki przez komputer!... :)) Odpowiedz Link
amidala Re: spider 06.10.03, 15:44 He, he... no i wątek zszedł z tematu Spidera na manowce. Albo raczej na bruk paryski do uroczej Amelii A Spider niesamowity. Atmosfera grozy, jak w najlepszych filmach Lyncha. Brudno, zimno i tchnie beznadzieją. Schizofrenię czuć i niemal można dotknąć... Wyszłam z kina podejrzliwie oglądając wszystkich ludzi... Ach, no i po raz kolejny się przekonałam, że uwielbiam Mirandę Richardson. Nie znam drugiej tak elastycznej aktorki: zagra świętą i wariatkę, kurew i królową- i w każdej roli wygląda jakby się do tego urodziła. Odpowiedz Link
malen_a Re: spider 06.10.03, 15:51 amidala napisała: > He, he... no i wątek zszedł z tematu Spidera na manowce. Albo raczej na bruk > paryski do uroczej Amelii > > A Spider niesamowity. Atmosfera grozy, jak w najlepszych filmach Lyncha. > Brudno, zimno i tchnie beznadzieją. Schizofrenię czuć i niemal można dotknąć... > > Wyszłam z kina podejrzliwie oglądając wszystkich ludzi... Ach, no i po raz > kolejny się przekonałam, że uwielbiam Mirandę Richardson. Nie znam drugiej tak > elastycznej aktorki: zagra świętą i wariatkę, kurew i królową- i w każdej roli > wygląda jakby się do tego urodziła. To byla Miranda Richardson?? nie poznalam jej :-( Odpowiedz Link