Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JAKA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.my.domain / 192.168.0.* 27.03.03, 22:55
    jak to moge se nazwac druzyne jak mi sie podoba , co w SS AUSCHWITZ jest nie
    tak , normalna druzyna , to moja prywatna sprawa jak sobie nazywam druzyne ,
    nawet moge sobie nazwac CHUJE MÓJE i wam gowno do tego
    Obserwuj wątek
      • Gość: tony Re: JAKA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.my.domain / 192.168.0.* 27.03.03, 22:56
        masz w 100 % racje , ch.. kogo obchodzi jak sie twoj team nazywa i zeby jeszcez
        nagrody za to odbierali , posralo ich czy co ???
      • Gość: Roni Re: JAKA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.my.domain / 192.168.0.* 27.03.03, 23:00
        mam mieszane uczucia co do tej sprawy , z jednej strony , nie rozumiem
        zabierania nagrody - pewnie ktorys z adminow ja podwedzil , a z drugiej
        regulamin , hmm , ch.. regulamin jest po to zeby go lamac wiec jestem przeciwko
        redakcji :)
      • Gość: roki Re: JAKA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.my.domain / 192.168.0.* 27.03.03, 23:05
        a mi sie wydaje ze powinnismy zapytac i poradzic sie w tej sprawie z
        franciszkiem smuda , znawca szkoly niemieckiej , bo w koncu tam sie ksztalcil i
        szlifowal swoj kunszt trenerski i co z niego jest - wielkie gowno , a raczej
        kupa gowna , majac takich zawodnikow jakich sprowadzil mu ptak do piotrkowi
        dostal w dupe 4-0 wstyd panie franciszku , wstyd i chanba :)
      • Gość: Roni Re: JAKA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.my.domain / 192.168.0.* 27.03.03, 23:08
        no franek sie popisal jak trza , 4-0 na wstepie z taka ekipa he he he, wstyd :)
        dobrze ze mamy tego kasperczaka , bo tak to kiepsciutko by bylo z kadra
        trenerow w naszym kraju , dzieki niemu wybijamy sie ponad przecietnosc
        • Gość: poli , trak Re: JAKA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.my.domain / 192.168.0.* 27.03.03, 23:12
          Gość portalu: Roni napisał(a):

> no franek sie popisal jak trza , 4-0 na wstepie z taka ekipa he he he,
          wstyd :)
          >
          > dobrze ze mamy tego kasperczaka , bo tak to kiepsciutko by bylo z kadra
          > trenerow w naszym kraju , dzieki niemu wybijamy sie ponad przecietnosc

Ale srasz , a Klajdins , Janas , Jablonski , Engel oni w niczym nie ustępuja
          Kasperczakowi , a nawet są lepsi , sam Janas potwierdzi to w sobotę.
        • Gość: LOLEK Re: JAKA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.my.domain / 192.168.0.* 27.03.03, 23:15
          Wiecie kto będzie obiawieniem rundy wiosennej w polskiej lidze ???? pewnie nie
          macie pojęcia , hmm , a ja wiem , bedzie nim BUŚKIEWICZ z zasranej i
          zadluzonej poloni warszawa , ktora juz od nastepnej kolejki zacznie przegrywac
          mecze , tak jak to bylo w rundzie jesiennej :)
        • Gość: Roni Re: JAKA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.my.domain / 192.168.0.* 27.03.03, 23:17
          wiecie co RANGERSI i DELTA FORCE sa zajebiste , niszcza co napotkaja na drodze
          i nie pierdola sie z niczym i z nikim , a GROM , czepie portkami i to nas rozni
          od ameryki :) , ale za to lepiej od USA kopiemy w pilke
          • Gość: |kgb| Re: JAKA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 28.03.03, 19:39
            Czy mozna zablokowac tego skonczonego palanta, rozmawiajacego z samym soba???
      • zet99 Re: JAKA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.03, 21:48
        co Ty pierdolisz ze niby GROM sra po porach???skad zes sie urwal??jedna z
        najlepszych jednostek na swiecie chawlona przez USA i brytanie a Ty z takim
        czyms wyjezdzasz (jakbys nie wiedzial\la to delta force szkolila komandosow z
        GROM-u!).chyba nie jestes na czasie co do tego co sie dzieje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka