Gość: indycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mati.pl Wielka polska drużyna IP: *.chello.pl 02.12.06, 10:17 brawo brawo brawo, cala 100lica i Polska jest za Wami chlopaki !!! jestescie naprawde wielcy :) powodzenia w finale !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wielka polska drużyna IP: *.chello.pl 02.12.06, 10:25 Bułgarzy obrzydliwie rozkojarzają znacznie lepsze drużyny, które przegrywają na własne żyzenie. Polacy jednak mimo rozkojarzenia wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Wielka polska drużyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:33 Gratulacje! "(...)A wczoraj był liderem naszej drużyny(...) Jakie wczoraj?A jeśli do papierowego GW to powinno byc przedwczoraj,chyba,że juz w niedziele GW wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Pamietamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:01 transmisje do nieba przeprowadzaambroziak,wagner,goly..-pamietamy to takze wasz sukces Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Cały czas mówiłam, że Murek ciągnął drużynę w dół 02.12.06, 11:09 Po jednej fantastycznej akcji przychodziło dziewięć złych. I to w przypadku, kiedy Swiderski wspinał się na wyżyny, starczało do jakiejś wygranej. Kiedy Świder grał średnio, a obok stał Murek, zespół polski przegrywał. To było regułą. I mówiło się, przegrali w świetnym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: Cały czas mówiłam, że Murek ciągnął drużynę w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:31 Głupoty wypisujesz. To jest głównie zasługa trenera który potrafił ich przekonać ze są zdolni odnosić sukcesy. Co ty myslisz że oni nagle nauczyli się grać w siatkówke ?! Jak Murek dojdzie do pełnej dyspozycji fizycznej to jeszcze bardziej wzmocni kadre. Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Cały czas mówiłam, że Murek ciągnął drużynę w 02.12.06, 11:34 I oby tak było, jak mówisz. Ale ja w to nie wierzę, by gra Murka wpłynęła na wzmocnienie kadry. Pamietaj, że wówczas nie wejdzie do zespołu ktoś inny. On musi - nie wzmocnić, ale zastąpić, któregoś z zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fogel Wyjmuję sobie tą bułgarską drzazgę spod paznokcia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.06, 11:45 źródło: komentator Polsatu :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawi warto być Polakiem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:14 zawsze, nie tylko kiedy wygrywamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosyć tego!!! Bińczyk! Bińczyk! Bińczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 13:43 Redaktor B. znów w natarciu. Najpierw kilka dni temu wyskoczył z porównaniem do Wembley (trafił jak kulą w płot), a teraz znów się popisał. "Wczoraj (!!!) był liderem naszej drużyny" - to o Winiarskim. Sobota czyli dzisiaj jednak! I jeszcze o finale: "to przeciwnicy muszą się obawiać". Brazylia nas? Według jeszcze obowiązującej w męskiej siatkówce hierarchii nie mają czego się obawiać, bo to oni odnosili duże sukcesy w ostatnich latach, a nie my. Wszyscy - jak sądzę - cieszymy się z wielkiego sukcesu naszych, ale wypisywanie takich bzdur jak B. jest zwyczajnie żenujące. I nawet jak graliśmy troszkę słabiej (jeśli B. koniecznie sie upiera), to wypadałoby zauważyć, że słabiej grali też Bułgarzy - ale w obu przypadkach raczej nerwy o tym decydowały, bo trudno pamiętać o zmęczeniu, gdy gra sie o finał. Lepiej będzie jeśli Bińczyk zajmie się czymś innym, bo zaniża i tak niski poziom działu sportowego Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel I to mnie właśnie wkurza w polskich mediach... IP: *.stk.vectranet.pl 02.12.06, 22:14 Przechodzenie od narzekania do nieuzasadnionej euforii. Kiedy coś nie wychodzi, pierwsi jesteśmy (my jako naród) do wymyślania kwiecistych pogrzebowych przemówień... Kiedy tylko zabłyśnie promyk nadziei, zanim cokolwiek się jeszcze rozstrzygnie, już dzieli się skórę na niedźwiedziu, który jeszcze w lesie biega... Może mniej tej stanowczości panowie? Może więcej pokory? Zwycięstwo to będzie, jak sędzia ogłosi koniec meczu i nasi będą mieli więcej wygranych setów - nie wcześniej! Więc skończcie z tym orgastycznym nadęciem! Czy nasi wygrają jutro czy nie, czas pokaże... Ja trzymam kciuki za naszych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as podziękowania dla Polsatu gdyby nie on IP: 195.136.49.* 03.12.06, 18:27 tobyśmy tego wszystkiego nie widzieli po państwowa to kicz po co wysłali tam Dembowskiego skoro nie transmitowała . > Misję wypełnił POLSAT i powinni część pieniędzy oddać Polsatowi z naszych abonamentów, za to że ich zastąpił ciekawe jak b ędą wspominać ten sukces czy tak jak teraz poprzez zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś