Gość: Gerry IP: *.acn.pl 03.04.03, 00:25 Burkhardt pokazał najwięjksze zaangażowanie i mimo paru kiksów był dla mnie nr 1 w tym meczu. Wiecej młodych panie Pawle! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeee Burkhardt jest o niebo lepszy od swierczewskiego!!!!!! IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 03.04.03, 00:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deomike Re: Burkhardt jest o niebo lepszy od swierczewski IP: *.tpi.pl 03.04.03, 02:43 Popieram w 100% Koles duzo widzi, nie boi sie przytrzymac pilki, walczy, stara sie, wszedzie bylo go pelno, troche mniej widoczny w drugiej polowie, ale obok graczy z Wisly to najlepszy gracz meczu! brawa za tak udany debiut! No i oczywiscie wielkie dzieki dla Janasa, ktory jakos to wszystko poukladal!!! a swierczewski...buahahahahah dziekujac za gre w reprezentacji, zapraszam na emeryture!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal Re: Burkhardt jest o niebo lepszy od swierczewski IP: *.student.pw.edu.pl 03.04.03, 08:58 Burkhardt, to jest chlopak z papierami na wielkie granie i ma dopiero 19 lat. Miejmy nadzieje, ze nie pojdzie w slady Citki, Piekarskiego i Saganowskiego, ktorzy tez mieli namieszac w poprzednich kadrach. Pozdrawiam wszystkich kibicow reprezentacji Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Burkhardt jest o niebo lepszy od swierczewski IP: 80.51.254.* 03.04.03, 11:56 Czy Panstwo widzieli spokój i opanowanie, bez zadnych zbednych ruchów, jak Burkhardt przyjmował piłke mając metr dalej dwóch rywali? Jak poruszał sie po boisku, jakby przewidując gdzie bedzie piłka? Jak spokojnie wygrywał pojedynki główkowe i skutecznie ( niemal 100%) odbierał piłki? Pozostawiam to bez komentarza... i to w debiucie! To nie było krecenie sie w kółko jak u Świerczewskiego, i bieganie jak baletnica u Kałuży - Burkhardt wie co to football, na czym polega i jak go uskutecznic nie biegając bez sensu po boisku! Brawo Trenerze - jeszcze tylko mała podpowiedź! jest w "Wiśle" taki młody gracz, który podobnie gra - prosze przypomniec sobie mecz Lazio-Wisła we Włoszech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Burkhardt jest o niebo lepszy od swierczewski IP: *.orion.pl 03.04.03, 12:05 Gość portalu: Alex napisał(a): > Czy Panstwo widzieli spokój i opanowanie, bez zadnych zbednych > ruchów, jak Burkhardt przyjmował piłke mając metr dalej dwóch > rywali? [...] Ja widzialem, jak Burkhadt gra w lidze, kiedy ci rywale nie sa slabiutkimi amatorami. I nie wyglada to az tak dobrze, bo nadal ma przeglad pola i niezla technike, ale popelnia mnostwo bledow. Ale moze beda z niego ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuwin Re: Burkhardt jest o niebo lepszy od swierczewski IP: slezak:* / 192.168.0.* 03.04.03, 18:39 Aleksie . Jesteś jeszce bardzo młody albo bardzo mało inteligentny. Zyczę Ci żeby było to pierwsze. Ja osobiście przekonałem się do piłkarza Amiki, kiedy Amika grała jeszcze w europejskich pucharach. Po ostatnim meczy możemy jedynie powiedzieć że Burkhard nie zawiódł. A wynika to z tego że nie przyrównuje się boksera wagi ciężkiej do boksera wagi koguciej. Dla Pana informacji San Marino ma 26 tyś mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon77 Re: Wypowiedzi polskich piłkarzy: Tak miało być IP: *.man.polbox.pl 03.04.03, 08:08 Młody pomocnik Amiki rozegrał dobry mecz, ale musi się oczywiście jeszcze sprawdzić w meczu z troszkę silniejszym niż San Marino rywalem. Trener Janas powinien jednak na niego stawiać, bo jest duża szansa, że bedzie on grał jeszcze lepiej. Świerczewski niestety ma już swoje lata i już lepiej grał nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maarek Nie plujmy na Świerczewskiego IP: *.acn.waw.pl 03.04.03, 09:11 Ja też uważam, że duet Kałuża Świerczewski odchodzi do przeszłosci. Ale nie plujmy na niego, Piotrek imponuje mi zaangażowaniem, jemu naprawde zależy, pozatym nie zapominajcie że przy wszystkich wadach to jest koleś który naprawde potrafi graćw piłke i myłse że przy kontyuzjach innych gtaczy jeszcze wiele razy wyjdzie na boisko. Pozatym on naprawde wiel zrobił dla poslkiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Wypowiedzi polskich piłkarzy: Tak miało być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 09:28 Moim zdaniem skreślanie Świerczewskiego nie ma sensu. Przecież w kadrze może rozgrywać Szymkowiak ( w przyszłości może Burkhardt ), a Świerczewski niech będzie ustawiany jako defensywny pomocnik tak jak najczęściej grał w drużynach ligowych. Facet jest waleczny, twardy, chce mu sie biegać i grać, na tą pozycję pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczan Żuraw nie podaje??? IP: *.labs.wmid.amu.edu.pl 03.04.03, 10:07 Trener Janas mówił po meczu z Węgrami, że nie wpuścił Żurawia, bo potrzebny był mu nie egzekutor, ale ktoś, kto umiałby podać piłkę partnerowi z ataku. A kto w meczu z San Marino miał najwięcej asyst??? Może jednak należało go wpuścić na Węgry, skoro Kuźba nic wielkiego nie pokazał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Burkhardt dobry??????? IP: *.dialup.warszawa.pl 03.04.03, 11:50 Nie wiem dlaczego, każdy jara wafelka tym plejerem. W Moim odczuciu nie miał On, ani jednego zagrania SUPER - fakt, że nie miał też jakiś specjalnych kiksików (tak jak np. mistrz z Płocka Wasyl)i robienie z Niego następcy Świerczewskiego jest śmieszne! Nie wyobrażam Sobie, żeby pan Marcin zagrał w defensywnego ze Szwedami (bo chyba każdy widział, że najlepszym rozgrywającym jest szymek) zamiast Śwuerszcza. On to przynajmniej rozepchnie się, jebnie ze łba, czy też połamie jakąś nóżkę:) A dla fanatyków talentu (choć sam jestem zdania, że trzeba dawać Mu sznsę), takich jak Basałaj, Strejlau, czy mój brat - widro zimnej wody i mniej podniety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Wypowiedzi polskich piłkarzy: Tak miało być IP: 80.51.254.* 03.04.03, 11:58 Czy Panstwo widzieli spokój i opanowanie, bez zadnych zbednych ruchów, jak Burkhardt przyjmował piłke mając metr dalej dwóch rywali? Jak poruszał sie po boisku, jakby przewidując gdzie bedzie piłka? Jak spokojnie wygrywał pojedynki główkowe i skutecznie ( niemal 100%) odbierał piłki? Pozostawiam to bez komentarza... i to w debiucie! To nie było krecenie sie w kółko jak u Świerczewskiego, i bieganie jak baletnica u Kałuży - Burkhardt wie co to football, na czym polega i jak go uskutecznic nie biegając bez sensu po boisku! Brawo Trenerze - jeszcze tylko mała podpowiedź! jest w "Wiśle" taki młody gracz, który podobnie gra - prosze przypomniec sobie mecz Lazio-Wisła we Włoszech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopel Re: Wypowiedzi polskich piłkarzy: Tak miało być IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.04.03, 12:07 Burhard zagrał dobrze nie było widać po nim że jest stremowany a co do Świerczewskiego w drugiej połowie meczu z Węgrami było widać że niejest w rytmie meczowym a to oznacza że w reprezętacji trzeba stawiać na ludzi którzy grają regularnie w swojich klubach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: Wypowiedzi polskich piłkarzy: Tak miało być IP: *.tamu.edu 03.04.03, 17:24 A co sie stalo z Kulielka? mi sie wydaje ze on gral dobrze dla Bonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel (z Toronto) Zielinski +Zurawski + Burkhardt IP: 216.191.177.* 03.04.03, 21:00 Czytajac ich wypowiedzi doszlem do tych wnioskow: Zielinski powiedzial: "Co do młodych graczy, to owszem spisali się dobrze, ale muszą się jeszcze sprawdzić w boju z trudniejszym rywalem". No tak .. dobrze ... a od kiedy ty jestes weteranem tej druzyny i najbardziej utalentowanym graczem? Udowodniles cos z Latwa lub Wegrami? Nic ... to stul pysk. Nastepny ... Zurawski powiedzial: "Nie płaczę z powodu tego, że nie zdobyłem gola. Ja miałem trzy asysty, to też o czymś świadczy". Gosciu, ty brzmisz gorzej niz dziecko. Hmmm, inaczej muwiac, bylbys zadowolony z gola czy asysta nawet jak by druzyna przegrala? Czy ty wolisz kompetycje pomiedzy zawodnikami w druzynie o to, kto ma wiecej goli czy asyst? Widze ze tobie wynik meczu jest obojetny aby tylko tys cos zrobil i nie wygladal najgorzej. Chemia druzyny sie liczy debilu, nie indiwidualny wystep. Ostatni Burkhardt ... powiedzial: " Psychicznie na pewno bym podołał. Ja nie pękam, nie boję się." To mi sie podoba. Mlody, bez leku, duzo nie gada ale woli pokazac wystep na boisku. Ja tez mam nadzieje ze zostaniesz powolany do nastepnej gry i udowodnisz na co cie jeszcze stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzKa Re: Zielinski +Zurawski + Burkhardt IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 04.04.03, 18:35 daniel popieram Burkhardt zagral odwaznie i powienien byc sprawdzony w meczu z mocniejszym rywalem ;) Odpowiedz Link Zgłoś