Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 14:29
    Mega Szacun!!! Jeden z najwiekszych naszych sportowcow ostatnich lat i bardzo
    rozsadny czlowiek. Zawsze jakos niedoceniany i w cieniu wiec szacun tym wiekszy.
    Obserwuj wątek
      • aramba Re: Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata 17.11.06, 14:51
        No i widzisz ile komentarzy.
        • Gość: bruno biatlon ulubionym sportem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:16
          moj ulubiony sportowiec bylem juz na kilku pucharach swiata niezwykle mily
          czlowiek; a w tym sezonie mam nadzieje ze wszystko powygrywa [oczywiscie bede
          ogladal kazde zawody na eurosporcie-biatlon ulubionym sportem]
      • Gość: matti Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:20
        Ja mam nadzieje że Tomek wygra plebiscyt na 10 najlepszych w Polsce!!!
        • bazyliszek4 Re: Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata 17.11.06, 16:44
          tez mam taką nadzieję. może nawet kupie jeden numer szmatławca, by go
          wspomóc...
          • karmazynala Re: Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata 17.11.06, 16:52
            W tamtym roku od października były reklamy na jedynce o sportowcu roku, a teraz
            nic! :/
      • Gość: krys Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:24
        Które miejsce Tomek zajął w plebiscycie który był organizowany na tej stronie?
      • Gość: www.biathlon.pl www.biathlon.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:06
        Wszyscy kadrowicze za wyłączeniem Magdaleny Grzywy, która jutro udaje się do Obertillach przebywają obecnie na zgrupowaniu w Muonio. To już tradycyjne miejsce przdsezonowych zgrupowań. Równiez jak zawsze nasi reprezentanci wezmą w najbliższy weekend udział w zawodach testowych. W sprincie i biegu na dochodzenie ma również wystartowac czołówka biathlonistów niemieckich.

Więcej na Biathlon.pl
      • Gość: gg Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:19
        No to jak który był tomek w tym plebiscycie??
        • Gość: papa Re: Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata IP: 192.130.28.* 18.11.06, 13:58
          Tomek byl 1szy!!!
      • Gość: molka jeden z moich ulubionych sportowców! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:14
        Dzięki za wywiad z Tomaszem Sikorą, podziwiam go za wytrwałośc i życze powodzenia w tym sezonie!
        • Gość: kibicka Re: jeden z moich ulubionych sportowców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 10:23
          dziękuję za ten wywiad,zawsze lubię wysłuchać pana Tomka,
          podziwiam go i cenię za wytrwałość i kulturę osobistą,
          czekam na relacje z ulubionej zimowej konkurencji,
          oczekuję na ciekawe (jak zawsze) komentarze K.Wyrzykiewicza i T.Jarońskiego
          PANIU TOMASZOWI życzę powodzenia we wszystkich poczynaniach
      • Gość: woytas.kontra Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata IP: *.aster.pl 18.11.06, 12:58
        Szacunek....pamiętam jak puściły emocje....ja też się rozjechałem..
      • a.adas A mi Sikory ... żal 18.11.06, 18:07
        gdyby zdobył w karierze tylko jeden naprawdę ważny (czyli złoty MŚ lub
        olimpijski) medal, nieważne czy na początku kariery, czy na końcu, można by to
        uznać za przypadek, fuks. Ale zdobycie medali w takim odstępie czasu potwierdza
        nieprawdopodobny potencjał Sikory. I aż strach pomyśleć ile by ich miał, gdyby
        był odpowiednio prowadzony przez całą karierę. Ale czy w polskim bałaganie
        organizacyjnym było to możliwe?
        • Gość: henrykblajet Re: A mi Sikory ... żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:13
          Dlamnie jesteś wielki.Jak zddobyłeś ten medal łza mi sie wytoczyła.Proszę o
          następne wzruszenia.POWODZENIA..........POWODZ.
          • Gość: kajka Re: A mi Sikory ... żal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:47
            hehe, pamiętam, jak po tym krótkim (emocjonalnym;)) wywiadzie masa ludzi w necie pisała, że też się rozbeczeli ;P to było cudne:D
      • Gość: senna Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata IP: *.net.pulawy.pl 19.11.06, 09:46
        Panie Tomku! Wszystkiego Naj zycze bo sie Panu nalezy! Calej naszej ekipie
        zreszta tez!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka