GoĹÄ: nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 06:33 Tottenham - Blackburn 1 1,8 barcelona - Getafe 1 2,3 Toulouse - Le Mans 1 1,7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: piter Re: czwartek -piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 08:56 tez poczatkowo myslalem o tottenhamie ale blackbur ostatnio gra niezle ( ostatnie 4 mecze to 3 zwyciestwa i remis) wiec tu moze nawet sprawic niespodzianke ale raczej stawialbym na remis. trzeba tez sobie zadac pytanie czy Barca wlozy duzo sily w mecz z getafe pucharowy skoro w lidze ida na mistrza i trzeba zachowac sily na finish ? Toulouse faktycznie raczej wygraja bez problemu bo maja o co grac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: angol Re: czwartek -piątek IP: 213.25.153.* 10.05.07, 16:58 Oba zespoly graja ostatnio podobnie - Oba wygraly 2 ostatnie mecze w lidze z tym ze Totenham zrobil to 2 razy na wyjezdzie, wczesniej remis z Arsenalem i jest na drodze do pucharu uefa a Balckburn juz nie ma szans - tylko teoretyczne, wiec tu jednak dalbym wieksze szanse kogutom... Barca gra na wyjezdzie wygrala u siebie 5:2 wiec ich zwyciestwo nie jest takie pewne szczegolnie ze sklad moze byc rozny... Toulouse a wiecej do zrobienia i do zyskania, ale Le Mans walczy o utrzymanie i wiadomo jak czasem takie zespoly potrafia sie sprezyc... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: typer Re: czwartek -piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 17:51 ja dzis sie zastanawiam nad Feyenordem.NASZ Benhakeer mysle ze zmotywuje chlopakow. Drugim dylematem to Barca.Znany jest juz przypuszczalny sklad: Bramkarze: Jorquera, Valdés Obrońcy: Belletti, Oleguer, Puyol, Sylvinho, Van Bronckhorst, Zambrotta Pomocnicy: Edmílson, Iniesta, Xavi Napastnicy: Eto'o, Giuly, Gudjohnsen, Saviola, Ronaldinho czy z takim skladem przegraja?Czy to rezerwowy sklad?Napewno zagra bramkarz Jouruera ale czy majac taka obrone trzeba sie bac Getafe? Napewno zagraja spokojnie bo maja duza zaliczke z pierwszego meczu.Ale czy pilka hiszpanska nie polega na luzie:)Grajac swobodnie wiecej bedzie im wychodzic.Mysle ze przy takim kursie warto zaryzykowac na Barce!!! Trzeci meczyk to wlasnie Touluse.ANGOL chyba nie patrzyles na tabele.Le Mans nei walczy juz o utrzymanie.Do konca zostalo 2 kolejki a oni maja 8 pkt do spadku.Czyli juz sie utrzymali.Touluse nawet przy dzisiejszej wygranej i w nastepnej kolejce ma szanse wielka na Lige MIstrzow.Bo jesli dzis wygraja bede tracic tylko 1 pkt do miejsca premiowanego startem w LM. Chlopaki nei zachwycaja ostatnio forma ale mysle ze na dzisiejszy mecz zmobilizuja sie i wygraja. pozdrawiam kursy do sprawdzenia na stronie: www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=16697 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: czwartek -piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 18:53 toulouse da sobie rade ale jestem bardziej skory postawic na to ze getafe nie przegra. jesli przegralo pierwszy mecz 5:2 to znaczy ze potrafi barcelonie strzelac bramki.mysle ze mozna postawic takze na finlandie:) ja dzis nic nie gram ale szykuje ostra ofensywe na weekend juz widze kilka ciekawych spotkan szczegolnie w lidze polskiej i wloskiej:) jakos kusi mnie dobry kurs w meczu siena - empoli 2, bo wynosi ponad 4 a przeciez empoli ma jeszcze do ugranioa puchary, to bylby dla nich ogromny sukces. pomysle poczytam i zobacze.a co powiecie o ascoli - palermo na ascoli?kurs ponad 7 :) no i oczywiscie belchatow - plock 1,odra - leczna 1, zaglebie - pogon 1, gornik zabrze - lech 2 (kurs 2,4 )bardzo duzy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: czwartek -piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 21:47 wiecie moze o co chodzi z kursem na lecha ?? kurs 2,4 , jak na forme lecha to dosc duzy kurs.czy jest cos o czym nie wiem?czy lech wyjdzie w rezerwowym skladzie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: czwartek -piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:58 nie to zebym sie chwalil ze wyczulem tottenham i getafe:) toulouse dalo ciala owszem ale wiedzialem ze barca i tottenham nie wygraja, ale w zyciu bym nie powiedzial ze getafe wygra 4:0!!!!ale dali sie ograc w pucharze:) typer czy grali w tym skladzie co pisales?jesli tak to co teraz powiesz?da sie ograc ten sklad?:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: typer Re: czwartek -piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:14 wale to...robie przerwe....kurde dajcie spokoj Barca w skladzie z Ronaldinho,Eto przegrywa 4:0...wstyd i hanba....i jak tu obstawiac.....zawodnicy swiatowej klasy warci miloiony dolarow przegrywaja z druzyna co jest warta tyle co sam Ronaldinho...uklad czy co??!!.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: czwartek -piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:23 typer jeden najistotniejszy fakt - wola zdobyc mistrza hiszpanii niz puchar.jakbys mial wybierac to co bys wolal?puchar czy mistrzostwo kraju?czasem trzeba z czgos zrezygnowac, moze i sa to gwiazdy a raczej na pewno gwiazdy, ale sa ludzmi i przy zbyt duzym esksploatowaniu wyczerpuja sie, zwyczajnie nie maja sily.wola je zachowac na mistrza, na mecze ligowe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: czwartek -piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:32 co prawda jeden kupon poszedl sie je.... przez werder , ale juventus wygral i zaglebie tez raczej wygra wiec do przodu.jeszcze w innych kuponach lech, barca, anderlecht, zurich.a jak u was? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: czwartek -piątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:58 lech poznan z kursem (2,4!) slicznie wszedl:) oj dobra mam ta koncowke sezonu szkoda ze juz sie konczy:) anderlecht wygral 6:0, zaglebie 6:2 nastrzelali sie :)jutro barca i jest super:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: batlin Re: czwartek -piątek IP: *.ilabs.pl 13.05.07, 12:34 a mi kupon zepsulo schalke. to juz drugi raz zle wykluczylem zdarzenie z kuponu. tym razem zastanawialem sie miedzy bayernem a schalke (podobny kurs). zdecydowalem sie zostawic schalke (oprocz tego wszedl na tym kuponie stuttgart i...mattersburg z kursem 2,7!!), choc kusil mnie bayern (musieli sie przelamac chlopaki). no nic, przynajmniej singiel wszedl - st. liege... Odpowiedz Link Zgłoś